Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jordan

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Újabb Sikoly 4 poszter 2010.05.23 22:53:49
Ugyan csak jövő év áprilisában érkezik a Sikoly 4, a Dimension Films nem zavartatja magát és kidobott egy újabb posztert a filmhez. A franchise negyedik darabjához sikerült leszerződtetni az előző filmek három főszereplőjét, ezen kívül a mellékkarakterekhez is megtalálták a…..
A Godzilla több évtizedes múltra tekint vissza, a japánok kihozták a lényből, amit lehetett, majd a 90-es években Roland Emmerich ráuszította a szörnyet New Yorkra, amely szép pusztítást végzett a városban. A stúdió terve az volt, hogy Emmerich műve egy franchise nyitó darabja…..
Az MTV Newsnak alkalma nyílt beszélni Jerry Bruckheimerrel a Katib-tenger kalózai negyedik részével kapcsolatban: „Peneleope Cruz Feketeszakáll lányát fogja játszani, ő lesz a rossz fiú lánya. Cruz karaktere rengeteg poénnal fog szolgálni, ezen kívül igazán bátor, erőteljes…..
Filmdroid 3D-s Szörnyecskék 2010.01.25 10:15:29
Tavaly júliusban jelentette be Joe Dante, hogy tervezgetnek egy új Szörnyecskék filmet, ami nem folytatás lenne, hanem az eredeti feldolgozása. Igen, még egy klasszikust húztak elő a raktárból, ennyire telik Hollywoodban, a film pedig 3D-ben fog elkészülni. Még néhány akadályt le…..
Úgy fest, hogy a Pókember negyedik része nem fog elkészülni 2011 májusára. A stúdió egy ideje már kitűzte a bemutatót, ám pár hete arról hallhattunk, hogy a Sony és Sam Raimi nem jutottak közös nevezőre a főgonoszt illetően, ez a vita pedig hátraáltatni fogja a…..
Február 1-től foroghat a The Apparition, Todd Lincoln rendezésében fog készülni a horror-thriller. Az Alkonyat franchise egyik sztárja szerződött le legelőször a filmbe, a színésznő egy tanulót alakít, akit egy főiskolai kísérlet szorán elszabadult természetfeletti lény…..
2009 tavaszán tudhattuk meg, hogy a Farrelly tesók újraforgatják a Three Stooges vígjátékot, a főbb szerepekre pedig sikerült megnyerni Sean Pennt, Jim Carreyt és Benicio Del Torot. Azonban Penn úgy döntött, hogy lemondja az összes szerepét és egy évig csak a családjának szeretné…..
A From Paris With Love új előzetesét láthatjátok, lőnek, robbantanak, ütnek benne, bár mindezt John Travolta hajtja végre. Pierre Morel akcióban otthon van, tehát látványosnak látványos lesz, remélhetőleg élvezni is lehet majd. Travolta egy titkosügynököt alakít, aki Párizsban…..
Volt ez a műsor, a Benkő feleséget keres, láttátok vagy nem, tetszett vagy nem, a show végén jelentkeztek ezzel a spottal, a játék nagy vesztesének főszereplésével:   Tom becsekkol Editnél-LETÖLTÉS Néztem nagyot, aztán ma este úgy gondoltam, hogy jó férje lehetnék…..
TOMPA Az Év Bloggere 2009.12.10 21:11:00
Hagyományainkhoz híven ismét megrendezzük a tisztaságáról híres Év Bloggere szavazást (lásd jobbra)!Idén viszont egy apró csavar is került a dologa, ugyanis november vége óta minden adminnak lehetősége volt leírni pár mondatban hogy miért válassza vagy NE válassza őt népes…..
Jordan 2009.12.11 00:11:18
TOMPA I Am Canadian 2009.03.15 20:19:00
Mindenki látta már gondolom a Soproni sörreklámot, hallotta/olvasta az unalomig ismert különféle verzióit, de az új infó lehet, hogy sajna ez sem magyar marketinges fejéből pattant ki. Itten van a Molson Canadian Beer eredeti ötlete. Csekk! Megyünk?..
Cikkünk első részében nagy vonalakban felvázoltuk a Watchmen szerzőjének munkásságát, és egy picit elidőztünk fontosabb állomásain, most pedig mély levegőt véve nekivetjük magunkat főművének, a 23 év alatt kultikus státuszt kivívó és a képregény történetében…..
Nap mint nap hallunk erről a világ legelterjedtebb fertőző betegségéről. Mindig zajlik valamilyen kampány azért, hogy felhívják rá a figyelmet és ezekből mindig kiveszik a részüket különböző híres emberek is. De mi is ez a sokunk számára oly távoli betegség? Az AIDS…..
Az előző kinyerma játékunkat a Zita és T-i-m-i duó nyerte. Gratulálunk! Nyereményüket megosztva vehetik majd át! :) Mostani játékunkkal kezdve bevezetjük azt a szokásjogot, hogy aki kitalálja a feladványt, annak kell új feladványt beküldenie emailben, amit aztán kipostolunk...…..
Egy igazán home videó, egyenesen a Magas-Tátráról! Figyeljétek és füleljétek, különösen a videó végét! :) Vajon mit főzhetett Kinga Tamásnak? (akár kinyerma kérdés is lehetne, de ezúttal ettől eltekintünk:)) ..
Hogy hívják azt a két cserkészt, akik a képen láthatóak? És melyik csapat tagjai? ..