Regisztráció Blogot indítok
Adatok
govegan

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Getty-családról itthon sokan, semmit nem tudnak, pedig egy időben az olajmilliárdos család volt a világ legazdagabb klánja, a feje, John Paul Getty meg a világ leglóvésabb embere. És vélhetően a legfösvényebb is, mert kétlem, hogy akadt volna akár csak még egy milliomos is a világtörténelemben,…..
govegan 2018.04.06 09:32:48
@5353: a Félfülü Déry Tibortól? :)
Az van, hogy a The Walking Dead zombijai kezdenek markánsan megváltozni, illetve meg kell nekik, mert eltelt a sorozatban úgy 547 nap, és az nem megy, hogy pont olyanok az élőhalottak, mint amikor Rick felébredt a kómából. Greg Nicotero a The Hollywood Reporternek mondta el, hogy…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
govegan 2013.11.27 22:08:37
@shitgun: rohadtul nem akartam beleszolni, de ha mar sorom nincs, inkabb leirok par gondolatot. amit irtal azzal mi a problema? a nezopontodbol akkor Szilard csak segitett a lanyoknak, es mar a belepesnel eljatszhatjak a gentlemant az urak. maris nem kell lefutni azt a sok felesleges es anyagilag megterhelo kort. Szilard akkor megis a te sztereotip felfogasod szerinti nok megmenetoje.
Az Index érdeklődésére részletesebben kifejtette a Nemzetgazdasági Minisztérium, miért szüntették meg az adósságnyomás-mérőt.Egészen pontosan mindenki arra volt kíváncsi, hogy miért hazudta azt az NGM, hogy az alkalmazást "technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye…..
Beleférne a Sydney-i Opera hússzor, a Pentagon háromszor, van benne egy teljes mediterrán falu, vízipark, több szálloda – ez a világ legnagyobb épülete. Természetesen Kínában, hol máshol is lehetne? A kínai Szecsuan tartományban található Csengdu városában nem nagyon kell…..
govegan 2013.07.13 12:21:05
@mindenannyi: majd raall a mozgojardara, ahonnan egy ugyes szokellessel felugrik egy rasztra, majd egybol egy masikra. belso kor, felso kor, kulso kor, kijarat. mindekozben ugyelve arra, hogy a frissen vasarolt optonja mindig szem elott legyen, mutatva a kiutat.
Mindenki úgy boldogul, ahogyan tud. Csoki Ez az úr a Deákról a galambokkal cimborált össze, amivel mindenki jól jár. Ő azért, mert így biztos több érmét kap, plusz ha ettől nem rohad le kivül-belül, az immunrendszere is bika lesz,  a galambok szépen kitelnek, nekünk meg…..
govegan 2013.07.12 11:56:28
Sziasztok! Az első tényleges bejegyzésem egy aktuális témával foglalkozik: a strand. Dagiként a strandon, dagiként bikiniben, dagiként vékonyak közt a strandon bikiniben. Igen, igen, van pofám kétrészes fürdőruhát viselni. Őszintén szólva, szeretem ha lebarnulok, és szeretem a…..
govegan 2013.07.08 11:30:06
@Réka ‎: OFF nem mennek bele, de olyan, hogy 'priorital', nincs. ON
Jól felfújták ezt az asszonyverő csingapilóta-ügyet! Pedig ha valaki idetéved a civilizált világból, lehetne több esze annál, mint hogy egyedül csámborog a városban! Vagy valahol egészen másutt gyökerezik a baj? Egy Magyarországon élő brit állampolgár az a terhes anya, akit…..
Pár napja jött csak az a hír, hogy a Franz Ferdinand végre kiadja negyedik nagylemezét. A skót indie rock zenekar augusztus végére hozza ki a Right Thoughts, Right Words, Right Action című albumot, amiről a mai hírek szerint minden bizonnyal a Sziget közönsége is kap majd bőven…..
govegan 2013.05.23 12:24:09
@ki vagyok találva: bassza meg, hogy pont sziget es ezzel az idei evadot kilotte egy fesztival koncerttel.
Eddig ugye annyi történt, hogy Will Graham nagyon különleges ügynök az FBI felkérésére a tanítás mellett nyomozást is bevállal ismét, és milyen jól teszi, mert Hobbs nevű emberevő nyomorultat el is fog, mit elfog, lelő, mint egy kutyát, miközben Hobbs éppen a saját lányának…..
Sokan vannak azon a véleményen Amerikában, hogy a fegyvertartás jelenlegi szabályozása nem tartható tovább. A New York-i Grey ügynökség az egyik legfontosabb, a States United To Prevent Gun Violence nevű szervezetnek készített egy egészen merész filmet, ami sokak szerint már…..
govegan 2013.04.23 16:51:59
govegan 2013.04.24 11:39:03
@Sadist: nem igazan tudom logikailag osszekapcsolnia a 45%-ot annak tudataban, hogy az USA-ban meg 88% es lam. sokkal inkabb a svajci tarsadalmi szocializacioban, kondicionalasban, szabalykovetesben latom az alacsony bunozesi ratat.

