Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juvegaspy

0 bejegyzést írt és 3038 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megbízható olasz újságíró, Gianluca Di Marzio tegnap este néhány érdekesebb információt osztott meg a Juventus téli terveivel kapcsolatban, ám a korábbiakhoz képest újdonságot jelentett, hogy a szakember nem konkrét kiszemeltekről számolt be, hanem sokkal inkább az eddig emlegetett nevekkel…..
Juvegaspy 2023.11.21 14:42:29
@rockitbaby: Vlahoval kapcsolatban emlegetik meg az Atleticot. 50milla + Morata
A válogatott szünet végeztével a Juventus holnap az AC Milan otthonának számító San Siróba látogat, a rangadót megelőzően pedig a torinói alakulat mestere, Massimiliano Allegri is megtette ilyenkor szokásos felvezető nyilatkozatát, szót ejtve a sérüléssel bajlódó játékosok állapotáról, a Scudettóért…..
Juvegaspy 2023.10.21 20:54:54
@Moderátori Fiók: nice.

Tiszta Dejavue erzesem volt. Ra kellett neznem melyik blogon is vagyok :D
A Sassuolótól elszenvedett, megalázó vereséget követően a Juventus holnap este a Lecce alakulatát fogadja a Serie A soron következő fordulójában, mely találkozó ugyancsak nehéznek ígérkezik, tekintve, hogy a déli klub remekül kezdte a szezont, s mindeddig veretlennek számít az olasz pontvadászatban.…..
Juvegaspy 2023.09.25 16:43:15
@rockitbaby: idoszakaszokra van ez a foci s igy az elvaras is osztva.
Pl 5-6eve skir lett volna a blgyozelem, a kupa meg a bajnoki cim kb elvaras volt.
Iden a top 4 az elvaras es a bajnoki cim vagy kupa sikernek szamit.
De szemely szerint en minden idenynek ugy megyek neki hogy a Bajnoki Cimert kell kuzdeni!!!!
A Juventus tegnap megkezdte a szombati, Sassuolo elleni meccsre való komolyabb felkészülést, az edzés pedig több érdekességet is tartogatott a nagyérdemű számára, melyek között pozitív, valamint negatív hírekről egyaránt be lehetne számolni. A legfontosabb történés talán a csapat brazil védőjének,…..
Juvegaspy 2023.09.21 12:14:25
@rockitbaby: En annyit azert hozzatennek a dolgokhoz hogy igy kulso szemmel is tok szubjektiv megitelni hogy ki a jobb edzo, hat meg a mind2 edzo alatt dolgozott az ember. Danilo nyilvan elfogult, hisz az egyik leszarta a karrierjet a masik meg kb felemelte. De ez meg nem seggnyalas ő igy latja. Ahogy mi a blog olvasoi is mashogy latjuk. Ennyi.
Ja szemelyes velemenyem hogy az osszehasonlitas nem igazan kivitelezheto, mig az egyiknek minden penze megvan s tenyleg az igazol akit akar igy tenyleg top szinten kell tartani a csapatat, ekozben Allegrinek teljesen mas tipusu feladatokkal kell megkuzdenie.
Mikor mind2 edzonek megvolt a bomba csapata Max is ugyanugy 2szer eljutott a BL dontoig, annyi azt azokat Pep be is huzta ezt viszont nem lehet elvenni tole
A mai nap során több olaszországi hírforrás szerint a csapat nyáron távozó védője, a klub színeiben több, mint 500 mérkőzést lejátszó Leonardo Bonucci jogi lépéseket tett ma a Juventus ellen, miután létszámfelettivé nyilvánították, ennek következtében pedig nyáron már kerettag sem volt. Ezzel a…..
Juvegaspy 2023.09.13 10:20:15
@kidelpiero: ez igaz, de Del Pieronak vajon eszebe jutott volna pereskedni szted?
A napokban több megbízható forrás is ugyanazon irányba mutató információt osztott meg, Fabrizio Romano szerint a Juventus a Chelsea-nek kész 37,5 millió eurót fizetni, plusz 2,5 millió eurót bónuszokban, azonban ehhez feltétel Dušan Vlahović értékesítése augusztus negyedike előtt, míg a Chelsea…..
