Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BZ

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú idő után ismét frissül a letölthető meccsek részleg. Úgy gondolom, hogy ilyen formában sokkal jobb nézni a meccseket és így a minősége is jobb, mint amikor a DailyMotion-ről mentitek el. Plusz ezentúl minőségromlás nélkül fogom őket feltölteni, tehát abban a…..
BZ 2008.01.14 16:40:26
Nos már mondtam egy párszor, hogy ez egy kizárólag WWE-vel foglalkozó oldal, de mint konkurencia, azért említést érdemel a TNA, a másik nagy szervezet amerikában. Folyamatosan fejlődnek, mindig újabb és újabb mérföldköveket érnek el, bár veszélyt még egy kicsit sem jelentenek a…..
Utóbbi hetek/hónapok legnagyobb "Ezt látnod kell" videója. Tényleg eszméletlenül vicces és profi műsör, valaki csinált magyar feliratot is, szóval aki nem tud angolul, az is röhöghet egy jót! ..
BZ 2008.01.07 20:32:18
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Shane McMahon vs Kane - ambulance meccsUploaded by baxxter8..
BZ 2007.12.31 22:48:30
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
ROFL-net Hapci 2007.12.30 23:48:00
..
BZ 2007.12.31 18:23:12
Ma voltam kb 1 év után újra a piros hülye boltban, nem akartam venni semmit, csak benézni mi a helyzet náluk. Örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig szánalmas egy üzletlánc, szóval nincs ok újra bemenni egy jó ideig.De itt most nem ez a lényeg. Ahogy nézegettem a játékokat,…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Komolyan...Jól olvastátok. Ezúton szeretnék teljes mértékben elhatárolódni a következő "rendezvénytől". Engem is meghívtak, de én megfogadtam, hogy soha többet nem akarok ezzel a "játékkal" szarakodni. Következő üzenetet kaptam:Kedves…..
World Wrestling Entertainment FAQ 2007.07.06 20:06:00
Szerintem ha az alapoktól akarom kezdeni, akkor a fogalmak megmagyarázása a legjobb választás. De azért mielőtt belevágnánk konkrét szavak/fogalmak magyarázásába, először is tisztázzuk mi is az a wrestling/pankráció. Nos azt tudni kell, hogy régen nem igazán voltak hajlandóak a…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
ROFL-net Benny Hill 2007.12.16 21:47:56
Többek között az ilyen zseniális jelenetek miatt, van Benny Hill, az én minden idők Top 3 komikusai között. Imádom ..
Az első, amit már a nyári top10-es listába is be akartam tenni, egyik nagy kedvencem, Shane McMahon vs Big Show last man standing meccse a 2001-es Backlash-ről. Shane McMahon vs Big Show - Last Man Standing Match Uploaded by baxxter8 A másik pedig egy kis ráadás, ami nem rég jutott…..
A múltkori alternatív Streets Racer videó után valaki a rendes, utolsó pályán diadalmaskodott! Méghozzá Powi! Le a kalappal, nekem anno nem sikerült, de "jó" látni, hogy semmi extrát nem kapunk, ugyanazt a Kokót csodálhatjuk meg, mint eddig... Tök megérte!UI: A sárga…..
BZ 2007.12.09 17:17:20
ROFL-net Vicc 2007.11.23 09:10:11
Betelefonálnak a rádióba egy vetélkedõre.Mûsorvezetõ: - Az elsõ kérdés, mi az: két kereke van és pedállal hajtjuk?- Bicikli! - vágja rá a hallgató lelkesen.- Hát, nem tudom elfogadni, mert konkrétan a montain bike-ra gondoltunk. De ne csüggedjen! Második kérdés: mi az, négy…..
BZ 2007.11.25 13:08:54
Matt Hardy tegnap este egy sürgős vakbélműtéten esett át, aminek következtében megközelítőleg 3 hónapig nem láthatjuk a ringben. A vakbél ilyen sürgős eltávolítására akkor van szükség, ha az olyan mértékben fertőződött meg, hogy már veszélyezteti az adott ember életét...
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Rossz PC Juniorok Admin: Kezdődik 2007.11.08 22:19:00
Miért is jött létre ez a blog?Nem kevés üzenetet, e-mailt kaptam, hogy "Mutasd be a videómat" meg ilyenek. A legtöbb kommentelő nem örült neki, ha más videója felkerült a blogomra.De az utóbi hónapokban egy igazi játékbemutató mánia indult el, ezek közül sok teljesen…..
BZ 2007.11.16 18:53:36