ami a magyar onvedelemmel, tulajdon vedelmevel kapcsolatos, arrol a hianyos ismereteimre (kerdezd inkabb, ahogy olvastam Patrick Batemant) alapozva ugy gondolom, hogy hagy kivanni valot maga utan. jelesul a keritesen beluli birtokvedelem celjabol hasznalt aramos bacsi esetet nonszensznek tartom. ha jol tudom felfuggesztettet kapott, es ennek szerintem a biro orult a legjobban.
govegan 2013.04.24 11:51:23
@Sadist: 36,4%
www.gunpolicy.org/firearms/region/cyprus

akkor megis le lehet nyomni? rossz iranyban keresgeled a tarsadalmi engedetlenseg, forradalom alapjait.
Laszt jír áj vaz Kiskunmajsa, dö ötvenhatos kemp. Sírok baszmeg, csak még nem tudom, hogy vígalmamban vagy a szomorúságtól-e. Szegény litvánok, akik látják, szegény mi, akik láttuk. Vigyétek jóhírünk a nagyvilágba jól bele! Srácok köszi, tényleg! Nektek melyik a…..
govegan 2013.04.16 16:16:52
Vajon kinek támadt a kormányzatban az a fergeteges ötlete, hogy a fiatalokat a Bergendy zenekar majd lázba hozza, ismerkedésre meg tánctanulásra ösztönzi őket? Hogy majd Budapesten meg nyolc vidéki városban az egyetemista korú fiatalok ezrével özönlenek a nagyanyáik fénykorát…..
govegan 2013.04.15 11:53:38
@zsg?: oktatovideot kihagytad. 500 millio, az mtv archivumbol elokeresni:
www.youtube.com/watch?v=TmbreKJOnmI
Bryan Fuller a televízió világának egyik legkeresettebb írójának számít. Az egyetemen ismerkedett meg a szakmával, majd a Star Trek-franchise Deep Space 9 és Voyager című sorozatainál lett belőle forgatókönyvíró. Utána jött a Haláli hullák és a Wonderfalls című sorozat,…..
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
Rég volt már költségtérítéses téma, pedig imádtuk annak idején, ahogy megmagyarázták. Különösen Nyakó Pista és a kedves felesége sztorija volt a kedvencünk, akik 4 év alatt ketten 36 millió forint költségtérítést markoltak fel, mert külön-külön utazgattak haza…..
Kurdi Benedek üzenete arról, hogy miért lett jó hely Magyarország az elmúlt három évben. 1) "Mert nem kényszernyugdíjazzák az ELTE BTK-ról az összes olyan tanáromat, akitől tanulni lehetett valamit." 2) "Mert nem játszanak újnácik kezére állami fenntartású színházakat." 3)…..
govegan 2013.03.27 08:52:12
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: meseljel mar legyszives egy kicsit a hazassagrol? ugy tortenelmileg. vegyes, poligam, polgari, stb.. melyiket tekinted 'szentsegesnek'? netan egy csunya osztrak uralkodo torvenye alapjan hazasodhatok, vagy csak a kereszteny felszentelt egyhazban? na es ott melyik agan? ott elvehetek mas felekezethez tartozot? hoho, ortodoxkent? es rangban kit vehetek noul?

