Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabriel666

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Hatalmas köszönet illeti Werewolfrulez kollégát, aki rengeteg elméleti és gyakorlati segítséget nyújtott abban, hogy ez az inkompetens és felesleges poszt elkészülhessen.) (Mármint nem miatta lett inkompetens, éppen ellenkezőleg.) Az év végi listázgatások kapcsán gondolkodtam el azon, hogy…..
Egy zenekar, amelyik a karrierje kezdetén nagy százalékban a külsőségekre épít, elég nehéz dolga van, ha később zeneileg is komolynak akarja láttatni magát. A Slipknot köré a kiadója, és a zenekar maga is egy olyan showbiznisz monstrumot építettek, amit egyhamar nem lehet…..
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Egyedülálló anyuka éjjelente egy étteremben dolgozik, hogy el tudja látni súlyosan beteg kisfiát. Azonban egyre többször támadnak ijesztő látomásai... Vajon ő kezd megőrülni vagy valami más állhat a háttérben? A pszicho-thrillert már 2012-ben bemutatták két fesztiválon is,…..
gabriel666 2014.08.15 09:44:38
Az év elején mutatták be a Sundance-en, azóta megjárt néhány fesztivált és kikerült a netre néhány kritika is, amelyek közül egy-két idézet is bekerült a trailerbe. Angliában október 24-től adják. Jennifer Kent dirigálta a 30.071 dollárba került horrort. Egy egyedülálló…..
Mennyi bőrt lehet még lehúzni a rókáról? Vagyis Bőrpofáról? A legutóbbi film, Az örökség eléggé gyenge lett, de talán a következőre összekapják magukat. A Millennium Films Tobe Hooper 1974-es klasszikusához szeretne egy előzményt készíteni. A Leatherface címre keresztelt…..
gabriel666 2014.08.15 09:13:40
@Darkcomet: na igen, ha arról csinálnának egy korrekt múvit, az engem is nagyon érdekelne :)
Caverinha: köszi a linket, az hagyján, hogy életemben nem hallottam erről a filmről, sem a szereplőiről (na, ettől még lehetne persze jó) de eléggé ZS kategóriának tűnik, az imdb 3,8 pontjáról nem is beszélve...
A Facebookra pár napja kitettük, hogy hat év hallgatás után megjött az első új Slipknot-dal, most meg itt van hozzá a klip is. A The Negative One dalban van minden, amiért a Slipknotot szeretni lehetett. Első hallásra nem változott semmit a csapat azzal, hogy elvesztette a…..
A Menekülj!, azaz a See No Evil nem aratott a mozikban, de később bejelentették a folytatást. A Soska hugicák által dirigált horrort október 17-én debütál Blu-ray-en és DVD-n. Glenn Jacobs, Danielle Harris, Katherine Isabelle és Kai-Erik Eriksen rohangálhat a filmben. Harris néhány…..
gabriel666 2014.07.29 09:22:11
gabriel666 2014.07.30 09:20:03
@Oláh Ferenc: pontosan! Bár nekem az első is inkább az egyszer nézhető kategória. Azért a Texasi láncfűrészes, a Péntek 13 és a Halloween elég magasra tették a lécet az ilyen elpusztíthatatlan pszichopata tömeggyilkosok terén :)
Korábban már írtunk róla, hogy a Démonok között-ben látható ijesztő babáról, Annabelle-ről készül egy külön film. Íme az első előzetes hozzá. Én bizakodó vagyok, mert ahogy anno a kritikámban is írtam, a baba volt számomra a legfélelmetesebb. Mondjuk szerintem alapból…..
gabriel666 2014.07.28 10:49:51
Horror-Mirror Honeymoon poszter 2014.07.22 18:46:59
A Trónok harca népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy már akármelyik benne szereplő színész nevével el lehet adni egy filmet. Jelen esetben arról a Rose Leslie-ről van szó, aki a sorozatban Ygritte-t alakította. Apropó, ismét megerősítésre került az észrevételem, hogy…..
Június 16-a komoly dilemmát jelenthetett azok számára, akiknél a lemezgyűjteményben megfér a német gerontorock, a New Orleans-i hurkatöltő fitneszdoom, valamint a piros sapkás nu metal. A Hősök terén ugyanis Klaus Meine irigyelte Kóbor János hajhagymáit, az A38-on a Crowbar…..
gabriel666 2014.06.20 14:48:45
Tudod mit? Írok én is egy beszámolót, hátha megérted, miért vagyok felháborodva az írásodon. Azt az elején leszögezem, hogy nem vagyok Limp Bizkit fan. Kicsit sem. annak idején a Sepultura-Pantera-Metallica hármason nőttem fel, az ilyen nu-metal formációkat egyenesen alapkövetelmény volt gyűlölni. Most is egyértelműen Rob Zombie neve csalt az Aerodrome-ra. Hiába utálták sokan a Limp Bizkit-et, a csapból is ők folytak, nem lehetett kitérni előlük és épp ezért mindenki nagyon jól ismerte is őket. És a mai napig ott vannak, nyomják, koncerteznek, új albumok stb. Gondoltam megérdemelnek egy esélyt. Már-már klasszikusok!?
