Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Willie

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrásék boldogan bevásároltak a 3440 Ft-os jegyekből, lefoglalták a szállást, elintézték az autóbérlést, aztán elolvasták az Eurowings válaszlevelét. Oda a boldogság: a légitársaság szerint túl olcsó volt a jegy, ezért inkább mégsem adják oda ennyiért. Egy hete én, a feleségem és öt barátunk…..
Willie 2019.12.20 09:58:41
@Terézágyú: Ned, en mar utaztam ugy repulove Nemetorszagbol Budapestre, hogy tomgkozlekedessel kijutnom a repterre 3x annyiba kerult mint maga a repjegy... annak idjen bizonyos legitarsasagoknal voltak 1-2 EUR-os jegyek is. Egyik ismerosom egy ideig igy utazgatott. Kinezte honapokkal elore az ilyen kirivoan olcso jegyeket megvett baloluk vagy 5-ot kulonbozo egymastol nem tul tavoli idopontokra , es amikor utazni akart, akkor egyet felhasznalt a tobbi meg ment a kukaba.
Mit tehetünk akkor, ha az applikáció rossz pakolási zónába helyez, de nem vesszük észre és ezért más összeget fizetünk a parkolásért, aztán meg jól megbüntetnek? Hát azon kívül, hogy megírjuk a Homárnak, sajnos nem sokat. Megosztok egy terézvárosi parkolás történetet aminek az elszenvedője…..
Willie 2019.05.23 13:29:47
@Terézágyú: vagy a pontos "ly"-t mint a Kunhalmi-Bangone tandem...
Az alábbi sztorit olvasva összeszorul az ember gyomra, a tanácsot látva meg pláne. Erős érv a történet a fontos ügyekben tanúsított fokozott írásbeliség és kiemelt bizalmatlan hozzáállás mellett. Tisztelt Homár! Egyszer volt, hol nem volt, élt Gyöngyösön egy fiatal házaspár, akik kisgyerekükkel…..
Willie 2017.05.19 14:01:09
@stakeholder Manyecs: Nem kell ehhez semmi sulyosat elkovetni. Valoszinuleg feketen akart dolgozni a hataron meg kiszurtak... eloferdul az ilyen a legjobb csaladban is. Egyebkent meg aki ESTA-t nem sajat maga csinal az, hat hogy is mondjam csak.... megerdemli. Kb. 2 perc kitolteni es akkor biztosan tudod, hogy mindent rendesen irtal be....
De egyebkent is erdemes ellenorizni az utazas elott, hogy ervenyes-e... ez is kb. ket kattintas es 1 perc...
Az amerikai talkshowk nagyasszony,a Oprah Winfrey híres volt arról, hogy beszélgetős műsorában a stúdióközönség mindig kapott valami ajándékot. Hol kisebb, hol nagyobb cuccokat, egyszer meg konkrétan egy autót. Vadiúj Cadillac jutott mindenkinek, aki ott ült bent, volt is sikoltozás. Jó, asszem én…..
Aki már jött haza a világ másik feléről repülővel, az valószínűleg mélyen átérzi Péter helyzetét, mert egy sokórás repülőutat egy 7 órás tranzittal megfejelni nemcsak fizikailag komoly kihívás. A gépek leszállásának adatait valamennyi időre visszamenőleg a Flightradaron meg lehet nézni. Ha…..
Willie 2016.03.11 12:31:51
@McZozo: Ez igy ebben a formaban nem igaz, mivel az USA-ba a belepesi pontnal fel kell venni a borondot
@vanek ur: olyan nincs, hiszen ha nem mesz at a belepesi pontnal a vamon, akkor kesobb mar nem is tudsz. ezt csak akkor tudom elkepzelni, ha nem az USA-n belul utazol tovabb, hanem csak atszallsz, mondjuk Del-Amerika fele
Miután az Index ellen indított pereiket rendre elveszítik, és többet ártanak maguknak, mint használnak a hisztivel (hiszen Papp hírhamisító Dániel programigazgatót nem hívnánk állandóan Papp hírhamisító Dánielnak, ha nem perelt volna miatt az MTVA, de a köztévét sem…..