azert szeretem a hagyomanyokat, mert rugalmasak es keplekenyek. a hagyomany egy olyan dolog, ami folyamatosan valtozik es idomul az aktualitasokhoz. ami tul merev, az elpattan es szepen kiirodik a hagyomanyok listajabol. azzal, hogy kardoskodsz a no es ferfi alapokhoz, azzal a merevseget erosited, amivel egyben rombolod is.
ReCenzor Bayerköpet. 2013.03.24 14:45:53
Magyar Hírlap 2013.03.23.  Igazi "bayerzsoltos" opusszal jelentkezett a keresztény-konzervatív publicista ikon a Magyar Hírlap szombati számában. Vizsgáljuk meg kicsit alaposabban hát a "Bagolyköpet" címen megjelent írást a tartalom és forma tükrében egyaránt (a…..
govegan 2013.03.24 23:19:59
@komplikato: kosz a valaszt, igy mar ertheto. habar lehetne egy olyan kiadvany, ami a neten kitoltott adatokat mutatja be. persze ez torzitana a valos allapotokat, de szemely szerint kivancsi lennek, egy ilyen osszefoglalora. marad a varakozas a veglegesre.
govegan 2013.03.24 23:33:00
@komplikato: mondanam, hogy egy vilag omlott ossze bennem… azert szponzoracios logokat szivesen latnek majd a boriton. :) inkabb ne feszegessuk a kerdest.
Régóta mondogatom, és most írásban is rögzítem, hogy egyes korábbi kormányokkal szemben jelenlegi Pártunk és Kormányunk nem hazudik. Soha. Csupán egy alternatív valóságban él, melynek rugalmasak a keretei, azaz mindig hozzáigazíthatók nemcsak a cselekvésekhez, hanem a…..
govegan 2013.03.20 13:54:39
@idelle: a valasz a posztban van. o ilyenkor lat egy fa tablan, egy kor alaku lyukat, es azt mondtak neki hogy helyezze a kezeben talalhato hasabot a lyukba. probalkozik a lelkem. neha akadalyokba utkozik, es frusztralodik, de attol meg probalkozik. dicseretes.
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
Úgy gondolom a tegnapi nap után ki kell osztani már megérdemelt és elégszer el nem hangzott köszönömöt. Tehát, én köszönöm az összes civil önkéntesnek, akik: - Pörgették a közösségi oldalakon, mikroblogokon a percre kész infókat, rondán beégetve és helyettesítve ezzel a…..
govegan 2013.03.16 14:02:11
igazan nem fogok palcat torni senki felett, es az arany kozeputat is ignoralom, de azert lenne egy kerdesem. hogy van az, hogy en, aki kizrolag az internetrol informalodik, jobban tajekozodtam a par honappal korabban levo usa hohelyzetrol, meg a hoeses elott. akkor olyanokat olvasva, hogy kozeledik, lezarjak, elterelik, felkeszultek, ovohelyek, evszazad hoesese. ezzel szemben itthon annyi, hogy akar 20 centi ho is lehet. ezeket a kifejezeseket most mind emlekezetbol irtam, amibol azt a kovetkeztetest tudom levonni, hogy alacsony volt az ugynevezett riadolanc. valoszinusitem, hogy usaban orrverzesig nyomattak a megelozo informaciokat es tobb csatarornan adtak hiradasokat, felreteve mas aktual helyzeteket. ennek az lett az eredmenye, hogy a hirugynoksegekben szepen megteltek az oldalak azzal, hogy hohelyzet+usa+varjak. igy magyarorszagra is eljutott bosegesen, hogy mi varhato es meg a mgyar mediamunkasok is rafeszultek a varhato helyzetre, hogy mihamarabbi latvanyos beszamolokkal noveljek a latogatottsagukat. az itthoni helyzettel kapcsolatban, ellenben 1-2 cimet olvastam a hoeses elott, majd eloszor csutortok este piros riasztast. es most mondhatja barki, hogy miert nem vagyok update, mert ekkor es ekkor mar bejelentettek ezt es ezt. a valaszom, hogy akkor se olvastam tobb magyar hirportalt, mint most, de megis joval tobb informaciot kaptam az ottani helyzetrol. es ilyenkor azert mosolygok, amikor szinten meghallom a tortentek utan, hogy evszazados+hohelyzet de magyar vonatkozasban.

azert ez elegge beszedes.

nem, nem ultem autoba, es mivel itthon melozok hamarabb kapok informaciot az idojarasrol a monitoromon, mint hogy kitegyem a labam az utcara.