Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első pillantásra átlagos szépségversenynek tűnik, ám a résztvevők drogcsempészek, gyilkosok, és egyéb bűnökért elítélt asszonyok. A verseny pedig a rehabilitáció része. A helyszín a kolumbiai Bogota Jó Pásztor nevet viselő női börtöne, ami alighanem egyike a…..
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz 2012.09.24 08:04:08
@átlátó: Férfi, és nem versenyző, gondolom ő a "stylistja" (szal esélyes, hogy meleg)
Előzmény: A mai nemzedék a vesztébe rohan Tudod, Bélám, nem értem én a mai öregeket. Nem veszik észre, hogy felgyorsult a világ, és a mai nemzedéknek jóval nehezebb megélni, mint nekik. Nekik még könnyű volt. Ha nem számítjuk a második világháborút és Rákosiékat, mai…..
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz 2012.09.12 07:41:52
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Mondja ezt egy ilyen nick, hát ez kész. :)
(mondjuk ha 4 éve egy ugyanilyen nick mondja fidesz helyett maszoppal, akkor is komikus lett volna... na de ez már összezavarná a kétbites agyadat, nem magyarázom)
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz 2012.09.15 08:33:02
@látjátok feleim szümtükkel: Az a baj, hogy a kisvállalkozót úgy megadóztatják, hogy ha nem trükközik, akkor valóban kevesebb marad a zsebében, mint egy alkalmazottnak.
Sokan abba is hagyják a tevékenységüket, csak egyáltalán nem lehet biztos benne, hogy talál más megélhetést. Nem fognak kapkodni a cégek, hogy alkalmazzanak egy 40-50 éves becsődölt vállalkozót.
Tudod, Bözsikém, nem értem én a mai embereket. Mintha szándékosan akarná magát kinyírni a ma társadalma. Ott van például a fiam: házat vett hitelre, mert lakni kell valahol. Jó. Autót vett hitelre, mert az anélkül ma már nem lehet élni. Jó. Nagy tévét is vett hitelre, mert…..
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz 2012.09.12 07:23:33
@rámenős: Ez elég butaság, hogy nincs közünk.
A jelenlegi hatalmat mi választottuk meg, az előzőt is, meg az azelőttit is. Nem külső hatalom kényszerítette ránk, mint 1989-ig.
Nincs "becsületes nép" és a "népen kívüli becstelen elit", minden látszat ellenére. A politikai, gazdasági elit olyan (mentalitásban, erkölcsökben), mint a nép, amelyikből vétetett. Gyurcsány, Orbán, Simicska stb. sem ezüstkanállal a szájában született a rózsadombon, bizony.
Ha a sok höbörgő közéjük kerülne, ő sem tenne mást. Már azért is, mert amit tesznek, az egy kényszerpálya, amelynél a korlátozó körülmények többek között annak a népnek a mentalitása, amelyet 4 évenként mégis meg kell próbálni megnyerni. Persze ezen is próbálkozhatnak változtatni, pl. a regisztráció nevű bújtatott értelmi cenzussal, hogy ne lehessen 3 nappal a választások előtt valami olyan kamuhisztivel mozgósítani pár tíz- vagy százezer embert, mint amilyet most pl. a Varga nevű képviselő szövege kapcsán rendeznek.
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz 2012.09.04 13:54:33
@bervas: Pletykák szerint, ja. Minden elvesztett választás után (mennyi volt, 3?)
Konkrétan 2002-ben terjesztették sms-ben a 2. forduló előtt, ezért rángatták elő a hölgyet és vonultatták fel a királyi tv-ben (jó, tudom, szerinted biztos ügyes volt a maszkmester, vagy előkészítették a konzerv anyagot erre az eshetőségre).
Persze mindig van vevő az ilyen pletykákra, kocsmákban, klubrádió-hallgató nyugdíjasok körében stb.
(Demszky viszont nem csak a pletykák szerint törte el egy nő állkapcsát egyszer.)
- Jó estét kívánok kedves nézőink! Gundel Takács Gábor vagyok, Deák Horváth Péterrel együtt köszöntjük önöket Londonból, a XXX. Olimpiai Játékok megnyitóünnepségéről. Mivel a házigazdák sportjai szerencsére nem szerepelnek a műsorban, labdarúgásban pedig sosem nyernek…..