Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felcsutisuttyo

0 bejegyzést írt és 2127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kibaszott ügyes vagyok! Mi több, szerintem tényleg zseniális. Ezt abból gondolom, hogy a Berci szemében az őszinte rajongást is láttam a verbális felszopás közben ma reggel. Két legyet egycsapásra, muhaha! A Népszabadság szerkesztősége nagyobbat repült szombaton, mint száz rogántonyó együtt, mára…..
felcsutisuttyo 2016.10.11 06:37:48
Szeretem az „összeesküvés elméleteket”, mert ugyanazokat a tényeket más sorrendben, vagy más megvilágításban nézve érdekes megállapításokat lehet tenni. Talán azok a következtetések a fontosabbak, amiket ilyen levezetések után át lehet ültetni valós történések előrejelzéseként. Itt van ez a török…..
A miniszterelnök javaslata a cafeteriáról két óriási sebből vérzik.  A cafetéria mostani rendszerét az unió miatt úgysem tudjuk fenntartani, a legjobb az lenne, ha ezt készpénzben adnánk oda, de a cafetériához tartozó adókedvezménnyel – mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)…..
Azt hiszem, 2010 körül volt, hogy meghívtuk őket egy házibuliba. Aztán megjelentek, kizabálták a hűtőt, összesározták a szőnyeget, elhajtották az összes jó csajt és srácot, és még tőlem kértek cigit, mielőtt elmentek. Azok a fajták voltak, akik sokáig néznek a szemedbe, majd amikor rájuk köszönsz,…..
valami nem stimmel. Nem és nem akar összejönni ez az európai vétójog és befolyás érvényesítése, az európai erős emberkedés. Orbán Viktor hűséges fegyverhordozója, Kovács Zoltán tényleg mindent megpróbált, hogy kiköszörülje a két hete esett csorbát. Akkor ugyanis - mint azt számosan…..
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
JogÁsz Átléptétek a Rubicont! 2016.02.29 17:51:53
Éppen úgy, mint seregével Julius Ceasar, akinek ez a döntése végül a Római Köztársaság bukásához vezetett. Hogy Ceasar bukásához mi vezetett, azt inkább nem is részletezném. Kép: cinema10.com.br Nem számoltam össze, hányadik alkalommal akadályozták meg az MSZP-t abban, hogy népszavazást…..
Nehéz lesz ezt elmagyarázni: a nemzet hős, Magyarország védelmezője, aki élete árán is megóvja a hazát attól, hogy ide menekült betegye a lábát, kussolva megszavazta a kvótát. Vagyis jöhet a menekült. Hitvány emberek szoktak ilyen simán összeomlani. Egy teljes éven át jött a plakát, a nemzeti…..
felcsutisuttyo 2016.02.21 10:43:19
felcsutisuttyo 2016.02.21 10:43:54
NemGogol Hidd már el! 2016.02.05 19:12:33
Horger Antal, nyelvész (1872 - 1946) Orbán Viktor szokásos, pénteki rádiós asztaltáncoltatásainak mindig is megvoltak az értő hallgatói. Kizárólag nekik szólnak a biztató, meleg szavak, a többiek meg úgysem hallgatják. Az igazság nem minden esetben szép és kellemes. Ezeknek a fikciós szózatoknak…..
A szabály az szabály. Nyilván ez van a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szobáinak falára kiakasztva hitvallásként, mert a cég nem méltányol, nem kegyelmez, hanem mindenfajta ellágyulás nélkül behajta, ami jár neki. Figyelem, a tavaly megváltott éves bérletek tegnap éjfélig voltak érvényesek,…..
      ( A posztban nem lesz szó a 888.hu-ról és G.Fodor Gábor mai különös bocsánatkéréséről. Egy árva szó nem lesz az egész ügyről, és nem fogom semmiféle közepesnél valamivel kisebb termetű, nem túl gusztusos lényhez hasonlítani. Ez most egy ilyen szöveg lesz.) "... értetlenül állok azelőtt, hogy…..
Az elmebetegség mögött is van ráció. Az önmagának unokákat születtető Kövér házmester most benyögte, hogy kéne újra a sorkatonaság. Rögtön előpattant Kósa huszi, utu Lajos is, hogy bizony, fontolgatják a bevezetését. Megdőlt egy újabb, fideszes hazugság 2004-ből, amikor ennek még az ellenkezőjét…..
felcsutisuttyo 2016.01.18 11:01:29
A rendszerváltás utáni első szabadon megválasztott Parlament második legkisebb képviselőcsoportját az akkor még korhatáros alapon működő Fiatal Demokraták Szövetsége alkotta. Ebből a frakcióból még mindig sokan tartoznak a politikai élvonalhoz. De korántsem mindenki...