Willie 2015.06.30 15:14:59
@Darth Revan: mielott nagyon beleeled magad, nez utana, hogy ki is volt akkoriban kormanyon es ki ellenzekben...
Az Iparművészeti honlapját böngészve tényleg kicsit érdekes a múzeum jegyárképzési modellje. Azt meg, hogy miért nem bírnak válaszolni egy kedves magyarázkodóst/engesztelőst, de még csak egy lerázós bullsitest se, azt végképp nem értem.  A nagy szervezetek lomha…..
Willie 2015.03.18 10:26:27
@FDToth: nem. fejletteb kulturaju orszagokban az embere eloszor tajekozodik a jegyarakrol, aztan ha nem ert valamit, akkor megkerdezi a penztarnal es nem utolag hoborog... nagyon igaza van szekrtabor olvtarsnak, egyszeruen ode kellett volna allitani a csimotakkal a penztarhoz, megmutatni, hogy ez a csalad es akkor megkaptak volna a kedvezmenyt.
Willie 2015.03.18 10:47:52
@FDToth: na latod pont sajat magad mondtad el, hogy miert volt hulye a poszt tolo... szerintem csak szimplan odament kert egy csaladi jegyet a penztaros meg adott neki. Ha nem igy tortent volna, akkor megkapott volna minden kefvezmenyt, ami miatt most sir a szaja...
Én életemben 2x voltam kaszinóban, annak is van vagy 15 éve már, így nem tudom, mennyire általános, hogy fizetni kell a fogyasztásért, de ezt a 200 forintot nem értem. Hogy minek, miközben egy átlag pesti kávézóban is 4-500 Ft? Tisztelt Andrew G. Vajna! A minap jártam az egyik…..
Willie 2015.03.17 15:48:41
@igi1: honnan tudod, hogy a sort nem adjak ingyen... lehet csak a teaert kell fizetni :)
Emlékeznek még a szeptemberi iskolakezdésre? Na  Renáta azóta intézi bekrepált HTC-je ügyét a Telekomnál, és még milyen higgadtan! Még azt a próbát is káromkodás nélkül vette, hogy a javíthatatlannak nyilvánított telefonja helyett a T saját kontingenséből akartak…..
Willie 2015.01.08 09:47:00
KRESZ meg rendőr ügyben nem igazán illetékes a Homár, de ezzel is mindenki úgy van, mint a focival meg a pörköltfőzéssel, úgyhogy kivételesen hajrá. A segítségeteket szeretném kérni, kissé lemaradtam az egyedfejlődésben, ami a törvénykezést illeti. Én még ott tartok, hogy…..
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
Willie 2014.11.04 15:24:09
@denibá: csaxolok, hogy egyelore meg a kormany nem uszit senkit senkire, csak a tenytar uszitgatja a nyugdijasokat a kormanyra...
Arnold autója úgy benyelt egy csomó benzint, mint a sicc, gazdája pedig azonnal csalást és NAV-ot kiáltott eléggé  házmesterkedő hangvételű levelében. Én a focihoz természetesen értek, az autókhoz viszont nem, ezért elolvastam az Arnold által is említett korábbi Homár-poszt…..
Willie 2014.10.12 07:46:55
@Bandris33: En ezt hajlando vagyok elhinni, ha megmagyarazod a kovetkezo jelenseget. Egyik ismerosom vett egy ilyen csilli-villi uj autot, aminek a szamitogepe mutatja, hogy mennyi benzint hasznalt el a legutolso tanolas ota. Persze mindig tobet tankolt, neha 2-3 literrel, neha fel literrel, ugyhogy be is tudta annak, hogy ennyit teved a tudomany. Mignem egyszer atlepte a lajta es onnantol kezdve a tankolt benzin mennyisege decire megegyezett a szamitogp altal jelzettel... Mo-ra valo visszateres utan ismet beallt "elromlott" a kompjuter. Azota 3x volt Ausztria-Nemetorszag viszonlyatban es mindig ezt tapasztalta...