Aztán az intro után, mikor elkezdődött a Why try, és több ezer ember kezdett egyszerre ugrálni, megmozdult a föld! Mi a basszeros előtt zúztunk, látszott a csík szemükön, hogy eléggé fáradtak és valószínűleg pár nappal korábban a Novarockon "kicsit" nagyobb tömeg előtt játszottak. Ez mégsem érződött egy kicsit sem, vérprofin tették a dolgukat, Fred is teljesen barátságos volt és próbált együtt élni a közönséggel, sokat beszélt hozzánk - talán néha túl sokat is. Az összes számukat kívülről fújta (üvöltötte) mindenki és külön utasítás nélkül ment a circle pit, wall of death, mindenki ugrik kombináció. Néha komolyan fostam, pedig nem vagyok kis darab. Iszonyatos hangulat és zúzás volt az elejétől a végéig, kitett magáért a közönség is és a zenekar is. Ekkora kellemes csalódás már rég ért egy zenekar kapcsán, úgy hogy a több ezer ember nevében, aki ott volt és végig ugrálta a koncertet, kikérem ezt az ócska fröcsögést. Bár téged vertek volna agyon három naposan azzal a féltengellyel. Akinek esetleg kimaradt, itt egy jó kis videó, hogy milyen volt a közönség "belülről":

www.youtube.com/watch?v=BdeTs0oU5Tc

Ha legközelebb jönnek, akkor is ott a helyem!
Amin sajnos Megadeth nem lesz, mert az együttes lemondta a legtöbb júniusi koncertjét. A Limp Bizkit viszont jön, akik úgy látszik a hat éves szünet után már végleg beindultak, és hamarosan újabb albumot hoznak ki Stampede Of The Disco Elephants címmel, előttük pedig fellép Rob…..
gabriel666 2014.06.17 14:14:01
@D-N-S: még jó, hogy csak szerinted volt szar... a Crowbar aztán színvonalas muzsika :D de ízlésekkel felesleges vitatkozni, a lényeg, hogy mindketten jól éreztük magunkat, pláne én. Soha nem voltam még Bizkiten és én sem rajongok értük, de azért volt hangulat és a közönség is odatette magát rendesen. Ha körülötted tombol több ezer ember, akkor visz magával az egész, a zenekar meg kisujjból baszott oda olyat, hogy ezt még egy darabig emlegetni fogjuk :)
Kiscsalád kocsija felborul útközben, a közeli fogadó meg olyan, mint egy átlagos fogadó a horrorfilmekben: fura, mogorva öreg tulaj és egy pincébe zárt fiatal lány. És ez még csak az alapfelállás, mert az előzetest elnézve lesz 1-2 huncutság is. Engem felcsigázna az érkezése,…..
A zágrábi ügyészség vádat emelt Darko K. ellen. A 39 éves férfi idén március 30-án délután kisteherautóját részegen (3,22 ezrelékes véralkoholszintet mértek) vezette. Egy zágrábi utcában áttért a menetiránnyal ellentétes oldalra, elütött egy 7 éves kisfiút, majd…..
gabriel666 2014.05.22 11:16:48
@mojoking77: egyáltalán nem tartom magam felsőbbrendűnek és nem vagyok még csak fajgyűlölő sem barátom! A cigány egy külön "létforma" (sajnos liberálisabb szó nem ugrott be), őket igen is utálom, vidéken a szűlői házban a kertszomszédaink mind cigányok, Pesten laktam a Haller utcában évekig, tehát hidd el, első kézből származó tapasztalataim vannak róluk. És akkor még nem is beszélve azokról a dolgokról, amik a szanaszét cenzúrázott médiából eljutnak a hétköznapi emberekhez (Szögi Lajos, Marian Cozma, Bándy Kata és még sorolhatnám az áldozatokat). Ezt sok hozzád hasonló összekeveri az előítélettel, pedig pont az ellenkezője: utóítélet, magyarul fogalmazva: tapasztalat!
És igen, szeretett országunk, mert én szeretem és féltem is ezektől a gombamód szaporodó élősködőktől, akik elringatóznak a szociális hálón, aztán ha a mi adónkból juttatott segély elfogy, mennek rabolni, gyilkolni, csak dolgozni ne kelljen. Belátom, hogy te fennakadtál a szeretett hazánk kifejezésen, a magadfajták nem szeretik Magyarországot, de elárulok valamit: nem is baj, ez nem a ti hazátok ;)
gabriel666 2014.05.22 11:50:26
tisztelt mojoking és _most_!!