Valószínűleg ez az egyik legfontosabb kérdés. Mert az egészségügy és az oktatás helyzetén lehet javítani az nem vitás, és lopni sem kötelező, ha már egy új kormány teendőit soroljuk. Na, de mi lesz ezekkel, akik minden mozdíthatót hazavittek. Náluk is maradhat? Ha van baja a választóknak az…..
Az Európai Bizottság nyilvánvalóan inkompetens, de az európai intézményrendszer maga is az -- miközben sikerült kiszívnia Európából a szellemi és lelki erőt, átvezetnie a saját tápcsatornáján, és felismerhetetlen végtermékként visszahelyezni a polgárok elé. Az EB Európát EU-vá aszalta, az EU-t pedig…..
Jó honpolgárhoz híven engem érdekel, hogy kormányunk szűkebben és tágabban értelmezett tagjai milyen képesítésekkel rendelkeznek, ennek folyományaként pedig mennyire szakemberek a saját területükön. Éppen ezért szoktam alkalomadtán beletúrni az életrajzaikba, úgy…..
felcsutisuttyo 2015.07.23 07:05:41
@Miért nem gátak épültek stadionok helyett?: EZ ILYENEKET ÍRTANI KELL DE SÜRGŐSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Európai Unió csalás elleni hivatala, az OLAF állítólag vizsgálja a miniszterelnök vejének korábbi üzleteit. Nevezetesen, hogy nevezett Tiborcz István volt cége nem nyomta-e meg egy picit a cerkáját, amikor a számlátkiállította. Esetleg azt is, hogy miért éppen ő kapta meg a…..
Lázár János "agya" ismét elsült. "a gazdasági bevándorlók súlyosan veszélyeztetik az európai emberek életminőségét, hiszen részesülni akarnak az itteni életszínvonalból anélkül, hogy ahhoz bármit is hozzá akarnának vagy tudnának tenni" Kiről beszélsz, ember?! Fidesz…..
Tegnapi bejegyzésemből élénk vita kerekedett a kommentelők körében. Ki-ki a maga politikai beállítottsága szerint jellemezte a Friderikusz díszlet-szobájában vendégeskedő Gyurcsány Ferencet. Abban azonban többé-kevésbé egyetértettek, hogy bajuk van ama ’félművelt’…..
Schiffer András látványos hisztibe kezdett, pedig csak megkérdezte egy szocialista politikus. Nem lehet más az unintelligencia. Ez az ember akar itt váltópártot vezetni? Röhej... Schiffer remegett az idegességtől címen tett közzé videót a Sztárklikk arról, ahogy az LMP…..
Nem vagyok buzeráns fő a nyugalom, A helyzet kezelhető, de mégsem uralom. Lehet ellenkezhetnék „óóóó”, de minek, Hisz nincs mit tenni, hogyha szétbasz az ideg!!! Elég egy apró szó, ami „baszottul” bánt, Vagy egy hatalmas szopatás, mit neked szánt. Na de mindez egyre megy,…..
felcsutisuttyo 2015.06.01 08:10:44
Kocsis Máté odaállt a Napi Gazdaság Cpont című műsorának kamerája elé, és egyik lábáról a másikra állva azt mondta, hogy ő „nem buzeráns”. Bár eme információ hiányában is teljes életet éltem, érteni vélem, hogy Ungár Klára nehézsúlyú liberális, és…..
Két legyet üt egyszerre az Orbán-társaság. A legfontosabb persze az, hogy pénzt szerezzenek a kis vezető régi álmára. A királyi vár einstandjára. Mert ne legyenek illúzióink. Orbán nem az, aki szereti feladni a terveit. Ő a várban akar lakni, dolgozni. A dinasztia alapításról…..
Ha Magyarország népe azonosulna a miniszterelnökével, akkor szégyellhetnénk magunkat egész álló nap. Röstelkedve néznénk azoknak az ismerőseinknek és rokonainknak a szemébe, akik külföldön élnek, és ott keresnek boldogulást gazdasági bevándorlóként, ahol állítólag nem…..
felcsutisuttyo 2015.05.21 09:39:04
@Shlomo a halott zsidó terrorista: A csuti suttyó mehet keletre.( oda nyit keletre)..de már egyenesen az Iszám államba látogatóba....( legfeljebb fej nélkül küldenék vissza)....ne szép is lenne...
felcsutisuttyo 2015.05.21 09:40:26
@Peterpapo: hatalomért, pénzért mindenre képes gazember...csoda hogy még él.....
Ismét, immár sokadjára volt téma Magyarország az Európai Parlament ülésén, most éppen a bevándorlás kérdése és a halálbüntetés miatt. Orbán Viktor most is személyesen ment el, hogy részt vegyen a vitában. Aztán minden lezajlott a szokásos forgatókönyv szerint. Ez a…..
felcsutisuttyo 2015.05.21 07:39:49
@maxval bircaman szerkesztő: Lófaszt győzte lesz...zavarban is volt a kis suttyó....