Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltanoo

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Eljött a harmadik bejegyzés ideje is így két év után - elnézést kérek előre, ha találtok helyesírási hibát - . Alul olvasható a másik két bejegyzés, akit érdekel. Szeretném kiemelni, hogy ezek az én meglátásaim,saját tapasztalatom,és ahogyan én látom a dolgokat. Nem kötelező,hogy mindenkinek…..
Zoltano Londoni Változások 2015 2015.08.11 23:01:04
Az idő repül... 28.12.2012-én volt az utolsó bejegyzés és akkor a sort, úgy zártam, hogy „ Következő bejegyzésem: saját vállakozást kezdtem, felmondtam-felmondtak, elhagytam Londont, vagy valami…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Zoltano Változás :) 2012.12.28 02:48:57
Hi all :)   Igéretemhez tartom magam, nem hagyon el még Londont, munkát váltottam és eljött a pillanat,hogy létre hozzam az új bejegyzésem.. Lesz egy elvont kitérőm is, de ha képben van valamennyire az ember, itt nem nehéz meglátni, észrevenni ezeket a dolgokat..és tisztelet…..
Sok mindent meg kell szokni az Angliába költözőknek, és ezek közül még nem is a fordított közlekedés a legdurvább. Mai posztolónk, Invisible Kid például a külön hideg és külön melegvizes csapon akadt ki. Ami persze csak félig vicc, a lényeg mégis csak az, hogy miként élik…..
Zoltano London 2012.08.30 23:31:57
Sok ismerős írt már nekem, amióta kinnt vagyok, hogy mi ujság, hogy vagyok, mi van a munkával, milyen lehetőségek vannak, jönnének ki melózni stb., aztán a dolgok kicsit kitisztultak és már sokkal jobban, tisztébban látom a dolgokat, gondoltam megírom tapasztalataimat, hátha segít…..