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Willie 2014.09.18 15:53:30
@hvuk: Azert, hogy tisztazzuk a tenyallast. 1% mert nezettsegnovekedes az kb 11 embert jelent. Az, hogy ebbol valaki a teljes nepessegre extrapolal az mas kerdes. Igy johetett ki pl. annak idejen, hogy 66 ezren neztek az rtl-t akkor is, amikor nem volt adas, mert valami buntit kaptak. Azaz a nezettseggel kapcsolatban barki barmit mond, az valoszinuleg hazudik...
László leveléből az indulat jobban átjön, mint az eset részletei, különösen igaz ez az eléggé elnagyolt "ígéretek jöttek" részre, de nálunk is volt már panasz a bicskanyitogató nevű Ugyismegveszel.hu-ra, ráadásul itt meg spamelőként írnak róluk, úgyhogy talán jobb…..
Willie 2014.09.18 09:19:10
Egy kiábrándult kólaivó keserű levele, aki hiába szokott át pár éve a Cocáról a Pepsire, most csinálhatja vissza az egészet. Mert a marketingesek mindegy, hogy az egyszeri embernek jut-e világítós labda vagy nem. Nagy betűvel írni a garantáltat, majd kisbetűs részben rögtön…..
Olvasónk reggel tejeskávét akart inni. Nem sikerült. Ettől annyira bepöccent, hogy üti-vágja a Tesco-ügyfélszolgálatot, pedig azok igazán megszaggatták a sötétkék egyenblúzt, mert olyanokat írtak neki, hogy "mindenképpen megvizsgáljuk az említett problémát" meg, hogy "Nem…..
Willie 2014.07.04 08:52:41
@herk: Abbol indulj ki, hogyha ez ilyen egyszeruen menne, akkor a paraszt meginna a tejet es azt mondana, hogy romlott volt hozzanak helyette masikat, aztan amikor az is elfogyott, akkor megint e-mailezne... es soha eleteben nem fizetne tobbet a tejert. Akkor mindjart nem 100 esetbol 1 lenne problemas, hanem 50 (bar Magyarorszagon lehet, hogy 100) ...
Willie 2014.07.04 09:04:51
@atpijkamo: nem ertettel meg. az egyszeruseg alatt azt ertem, hogy nem kell bemenni a boltba, nem kell ures dobozt mutogatni, nem kell hus-ver emberrel beszelni, aki esetleg kiszurja, hogy kamuzol (mert azert szmtol-szembe nem mindenkinek megy am olyan siman a hazudozas) csak egy e-mail (ami ugye sok mindent elbir) es jon az uj tej. Pontosan ez az a lehetoseg, amivl szemben a boltok vedik magukat...
Egyre nagyobb gondot okoz a pilótahiány a légitársaságoknál, per pillanat főleg Ázsiában, de a szakértők egy része szerint hamarosan máshol is gebasz lehet. Meg lennénk lepve, ha hamarosan nem kezdene el a sajtó biztonsági kockázatot emlegetni. Japánban pár éve tart a fapados…..
Willie 2014.06.13 13:30:44
@BloodOrange: Mint ahogy nagyon bolcsen a Malev egyik pilotaja nyugtatta az keses miatt idegeskedo utasokat; "Kerem ne idegeskedjenek! Jobb egy kicsit kesobb megerkezni, mint apro fekete zsakokban"
 A mai kínzó kérdés: Az én történetem csak egy kérdés: miért nincsen internet a Railjeten a Bécs-Budapest járaton? Bécstől a határig gyors és ingyenes net van, a határtól kezdve pedig megjelennek a magyarok kényszerűségből megosztott mobilról üzemeltetett Wifi-jelei, és…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
Willie 2014.04.08 12:39:08
@nyuci12: ez mar a Palcso utani felesege volt. Valami Gyongyinek hivtak...
