Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doszika

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz lesz kommunikációs trükkökkel elfedni a tényeket, mert a magyarok immár a saját bőrükön érzik az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikájának következményeit. A brutálisan felpörgő infláció és a látványosan hanyatló kiskereskedelmi forgalom csak a felszín, a problémák ugyanis mélyebben…..
Orbán imádja, ha a Nyugat irtózik tőle és sátánnak látja... Ekkor legalább végre "valakinek" érzi végre magát az a senki...
Doszika 2023.02.27 19:28:13
@Cornel Marghiloman: Mi itt a hazaárulás? Én már reggel kitettem ennek a dagadéknak ezt a képét. Csak tények, öreg!
Január elsejétől Magyarország a vármegyék és főispánok országává vált, amelyben újra a nemesi kék vér szava lesz a döntő. Ebbe a kétes származású, uborkafára felkapaszkodott, kommunista hátterű „Bibó”, meg „Rajk” kollégisták már nem juthatnak szerephez - akármennyi is a vagyonuk! A Tekintetes Karok…..
Márki-Zay és Karácsony Gergely abból (a radikális baloldal által utált) alapállásból indultak ki, hogy a Fidesz által megosztott társadalmat egyesíteni kéne. A baloldal/a baloldali radikálisok más taktikát akartak: fejjel nekimenni Orbánnak - de ez sem járt volna nagyobb sikerrel, mert Orbán szokása…..
Doszika 2022.06.28 20:52:13
@ulpius66: Még az is lehetne öcsém, de addigra Te régen éhen haltál itt.
Magyarország előre megy nem hátra! Megye/vármegye, államtitkár/ispán, miniszterelnök/princeps, katona/darabont, rendőr/pandúr, állampolgár/jobbágy..
Doszika 2022.06.22 19:24:18
@Rodney_2: Csíra birka
A harmadik választást nyeri egymás után a Fidesz úgy, hogy nem volt választási programja, a kormányalakítást követően pedig várhatóan ezúttal sem lesz leírt stratégiája, amit később számon kérhetnének a választók. Ez egyrészt rendkívül lehangoló képet mutat a magyar közállapotokról, másrészt…..
Doszika 2022.04.08 20:38:30
@ulpius66: Kérd meg a szomszédod, olvassa fel Neked, ha már analfabéta vagy!
Bár ez volt a jelenlegi parlamenti ciklus egyik legfontosabb döntése, sokak figyelmét elkerülhette, hogy a járvány leple alatt ezer milliárd forint értékű állami vagyon került át ingyenesen a kormánypárthoz kötődő alapítványokhoz. Ezek vezetőit a jelenlegi kormány nevezte ki, de a kurátorokat egy…..
Doszika 2022.03.31 19:32:37
@megamovieboy: Az 1 bites agyad fel tudja-e fogni, hogy Tőled és a családodtól is ellopták a narancsos gazdáid a vagyont?
A magyar miniszterelnök kétségtelenül ügyes hintapolitikus, ám úgy tűnik, az EU-n belül végképp kezd elfogyni a türelem illiberális rendszerével szemben. Orbán ugyanis hiába gondolja azt, hogy az újra megszerzett kétharmaddal legitimálta nézeteit az európai közösségen belül, a választás tisztasága…..
Doszika 2018.04.19 19:07:41
@Andras J Fazekas: Megint egy bégetős. :-)
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
Az a mi nagy bajunk, hogy nem nézünk eleget Lőrinc tévét, ezért csak 3 nap csúszással jut el hozzánk olyan fényes szellemi nagyságok, mint Bayer, Lovas vagy Bencsik spirituális iránymutatása...
Doszika 2017.01.26 18:41:42