Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majd a Budai

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolta volna, hogy az igen nehezen lemondható nemzetközi társkereső szolgáltatás kilépés után is számláz? Nemsokára megtudjuk, mennyire hatékony a német behajtócégük, akik már fenyegetőztek, hogy átadják a 4 euróról 25-re hízott tartozását egy magyar…..
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..
Majd a Budai 2013.04.24 10:42:42
Majd a Budai 2013.04.24 10:51:25
@Eltévelyedés: Ha kifizetik az 5 milliot, megigerem, hogy nem vetkozom a Playboynak. A bohocsapka belefer, Pierros arcfestessel es fele sarga-fele piros ruhaval.
Fotó: HVG.hu/Stiller ÁkosA kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt jöhet az újabb megszorítócsomag, ami az egykulcsós adó, az IMF-vel való nem megálapodás és a többi igazi unortodox lépés miatt kerülthet bevezetésre. Az intézkedések forrása a portfolio.hu: 1. EU-s…..
Régi, jó barátunk, Gyuri (tudják, ő az a furcsa srác a döbbenetes motorjaival) küldte az alábbi képeket. Csehországi barátjától kapta őket, nem is tudom, mit lehetne tanulságként levonni belőlük. Az biztos, hogy a mopedautók konstrukciós sajátossága a pillekönnyű műanyag…..
Majd a Budai 2011.09.22 18:56:24
A tavaly decemberben elvileg másodjára is feloszlott Faith No More úgy látszik mégsem oszlott fel, ugyanis november 14-én fellépnek a brazíliai Pauliniában az SWU Music & Arts Fesztiválon. A hírt a fesztivál és a zenekar is megerősítette. További információk nincsenek...
Tragédiába torkollott a két hónaposra nyúlt büszkeség napja Grönlandon. A melegszervezetek napnyugtáig meghirdetett felvonulása ugyanis a fehér éjszakák miatt nem ért véget időben. A tollruhába és színes jelmezekbe öltözött meleg eszkimókra a hirtelen érkezett lehűlés…..
Majd a Budai 2011.07.11 10:29:08
Egyértelmű: kell. Egy roppant szerencsés olvasónk a postaládájából vette ki, lefényképezte és elküldte nekünk.Miért csinált magáról naptárat? Ki és miért terjeszti? Ki kaphat a naptárból? Ki az, aki kiteszi bárhová ezt a naptárat?Esetleg nincs egy Szijjártós-változat?…..
Havi 10 000 forintos parkolási díjról, megduplázott behajtási díjról álmodik a Levegő Munkacsoport. Vélemények az azonos című írásunkról...
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
Majd a Budai 2011.01.07 11:34:03
A kormány látványosan rosszul mérte fel az európai valóságot: ha valaki sorozatosan megsérti a nyugati alapértékeket, előbb csak ügyeletes rosszfiú, majd nagyon gyorsan xenofób, soviniszta, antiszemita stb. lesz. Abból a klubból pedig nincs kilépés. (Kép: Wolfgang…..
Igen érdekes eset következik, ugyanis egy új csajozási praktikáról rántjuk le a leplet. Használatát csak saját felelősségre javasoljuk, mert a lebukás esélye minden áldozatnál egyre nő. Így járt a következő sztoriban szereplő lány is, aki megismer egy helyes legényt. A srác…..
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
Majd a Budai 2010.07.28 09:43:03
Sose dőlj be annak a srácnak, aki ingyen laptoppal csalogat fel magához, mert általában csak meg akar… kapni. Következő történetünk mesélője is ezt a filozófiát vallja, de elsődleges üzenete mégis inkább ennyi: ha megcsalod a párodat, legalább ne áruld el neki,…..
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..
A Combichrist lép fel a Rammstein előtt a Papp László Budapest Sportarénában március 16-án. A Andy LaPlegua vezette norvég formáció 40 percet kap majd a németek előtt, amiben bemutathatja sötét, elektronikus alapokra épülő, indusztriális metálzenéjét, ami úgy tud metál lenni,…..
Majd a Budai 2010.03.17 08:14:05
A Family Guy készítői eddig sem haboztak, amikor tabukat kellett döntögetni, pont ezért is szerepelnek az ún. Aggódó Szülők Tévétanácsának halállistáján - a bigott és meglehetősen szűkagyú tagság évek óta követeli habzó szájjal, hogy tilcsákmárbe, hálistennek…..
Itt a december, a kertévék kezdik a nézők szívatását. Nem elég ugye, hogy év közben ide-oda pakolgatják sorozataikat, amiket nem mellesleg képtelenek időben elkezdeni - mármint akkor, amikor a műsorújságban ígérik - ilyenkor télen lepihentetik a nagyágyúkat, és csak tavasszal…..
A Warner Bros. - egyelőre nem tudni miért, és a pletykák szerint meglehetősen váratlanul - nem hosszabbította meg a Fórum Home Entertainment augusztus végén lejáró szerződését, ezért az FHE szeptember 1-től már nem forgalmazhatja a Warner és a hozzá tartozó New Line filmeket…..
Majd a Budai 2009.09.01 08:53:24
Fantasztikus kalandja volt Istvánnak: talált egy pénztárcát a Belvárosban tele pénzzel és iratokkal, majd amikor le akarta adni, azt egyszerűen nem hagyták a rendőrök, sőt szerencséje volt, hogy mondjuk nem fekvőtámaszoztatták meg. A Nyugatiban lévő rendőrségi irodában persze…..
Majd a Budai 2009.02.02 09:18:22
@serpentin: Menj csak ki Szentendrere. Ott maniajuk a papirmunka. Ott birosagra is jarhatnal.
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
Ha még mindig létezhet a kéretlenül házhozszállítós módszer, akkor biztosan megéri próbálkozni vele. Levélírónk szerint ugyanis erőszakosan, megrendelés nélkül kiszállították és kiszámlázták a tisztítószeres termékcsomagot, majd perrel fenyegették meg a céget, ha nem…..