Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekec8

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be kell vallani, az ellenzéknek nagyon nehéz dolga van. A rezsicsökkentéssel akkorát húzott a Fidesz, mint Nero a fáklyaként használt keresztényekkel, gladiátorharcokkal és ingyen kajával. A legjobb pillanatban találta el, mi kell a népnek, mitől lehet teljesen behülyíteni,…..
Kövér László hétfő este közölte: "a parlamentnek nagyobb mozgásteret kellene adnia a kormánynak, hogy az közvetlenül, rendeletekkel irányítson." Ilyen rendeleti kormányzás csak vészhelyzetekben, háborúk idején szokott előfordulni. S nem egész ciklusra (négy évre)…..
kekec8 2013.09.10 13:44:06
Egyre valószínűbb, hogy el fogunk költeni különösebb aggodalmaskodás vagy töprengés nélkül másfél olimpiányi pénzt egy olyan fejlesztésre, amit finoman szólva sem övez az energetikai szakma egyhangú jóváhagyása. Ha őket nem is, de a közvéleményt könnyen lehet lekenyerezni…..
kekec8 2013.08.23 11:40:15
Jelentős kárörömmel figyelem, hogy az egykor szuperradikális Fidesz mit kezd a magyar nép "hagyományos" ünnepeivel. Nem mondhatni, hogy semmit, mert ez nem igaz. És éppen ez a szórakoztató. Részben a praktikum szolgálatába állítja az ünnepi megemlékezéseket - megmutatja, hogy az…..
kekec8 2013.08.21 11:38:43
Kacarászok magamban, hogy miket meg nem engedhetnek már maguknak ezek. A szokásos nyári édeserdélyösszösszeborulásra lassan már úgy invitálják az újságírókat, olyan flegmán, ahogyan egy csúcsrajáratott tinisztár autogramot ad. Gyere, göcó, ha nagyon akarsz, de tudd, hogy a…..
Úgy tűnik, egyre nagyobb tömegek számára világos, hogy a Fideszt le kell váltani, és hogy ez csak ellenzéki összefogással lehetséges.  Abban is konszenzus van, hogy ennek az a módja, hogy minden választási kerületben csak egy demokratikus ellenzéki jelölt indul a Fidesszel és…..
Az akk.hu legfrissebb adatai szerint ismét történelmi csúcsra ért a központi költségvetés bruttó adóssága. Mintegy 22 238 milliárd forintra. Mivel ez a szám adja az oroszlánrészét az ún. „maastrichti adósságunknak”, ezért ennek változása pontosan jelzi előre a…..
Az Indexen ma megjelent egy cikk, a Fidesz, MSZP, E14 politikai térképről, és annak lehetséges módosulásairól, amiben volt egy szavazás: Ki legyen a baloldal miniszterelnök-jelöltje. A szavazás tök érdektelen volt az első 4 órában 2000 szavazat érkezett, Bajnai Gordon 50%-al…..
Aggódni kezdtem északi szomszédaink egészségi állapota miatt. Annak persze örülök, hogy egyre több szlováknak telik luxusautóra, de ijesztő tendencia, hogy közülük ilyen sokan kényszerülnek mozgássérült igazolványt használni. Ennek a kék Porschénak az utasa például…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
kekec8 2013.06.18 13:42:11
A görög köztévé és rádió bezárása kapcsán egészen érdekes összeállítást közölt az RTL Klub szerda esti Híradója. Miközben kifejtik, hogy nemcsak Görögországban érintik a megszorítások a közmédiát, hanem Nagy-Britanniában és Franciaországban is spórol a kormányzat…..
Fekete hajú lányok Ava (10 kép) 2013.06.12 07:01:42
..
kekec8 2013.06.13 07:46:57
Havast már rohadtul nem érdekli a pénz, harsogja a mai Blikk. A hasnyálmirigy-operáción nemrég átesett, mostanában csak az ATV műsorán látható tévés a lábadozás alatt döntött úgy, hogy könyvet ír a médiában tett ámokfutásáról. Részletek erre. Egy másik, tévében…..