Juvegaspy 2023.07.16 23:22:33
Az Udinese elleni döntetlennel eldőlt, hogy a 2022-23-as idény bajnoka a Napoli, amely tavaszig egyértelműen teljesen kimagaslott a bajnokságból, majd kissé visszavett a tempóból, de bajnoki címe megkérdőjelezhetetlen. „Figyelembe véve mindazokat az elismeréseket, amelyekben részesültünk az elmúlt…..
Juvegaspy 2023.05.05 18:32:33
A Tuttosport értesülései szerint Massimiliano Allegri és a Juventus közötti válás csak közös megegyezéssel vagy egyéb klubok megjelenése nyomán valósulhat meg, mivel a mester komoly költségeket tartalmazó szerződéssel rendelkezik, amely 2025 nyaráig érvényes. A pénzügyi vonatkozás nagyon komoly…..
Az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén a Juventus csütörtök este a Sporting CP együttesét fogadja Torinóban, bízva abban, hogy előnyt szerezve várhatja majd a jövő heti visszavágót Lisszabonban. A Sky Sport Italia várakozása szerint Wojciech Szczęsny őrzi majd a Juventus hálóját a portugál…..
Juvegaspy 2023.04.12 14:23:10
A Sampdoria elleni, a vártnál nehezebben behúzott győzelem után próbálja a Juventus a hazai pályán megszerzett előnyt megvédeni, vagy annak csekélyke volta miatt tovább növelni az Európa-liga nyolcaddöntőjének németországi visszavágóján. Ezúttal is az ellenfél otthonával, és az azt magában foglaló…..
Juvegaspy 2023.03.16 18:33:43
@del pipi: szevasz pipi 1000 eve :)
Jo ujra olvasni feloled bar tessek lelkesebbnek lenni aztan talalni vmi streamet es szurkolni
Juvegaspy 2023.03.16 19:03:24
@del pipi: en i iptvn nezem Walesbol
Orf 1 adja nemet adok kozt ott van :)
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
Juvegaspy 2023.03.16 18:59:57
@Rocky80: orf 1
A Juventus holnap este a Freiburg elleni hazai mérkőzéssel folytatja Európa-liga menetelését a sorozat nyolcaddöntőjében, a meccset megelőzően pedig természetesen a Zebrák mestere, Massimiliano Allegri is megtette ilyenkor szokásos nyilatkozatát, kitérve a sérültekre és a várható kezdőcsapatra,…..
Juvegaspy 2023.03.08 17:26:28
@Mitya10: en nem bánom ha csatarnak tartja, meg mindig jobb mint ha szarnyvedokent jatszatná
A tizenöt pont levonást és az elmúlt három bajnoki mérkőzés eredménytelenségét követően a tabella tizenharmadik helyére süllyedő Juventus a tőle mindössze két pont távolságra elhelyezkedő Salernitana otthonába látogat a győzelem és a három pont reményében. Massimiliano Allegri 21 fős keretéből…..
Juvegaspy 2023.02.07 20:00:47
@Gaben Smith: nem fér be :D
Vasárnap 15:00-kor fogadja a Juventus hazai pályán a Monza együttesét a Serie A következő fordulójában. A fekete-fehér együttes előző héten izgalmas 3-3-as döntetlent ért el az Atalanta ellen, míg a Biancorossi 1-1-et játszott a Sassuolóval, hazai pályán. Massimiliano Allegri fiainak van törleszteni…..
Juvegaspy 2023.01.28 18:46:18
A nyolc mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatnak köszönhetően a Juventus felzárkózott a tabella második helyére, de így is hét pont hátránnyal érkezett a listavezető Napoli otthonába. A találkozó azonban a zebramezesek legrosszabb rémálmai szerint alakult, s a csapat 5:1-es vereséggel, megsemmisülve…..
A lengyel válogatott az Argentína elleni vereséggel zárta a világbajnokság csoportkörét, azonban így is biztosította helyét az egyenes kieséses szakaszban. A mérkőzés egyik hőse Wojciech Szczęsny volt, aki már a Szaúd-Arábia elleni találkozón is tizenegyest védett, most pedig Lionel Messi…..
