Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titotmese

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New York vagy Párizs? A két nagyváros egymástól teljesen eltérő stílussal bír, ezért nem könnyű őket összemérni. Vahram Muratyan Paris versus New York címmel készült, könyvbe szerkesztve is megjelent képei internetes portálok ezreit járták be tavaly. Úgy éreztük, mi sem…..
titotmese 2012.09.04 22:14:41
hogyvolt Fátylat rá! -1x01 2012.09.04 10:00:00
Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy…..
titotmese 2012.09.04 22:13:56
Pár napja a Sajtkészítők egyik bejegyzésén töprengek. Elsőre tetszett az írás, jó a stílus, jó a big picture. Igaz a részletekkel vannak bajaim, de egy történet el kell kezdeni valahol és egy ilyen nagy kép felvázolása megfelelő alapot jelent. Aztán kissé bedühödtem. Az…..
Ezzel próbálkoznak sokan, mikor az azeri ügyben a kormány felelősségét próbálják elmismásolni, és az ügyön felháborodókat meg leszólni. Szíve joga ez bárkinek, a gond csak az, hogy könnyen cáfolható érvekkel teszik.  Hagyjuk most azokat a elmeháborodottakat, akik emögött…..
titotmese 2012.09.04 22:06:28
világevő Mit eszik egy szumós? 2012.09.04 18:52:37
Mára azért mindenki látott már nagydarab, szőrtelen japcsikat pelenkában lökdösődni hosszas készülődés után, úgyhogy a sport lényegére nem térnék ki, de nekem óriási meglepetés volt, amikor Tokióban elmentem szumót nézni, hogy mennyire izgalmas és sokrétű sportágról van…..
Most már tudjuk, hazánk nem az azeri kötvényekért adta ki a baltás gyilkost. Mert az augusztusban remélt 3 milliárd euró egyelőre nem fog megérkezni: "A magyar államkötvények vásárlására vonatkozó hírekre reagálva az Azerbajdzsáni Köztársaság Állami Olajalapja…..
titotmese 2012.09.04 22:02:42
..
titotmese 2012.09.03 21:35:27
Subba Jajmár... 2012.09.03 15:20:02
titotmese 2012.09.03 21:34:32
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Bizonyos vélemények szerint már valójában nem is a tanulótársát lemészároló azeri, hanem a magyar kormány, sőt személyesen maga Orbán Viktor. Mert nem lett volna szabad Safarovot kiadni hazájának. Az azeri baltás gyilkosként elhíresült Ramil Safarovot 2007-ben ítélte…..
Nem tűntem el, csak alkotói szabadságon voltam. (Na ez a nagyképű duma része volt.) Szóval iszonyatos mennyiségű munkán vagyok túl éppen, és a következő előtt egy kicsit írok. Megpróbálok rendszert csinálni belőle ismét, csak még nem tudom honnan veszem el az időt. Úgy…..
Megy a durci-murci, hogy minket csak ne oktassanak ki az örmények, miért kérjünk bocsánatot egy gyilkos néptől? Hát tényleg nem értitek? Nem az örmények miatt kell bocsánatot kérni, hanem saját magunk miatt. Mert besározták Magyarország nevét, mert a kormányunk - ha csak…..
Mai történetünk megírója, Sherlock tulajdonképpen válasz után nyomoz: vajon nekivágjon-e a nagyvilágnak, vagy maradjon. A kérdés persze most is sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egyszerű sablonválaszt lehetne rá adni, mint ez a következő sorokból is kiderül. Segítsünk…..
A Dolce&Gabbana brand igen művészi felfogásban. Bianca Balti, a népszerű modell a főszereplő, aki egyébként a márka arca is.  Mutatunk is egy korábbi videót a szépséges mamáról. Ez a sorozat kész reneszánsz, vagy inkább barokk? Giampaolo Sgura kameráján át. A…..
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
Több versenyautó is összeakadt az egyik kanyarban a vasárnapi baltimore-i IndyCar futamon. A versenyt Ryan Hunter-Reay nyerte. Barrichello a 15.-ről indulva az 5. helyen végzett...
titotmese 2012.09.03 21:11:52
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
A baltás gyilkos hazaengedése óta eltelt időszak fejleményei azt mutatják, hogy a feszültség nem enyhül, hibás volt az az elgondolás, hogy az indulatok felszínre kerülése után az ügy szépen elcsendesül. Vesszőfutás vár ránk, s hogy ez így van, az már nem csak magának a…..
A holland és svéd hajóépítők eltérő mértékegységet használtak, és mivel tervrajzok nem voltak, aszimmetrikus lett hajó. Ez okozta a tragédiát.   Egy nagy kutatási program keretében a 17. századi svéd hadihajónak minden gerendáját egyesével megmérték és…..
Reckl Amál blogja A nyughatatlan 2012.08.31 14:19:50
Tegnap volt Béla kollégám utolsó munkanapja. Elegánsan úgy szabadulnak meg tőle, hogy nyugdíjba küldik. Persze ez ellen neki sem lett volna kifogása, ám évek óta azt tervezte, hogy ez nem jelent változást igazából. Dolgozik tovább, amíg bírja. Csak épp nyugdíjasként. Egy…..
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
Aktívan építjük kapcsolatainkat Azerbajdzsánnal a keleti nyitás politikájának részeként. Ez azt jelenti, hogy nagyon szeretnénk, ha Azerbajdzsán pénzt adna nekünk. Ennek részeként adtuk át Azerbajdzsánnak azt a férfit, aki pár éve gyilkolt meg Magyarországon egy örmény…..
Ikker Eszter (szöveg) és Vorigin Dóra (fotó) Pillanatképek egy művészeti fesztiválról Mennyit "bírnak el" egy apátság falai? Vorigin Dóra barátnőmmel arra vállalkoztunk 2012. augusztus 25-én, hogy lakóhelyünkről, Ménfőcsanakról kis kirándulást tegyünk a…..