Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BloggerZ

57 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gitar.blog.hu BloggerZ from Anaheim 2011.01.16 19:41:00
Sziasztok blog olvasók és kedves HiZ kolléga,Átjött az üzeneted ám a távolból is:) Nem kell kimenni a hírekért.. bla..bla:)Értem én. Nem szeretnék magyarázkodni, de borzasztó sok munka és teher van rajtam itt kint.1. Világhírű zenészek koncertjeit kell néznem2. Minden…..
Biztosan megfeküdte mindenki hasát a nagymennyiségben fogyasztott karácsonyi halászlé, gesztenyés pulyka és beigli. Az elkövetkező néhány nap a meghitt emésztésé, hogy előkészítsük a gyomrunkat az év utolsó napján érkező megpróbáltatásoknak.A böjt…..
2009. október 2-4. SYMA Sport- és Rendezvényközpont                Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legjelentősebb zeneipari kiállítása és szemléje, a Hangfoglalás.A széleskörű…..
Nem szaporítom a szót! A KORG.hu ZóNA YouTube csatornája 2 új KORG művész által készített demó videóval bővült. Zságer Balázs (Zagar) az R3-at mutatja be nekünk saját stúdió környezetében (háttérben Zero8, Rhodes, VOX ToneLAB, padKONTROL). DJ Bootsie…..
Sziasztok ismét!  Mostanában nem tudom mi van, lehet, hogy a nyár vége feeling miatt, vagy fene tudja miért, de kicsit kezdem elveszteni a gitározás iránti motivációmat. Máskor is volt már ilyen a dolog ideiglenes és néha előjön, de a furcsa az, hogy mostanában nem csak velem…..
Kedves Gitáros Barátaink!Elérkezett a nagy pillanat, kezdetét veszi a júliusi Rockinform és Hangfoglalás magazinokban meghírdetett VOX JamVOX nyereményjáték jelentkezőinek bemutatása.A regisztrációs és bemutatkozó levél beküldésének utolsó határideje: 2009.…..
BloggerZ 2009.08.19 15:12:35
@-Andy-: BOCS!!!:)
BloggerZ 2009.08.21 14:38:02
@felicello: Kevés, de erős:) Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Sajnos nagyon nehéz manapság bármivel felkelteni az emberek érdeklődését.
Dolgozunk rajta, hogy a jövőben messzebb érjen a hír.
Kedves Résztvevők és Szavazók,Elérkeztünk a szavazás végére. Most már megváltoztathatatlanul látszik, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot.Úgy gondolom a végeredményt tekintve, többé-kevésbé igazságos döntés született. A nyereményjáték meghirdetésével elsődlegesen fiatal…..
gitar.blog.hu A ládát nézzétek! 2009.06.17 12:07:00
Egyszer volt, hol nem volt, hogy barátságba kerültem a videókon látható úriemberrel. Névszerint Csubakka tésztavillámkezű basszusgitáros, Koós László néven látta meg a napvilágot. Minden tiszteletem mellett, ez blogunk "lapjain" indifferens, de legalábbis nem…..
BloggerZ 2009.06.24 12:32:52
@RolFic: Szia RolFic!
A ládát a Garry Electronics készítette. Kőbányán a Hangáruházban tudod kipróbálni (1107. Bp. Fogadó u. 3.). További infó itt: www.hangaruhaz.hu.
üdv
BloggerZ
gitar.blog.hu Húúú, ba..meg 2009.05.20 13:03:00
Őőőő. Folyamatosan tanul az ember. Miután kihúztam a fejem a homokból és a hátsó felemből érdekes videóra akadtam. "Ismerd meg szép hazád". Mint ahogy lövésünk sincs az országról amiben élünk, ugyanúgy a hazai zenekarokról sincs. Elutazunk külföldre,…..
gitar.blog.hu Musik(messze)? 2009.04.02 01:39:00
   Szép hajnalt! Csak nem bírtam ki, hogy ne írjak be néhány szót. Igen! Itt vagyunk!Fél hivatalos szösszenet amit én most el fogok követni, HiZ majd kifejti bővebben a Frankfurti témaköröket és gondolom azt is milyen volt tegnap este Kerry King-el, Doug…..