Pedig már azt hittem, megjött az esze a Debilnek. De szép is volt az elmúlt hónap: eltelt a május a nélkül, hogy elnök úr valami kapitális faszsággal állt volna elő. Az ugyan látszott, hogy fingja nincs a jegybanki növekedésösztönző programról, de legalább olyan emberekkel…..
kekec8 2013.06.07 08:48:40
Orbán Viktor zseniális politikus, ennek legfrissebb bizonyítéka az ország kikerülése a túlzottdeficit-eljárás alól. Nagy kár, hogy undorítóan zseniális. Amit tud, nem az ország érdekében kamatoztatja, hanem a leghánytatóbb eszközöktől sem visszariadva rendel alá mindent…..
kekec8 2013.05.30 11:56:44
Természetesen lehet puszta kézzel is táplálkozni az Európai Unió asztalánál úgy, hogy két fogás között  gumicsizmás lábunkat felrakjuk az asztalra, de nem vagyok biztos benne, hogy olyan sokszor meghívnak majd ebédelni. Mint ahogy nyugodtan szájba lehet vágni az…..
kekec8 2013.05.22 12:14:34
@ZF2:
A demokratikus deficit.... Röhögnöm kell. Még Orbán és kormánya sem tud rendet tenni -talán nem is akar- ebben a szar kócerájban (kis hazánk). Itt ahol a minimálbéres vállalkozók hetes BMW-vel járnak segélyért, ahol mindenkinek jár valamilyen jogcímen kedvezmény, vagy TB ellátás, ahol mindeki húzna már 30 évesen nyugdíjba, ahol a több millió kutyát az utcán szaratják, ahol a tömegközlekedés járatain 10 emberből kettőnek van jegye, ahol az aktuális kormányok lopják szét a maradák állami zsét, vagy adják a haveroknak.
Pont az állítólagos demokrácia deficit a sorsdöntő probléma, meg az, hogy a klubrádiónak x százalékkal több zenét kell sugároznia... Hányinger az egész magyar kóceráj és ennél már csak rosszab lesz.
Ettől még az európai zöldek, szocialisták, liberálisok, meg a többi köcsög is elmegy a picsába.
Nem kell hozzá sok idő, rájöönek majd, hogy a velünk való faszoskodás helyett azzal kellett volna foglalkozni, hogy valahogy versenyképessé tegyék ezt az EU-nak nevezett fostalicskát a világ többi gazdasági szereplőivel szemben, találjanak megoldást az öregedő társadalmakban a bevándorlók különböző "különbségei" által okozott fokozódó feszültségek csökkentésére, stb.
Legkevesebb 20 gyerek és 71 felnőtt halt meg az Oklahoma állambeli Moore-ban, ahol hétfő délután csapott le a tornádó. A 320 km/órával tomboló forgószél teljesen lerombolt két általános iskolát, melyben 75 tanuló és tanáraik a vihart próbálták átvészelni. 20 diákot még…..
kekec8 2013.05.21 12:40:58
@Van e fideszes lelkiismeret, erkölcs szégyenérzet?:

Te faszfej! Attól eltekintve, hogy ,kamu az írás, hogy jön ez tornádó által okozott katasztrófához???? Bujj vissza bajnai gyurcsány vagy mesterházy seggébe, ott trollkodj tovább!
Korábban egy napokon át tartó szerverhiba miatt véletlenül eltemettük az Új Ász című napilap online kiadását. Aggodalomra azonban semmi ok: a bulvárlap él és virul, kattintson mindenki az ujasz.hu-ra! Kit érdekel, hogyan él a rács mögött az asszonyverő sorozatsztár, Damu…..
kekec8 2013.05.07 12:33:37
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
Hitler Varsó egykori gettójában térdepel. Állítólag a rejtőzködő gonoszra figyelmeztet, de van, aki ezt nem hiszi el.   A térdeplő Hitler-szobor az olasz Maurizio Cattelan alkotása. Úgy helyezték el a rengeteg ember kínhalálát okozó gettóban, hogy csak messziről…..
kekec8 2013.04.23 11:13:01
Interjú Gyarmathy Líviával, aki egy budapesti tér eseményeit örökíti meg Hogyan tör be a politika egy civil lakás ablakán keresztül? Ez a fő kérdése annak a filmnek, amelyet madártávlatból készített Gyarmathy Lívia filmrendező Magyarország feszültségeiről és…..
kekec8 2013.04.16 14:25:35