Bekanyarodtatok abba a liberális zsákutcába, amit már hosszú ideje nem értek: el kell fogadni mindenkit, mindenkinek mindenhez joga van stb stb, egyedül azt nem fogadjátok el, amikor valaki nem ért egyet veletek és rögtön előkapjátok a náci, rasszista, antiszemita, fasiszta jelzőket. Meg sem próbáljátok megérteni, hogy én miért érzek/gondolkodom úgy, ahogy. Nem születtem cigánygyűlölőnek még csak nem is kaptam ilyen nevelést. Mint korábban is írtam, saját tapasztalat és el kell hogy keserítselek, mert a gondolatok is sajátok voltak. De csak azért, mert szerinted fajgyűlülő náci vagyok, már nem lehetnek saját gondolataim: na ez az igazi diszkrimináció és előítélet (zsákutca kettő...).
Szilárd meggyőződésünk van a saját álláspontunkról, nem is értem miért próbáljuk győzködni egymást, mert ha valami szélmalomharc, akkor ez az :)
De azt azért megcáfolnám, hogy az én és a hozzám hasonló gondolkodású emberek cselekedete sokat árt ennek az országnak. Nem gondolkodnánk így, ha az a bizonyos csoport csak a halvány szikráját mutatná, hogy képesek az integrációra.
De térjünk vissza az eredeti cikkhez, ahonnan indultunk! Olaszliszka után én sem állnék meg hasonló esetben! És az meg, hogy a család utólérte a tettest, majd egy ilyen beszólás után nem estek neki és lincselték meg, esti mese! A gyűlöletkeltés az ilyen cikkekkel kezdődik.
Nem, nem kéne kiírtani az összes cigányt! Rá kéne bírni őket az integrációra, arra hogy ne a gyerekcsinálásból és a bűnözésből éljenek... ez meg már politika. De a kormányhatalmak basznak az egészre.
gabriel666 2014.05.22 12:00:27
@mojoking77: hát akkor maradjunk ennyiben, felesleges tovább ragozni. Hiszen, mint írtam, tapasztalatok alapján ítélkezem. És amúgy sem érek rá, dolgoznom kell, hiszen kinek az adójából élne a sok segélyes?! :D
...Lófejnek! Egyik címe a kissé esetlen Horsehead (ez talán kanadai), de szerencsére megtalálható Fever és az eredeti, francia Fiévre néven is. Jessica kislányként rémálmoktól szenved, központi elemként egy lófejű lénytől. Felnőve pszichológiát kezd el tanulni, különös…..
Horror-Mirror Az ördög segglyuka 2014.05.16 18:23:07
Elnézést az obszcén címért, de azt olvastam, hogy csak a feltűnő című cikkeket olvassák el az emberek a neten. Mindazonáltal nagyszerűen prezentálja, hogy milyen is lesz alábbi alanyunk minősége. Az ördög ivadéka - Devil's Due (2014)   Rendezte: Matt Bettinelli-Olpin és…..
Márciusban szemügyre vehetették a posztereket és most az előzetes is megérkezett.   ..
A Deliver Us From Evil horror itthon Távozz tőlem, Sátán címen fog futni. Eric Bana egy rendőrtisztet játszik, aki furcsa, ijesztő és megmagyarázhatatlan bűncselekményekbe fut bele. Nehéz elhinnie, hogy a háttérben a természetfeletti munkálkodik, így kénytelen összefogni egy…..
Őszintén szólva úgy készültem, hogy A bárányok hallgatnak-ról fogok írni, de sehogy se jött az ihlet. Mégis mi újat közölhetnék ezzel kapcsolatban? Egyszerűen egy jó film, és ezt nem tudnám hova ragozni. Talán majd egyszer visszakanyarodok hozzá, egy nagyobb poszt keretében,…..
Meddig tudod visszatartani a lélegzeted?Nem sokon múlt, hogy Madison majdnem belefulladt egy tóba. Nem tudja megmagyarázni, hogy mi történt vele, amíg a felszín alatt tartózkodott, de az eset után hidrofóbiás lesz: túlságosan is félni kezd a víztől. Félelme egyre jobban eluralkodik…..
Igen, mára elég is volt az internetből. Tessék lefeküdni vagy kocsmázni! ..
Míg a mainstream médiának Sam Raimi a Pókember-trilógia és az új Óz rendezője, addig nekünk egy másik trilógia jut eszünkbe a neve hallatán. De szerencsére a Gonosz halott a jóembernél nem egy egyszeri, alkalmi mutatvány volt, pályafutása többször is előrukkolt még…..