A KORG ProSession lecke sorozat második vidójának főhőse: Joe Satriani. "Satch" ismételten nem szorul bemutatásra. A modern rockgitározásra gyakorolt hatása meghatározó. Tanítványai sem kevésbé ismert gitárosok: Kirk Hammet (Metallica), Marty…..
Üdv. Rájöttünk, hogy az előző Rudess bácsival kapcsolatos cikkben emlegetett KORG KaossPad3 videó nem került fel az oldalra. Ezt pótlólagosan megtesszük most:)..
A gitar.blog.hu oldalon elindítottunk egy sorozatot, amely a KORG USA által készített, világsztárokkal forgatott ProSession oktató videókat teszi közzé. A sorozat egyetlen billentyűs előadója, Jordan Rudess a Dream Theatre billentyűse. Nem túlzás azt állítani Rudess…..
Új sorazatot indítunk itt a Gitár Blogon. A KORG USA olyan világsztárokkal forgatott le gitár leckéket, akik KORG metronómokat és hangolókat használnak. A 6-7 perces videók segítenek elsajátítani a sztárok egyéni stílusának egy-egy elemét, illetve bemutatják mennyivel…..
Szép (és immáron 1 órával rövidebb) napokat mindenkinek! A KORG.hu ZóNA YouTube csatornája újabb videóval bővült. Ezúttal a VOX ToneLab LE modellező gitár processzor magyar nyelvű bemutatója került fel a "Cső"-re. A videó főhőse David Spann,…..
Hello világ ! A KORG.hu ZóNA YouTube csatornája egy újabb magyar nyelvű bemutató videóval gazdagodott. Ezúttal a KORG zseniális PX5D USB-es törpe gitár-effekt processzoráról nézhettek meg egy remek videót, a 3 éve az első Hangfoglalás kiállításon hazánkban…..
Tascam GT-R1 Először tisztázni kell, hogy ez nem az a termék, amit meglát az ember, és egyből felkiált, hogy ez márpedig kell nekem, és percekre rá már áll a sorban érte, hogy megvegye... Legalábbis valahogy így érzek iránta. Érdemes sorba állítani az igényeket, mire is van…..
Soha nem mondd, hogy soha! Marshall JVM 410-en játszottam a Gitármánia Táborban Nem is tudom, hol kezdjem… Nézzük talán az első címet. Valamikor réges-régen egy teszt alkalmával írtam azt, hogy a technika mai fejlettségi szintjén, az ember nem engedheti meg magának azt a…..
nanoKEYFlexibilis midi billenytűzet, mely kisebb, mint egy laptop keyboard. Szupervékony, laptop mintára készült, leütésérzékeny 25 billentyűs midi vezérlő. Könnyedén vehetünk fel vele midi leütéseket vagy játszhatunk fel dallamokat. Control üzenet módban a billentyűzet külső…..
A sikerre való tekintettel saját veboldalt készítettek ennek a kis hordozható groovebox-nak. Az oldalon mindent megtudhatunk erről a kis palminstrumentről.Videóbejátszások segítenek a megértésében és a használatában de megtaláljuk a pontos műszaki adatokat is.…..
gitar.blog.hu Zene, eső, rockszag. 2008.08.04 22:09:00
 A XV. Gitármánia Zenei Továbbképző Tábor (tő)mondatokban, szubjektíven. 280 résztvevő, 50 tanár,szervező és kiállító, 5 nap eső, 7 nap sár, 1042 hang, kb. ugyanennyi korty, és némi roston sütés. JEnnek megfelelően remek hangulatú hetünk volt, ezt bátran…..
gitar.blog.hu Ace of Spades 2008.08.03 22:26:00
Nadrágszárak lebegtetése! Miközben az előző bejegyzést írtam, éppen a Rock n Roll című Motörhead lemez szólt a vadiúj Genelec 6010 montorpárból. Erről eszméltem, hogy ezen bologon kevés szót ejtettünk az élő metállegendáról Lemmy Kilmisterről, és az ő nevével…..
Mióta a VOX és a KORG közösködik, tapasztalható az irányváltás. Ez a váltás a hagyományos, a VOX nevet naggyá tevő AC szériás csöves erősítők melletti párhuzamos fejlesztéseket jelenti. A Valvetronix erősítőkkel  és a Tonelab effektekkel kezdődött a látványos…..