Juvegaspy 2022.12.01 16:15:18
@babo0410: Nem nagyon van szukseg erre a 2 jatekosra...
Tegnap este a Juventus teljes vezetősége lemondott, azonban John Elkann ma megerősítette, hogy a földindulásszerű változások ellenére a zebramezes csapat továbbra is Massimiliano Allegri irányítása alatt marad. "Mindig nagyon pozitív érezni a részvényesek támogatását, ezért köszönöm John Elkannak…..
Juvegaspy 2022.11.30 09:54:17
@Gaben Smith: 2006 ota? OK
A Juventus vasárnap este sima győzelmet aratott az Inter felett, így a tabellán már elérhető közelségbe kerültek a BL-helyek, ám a következő ellenfél igencsak kellemetlen lehet, ahogy erre Massimiliano Allegri is utalt a sajtótájékoztatóján. Ami viszont a Juventus mellett szól mindenképpen, az a…..
Juvegaspy 2022.11.10 18:19:10
@juve28adam: @babo0410: volna, volna nem kell itt a volna, innentol kell hozni a pontokat osz jo lesz
A Juventus győzelemmel zárta az Inter elleni rangadót, ezzel felzárkózott a tabella ötödik pozíciójába, s a hétközi fordulóban jó esélye van az újabb három pont begyűjtésére, hiszen a zebramezesek az utolsó helyen szerénykedő Hellas Verona otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből még…..
Juvegaspy 2022.11.09 17:18:08
@Rupert28: most olvastam hogy a united hir kamu. Chuppo Motingra mennek ra.
Egyebkent hol olvasol ilyen baromsagokat hogy kamuserules meg ha nem kezdö ne is nevezzék?
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
Juvegaspy 2022.10.25 20:52:22
A Juventus Next Gen a Lecco elleni, múlt heti kupasikert követően három alkalommal is pályára lépett az elmúlt napokban, mely mérkőzések közül elsőként a Piacenza Calcio otthonába látogatott el, s játszott 3-3-as döntetlent. Az október 9-én megrendezett találkozón az alábbi kezdővel szereplő Zebrák…..
Juvegaspy 2022.10.17 13:47:37
A csoportkör első két fordulóját egyaránt vereséggel záró Juventus számára nem maradt több hibalehetőség, amennyiben életben kívánja tartani reményeit a továbbjutásra, kötelező begyűjtenie mind a hat pontot a Maccabi Haifa ellen. A párharc első felvonásaként az izraeli együttes látogat az Allianz…..
Juvegaspy 2022.10.05 22:05:48
@Belaera: köszi
A Juventus hullámvölgye ellenére úgy tűnik, hogy egyes játékosokért komoly klubok érdeklődtek vagy érdeklődnek. A két célszemély Dušan Vlahović és Manuel Locatelli, előbbiért a Sportmediaset értesülései szerint nyáron bejelentkezett a Manchester United. A 24 éves középpályás azonban nem kívánt az…..
Juvegaspy 2022.10.01 23:57:19
@Zsltrk977: nem azert de Jordi Alba nem lenne rossz
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
Juvegaspy 2022.09.16 19:42:33
@sleepy8: itt a blogon talalsz 100at is :D
A Juventus történelmi eredményt "ért el" a Bajnokok Ligája idei kiírásában, ugyanis korábban sosem fordult elő, hogy az Öreg Hölgy egyaránt elveszítette volna első két meccsét a csoportkörben, mely azonban a tegnap este folyamán elszenvedett, Benfica elleni vereséggel bekövetkezett a Bianconeri…..
Juvegaspy 2022.09.15 17:08:53
@JuventusFanatikus: Ne felejtsük el az érdemeit sem.
Miben befolyasolja Agnelli hogy a jatekosok 20perc utan motivalatlanul lezengenek, a masik fele meg a seggen veszi a levegot?
Epp azzal nem valtozna semmi hirtelen ha levaltanak Agnellit.(mondjuk tolem mehet nem izgat)
Velemenyem szerint ide egy motivator edzo kell, alapanyag azert nem rossz, lehetne mit kezdeni ezzel a kerettel.