Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kistoth

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, kedves olvasók! Ezen a héten két szerkesztőnk, Rammjaeger83 és SchA ismét a Szent Korona Rádió Hadak útján c. hadtörténeti műsorának vendége lesz. A beszélgetés során a kelet-ukrajnai harcok apropóján a közelmúlt egy hasonló eseményét, az Oroszország és Grúzia…..
Grodin & Rammjaeger83 & SchA [FIGYELEM! Az alábbi cikk az Ön szellemi egészségére káros, még ha nem is teljesen komoly gondolatokat tartalmaz. 18 IQ alatti látogatók számára elolvasása egyáltalán nem, szellemileg kiskorú fórumfighterek számára pedig csak Seduxen + sör…..
1977 augusztusában a Kremlben döntés született arról, hogy Etiópia még korántsem szilárd "forradalmi" kormányának katonai támogatást kell adni a benyomuló szomáliai hadsereg elleni harcra. De ennek érdekében aligha határozták volna el magukat a bármiféle kockázatvállalástól…..
Idén májusban vált nagykorúvá a Hegyi-Karabah hovatartozásáért az örmények és azeriek által vívott háborút (1988-94) ún. "befagyott konfliktussá" változtató tűzszünet. Az 1994. május 5-én aláírt, az EBESZ ún. Minszki csoportjának közvetítésével létrejött biskeki…..
Kistoth 2012.09.01 21:15:06
@CSM: Az általános üzeneten túl innentől az amerikai-örmény lobbi erőteljes aknamunkájának hatásait is élvezhetjük majd.