  Nemrég hallottuk az érdekes adatot, hogy az egyik budapesti katolikus óvódából ki kellett menekíteni egy gyereket, akit rossz magaviselete miatt úgy fegyelmeztek meg, hogy leragasztották a száját. A ragasztót még ebédnél sem vették le róla, tehát a többiek szeme láttára…..
Willie 2014.03.31 11:19:11
@sugargiraffusplumps.: Pedig ez a lenyeg. Meg az, hogy a megyo fele 50%-os beremelesbol egy honapot fizetett a koltsegvetes a tobbit az onkorinak kellett kigizdalkodni ugy, hogy semmifele extra keretet nem kapott ra. Nomost ugy konnyu felemelni a tanarok fizeteset, hogy mas allja a cehhet. Ezert volt az, hogy sok onkormanyzat igyekezett megszabadulni az iskolaktol, amint csak lehetett mar 2010 elott is. Egyebkent, hogy az ovodakrol is legyen bezzegnemetorszagban nem is nagyon van olyan ovoda, ami nem egyhazi kezeles alatt all. A kisebb varosokban konkretan 0 db ilyen van. Megis teljesen jol elvannak.
Willie 2014.03.31 11:37:39
@sugargiraffusplumps.: ez egeszen biztosan igy van, testkozelbol ismerem a helyzetet, ugynis ket gyerekem is jart ovodaba No-ban egy 15 ezres telepulesen, ahol lehetett a katolikus ill. az evangelikus ovodak kozul valasztani. Mas lehetoseg nem volt. A kozeli 100 ezres varosban volt elvetve nehany onkormanyzati fenntartasu ovoda megfizethetetlen aron (600 Eur/gyerek havonta).
Az áfacsalás "botrány" szép lassan a érdektelenség mocsarába süllyed, már csak talán Vágó Gábor LMP-s képviselő dolgozik az ügyön Horváth Andráson kívül. A Fidesz taktikája bevált, nem kell vele foglalkozni, nem kell neki teret adni, szépen magától kifullad az "ügy". Pedig…..
Willie 2014.02.17 15:17:18
@lyken: 10%-os munkanelkuliseg mellett teljesen mindegy, hogy hanyan es hova mennek, mert mindig lesz valaki, aki a helyukre lep igy a jovedelmuk nem esik ki gazdasagbol.
comment:com Állítólag 2014.02.01 18:32:42
Meglepő, konkrétumok nélküli formát választott a Magyar Nemzet vagy a mögötte álló erő a politikai üzengetéshez  közélet tisztaságáért aggódásnak. Állítólag? Képviselő lehet? Feltehetően? Vélhetően? Vethet fel? Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista…..
Willie 2014.02.04 21:26:18
Willie 2014.02.05 08:17:03
@nyünyüge: ez tenyleg nem teljesen korrekt hozzaallas, de legalabb mar odaig eljutottunk, hogy nem hangzanak el nyiltan olyan dolgok a kozteveben, hogy "Hajra Fidesz". Mert ugye az elmultnyolcevben volt arre pelda hogy egy politikai musor vezetojenek az a mondat tudott kiszokkenni a foga keritesen, hogy "azt godolom, hogy en a kerdezotarsaimmal egyetemben azt a szellemt kepviselem, hogy Hajra MSZP"... es nyilvan eszerint is kerdeztek...
Naiv ügyfélnek az évek során többször meggyűlt a baja a Telenorral, de eddig nem robbant ki belőle. Amikor először elköltözött Európán kívülre, egy hóközi százezres számlával lepték meg, ami egy ügyfélszolgálati félretájékoztatás eredménye volt. Amikor…..
Megint divatba jött a Homáron a Playersroom, úgyhogy most már tessenek valami érdekes új információt hozzácsapni, hogy izgalmasabb legyen. Lajos például kiderítette, hogy a hírhedten bunkó cipőboltnak, akik legendásan nem járnak a Békéltető Testülethez, körülbelül…..
Willie 2013.08.28 14:44:07
@dieter: a deichmannban, ha nincs a meretedben a cipo, meg azt is megnezik neked, hogy melyik az a legkozelebbi uzlet, ahol van...