Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mesekavics

92 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pandala nyaklánckészítő készlet segítségével három színpompás bagoly és három papagáj kavicsmedált készíthetsz. Válaszd ki a hat kavics közül az egyiket, pattintsd fel a festékes tubusokat, kövesd lépésről lépésre a leírást, és hamarosan saját készítésű nyakláncodat viselheted.   A készlet…..
Hipphipphurrá! Elkészültek az idén nyáron megjelent, Pandala az állatkertben című családi könyvem és színezőm szereplőinek pólóváltozatai. A színes pólók Pöttyöt, a kis pandalát, Tigriskét, a hernyót, Morcz urat, a gyíkot, Bóbitát, a papagájt ábrázolják, és egy csapat dzsungelbagolyt, mindegyik több…..
Tudom jól, milyen gondolatok cikáznak a fejünkben, amikor már tényleg a nyakunkon a Karácsony. Mindenkinek megvan az ajándéka? Mit adjanak a gyerekek a családtagoknak? Nálunk sokáig a rajz, a gyöngyfűzés és a sóliszt-gyurma volt a sláger. Az alapanyagok is mindig kéznél voltak és időben sem kívánt…..
Hurrá!!! Megint teljesült egy régi vágyam! Elkészült és már rendelhető a Pólóbárral közös póló- és táskakollekcióm, mely a SAVE THE PLANET fantázianevet kapta. A kiváló alapanyagú, főként fehérítetlen pamutpólókon, táskákon és tornazsákokon ugyanis elsősorban veszélyeztetett állatok portréi…..
Íme a jelenleg MESEKAVICSOT, PANDALA TERMÉKEKET ÁRUSÍTÓ BOLTOK listája: BETŰTÉSZTA Mesekönyvbolt Budakeszi, Fő u. 115. (festőkészlet, könyv, színező, NAPTÁR, nyakláncok, kitűzők, mágnesek) BUBORÉK Buda I. Batthyány u. 48. (Ostrom utca sarok) és Pest V. Kecskeméti u. 5. (színező,…..
Már kapható az állatkerti kedvenceket ábrázoló 2017-es falinaptáram, mely az Alapítvány a Budapesti Állatkertért szervezettel közös kiadvány. A Pandala-szigetek meditációs felnőttszínezőm sikerén felbuzdulva írtam és rajzoltam meg a Pandala az állatkertben című mesés, családi állatkerti…..
Ismét az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem a Fővárosi Állat- és Növénykertben megrendezett őszi Állatkerti Nevelőszülők találkozóján. Aki örökbe fogadta valamelyik lakót, az meghívást kapott az Állatkertbe. Október 2-án szerencsére gyönyörű időnk volt, csak a délután vége felé kezdett…..
Meghívást kaptam a Belvárosi Családi Piknik – Kortárs Gyermekirodalmi Játszótér című rendezvényre, ahol a kortárs illusztrátorok között én is kreatív foglalkozást tartottam gyerekeknek. Az eső miatt a Károlyi-kert helyett az Aranytíz Kultúrház adott otthont az eseménynek, ami kicsit szűkösebb…..
Vége a nyárnak, kezdődik hamarosan az iskola, sokan már csomagolják a könyveket és a füzeteket. Úgy gondoltam, talán örültök neki, ha rajzolok néhány színezhető füzetcimkét, amiket öntapadós etikettre akár otthon is ki lehet nyomtatni, és személyre szabhatjátok általuk a füzeteket, könyveket. A…..
Pandala az állatkertben - ez a címe a nyár elején megjelent új könyvemnek. Ez a könyv már nem csak színező, hanem mesekönyv, sok színezhető állatrajzzal, kreatív foglalkoztató ötletekkel, kavicsfestéssel és sok-sok izgalmas állatos tudnivalóval. A kisfilmen a könyvbemutatót láthatjátok, amit a…..
Mindenkit szeretettel várok, aki a Balaton-felvidéken nyaral. Szombat délutánonként Mindszentkállán, a Káli-kapocsban alkotunk. Gyertek!..
Fantasztikus örömhír: megjelent az új könyvem! A Pandala az állatkertben már a harmadik a sorban. 2014-ben jelent meg a Mesekavics kreatív alkotókönyv, 2015-ben a Pandala-szigetek gyerek és felnőttszínező a Kolibri kiadónál, és most itt az új kicsike, ami tulajdonképpen egy hibrid - ezt majd…..
Nagyon izgatott vagyok, mert hamarosan megjelenik az új könyvem! A PANDALA AZ ÁLLATKERTBEN a harmadik könyvem lesz, a Mesekavics kreatív alkotókönyv és a Pandala-szigetek színező után. A műfaja: mesés állatkerti kalauz. Régóta terveztem a Pandala-szigetek különös lakóiról és kalandjaikról mesét…..
Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért meghívására részt vettünk a Nevelőszülők Találkozóján 2016. május 22-én a Fővárosi Állat- és Növénykertben, népies nevén az Állatkertben. Hogy micsoda ez a találkozó? Olyan gyerekek és felnőttek napja, akik az Állatkert valamelyik lakóját jelképesen örökbe…..
Május 15-én, vasárnap ismét PICI PIAC! Ez a kifejezetten kisgyerekeseknek megrendezett vásár szuper lehetőség, hogy a kistesónak és nagytesónak is találjatok valami szépet, hazai alkotóktól, tervezőktől és gyártóktól. A PANDALA-SZIGETEK MESEKAVICS lényei is ott lesznek kavicsmágnes, nyaklánc,…..
Újabb szakmai továbbképzésen kértek fel műhelyfoglalkozást tartani: ezúttal az ELTE TÓK Kisgyermek-nevelési Kutatóközpont és Módszertani Laboratórium vendége voltam. Leendő pedagógusokat ismertettem meg a Pandala-szigetek kavicslényeivel, és az általam alkalmazott alkotói módszerrel és az ehhez…..
A 2016-os Könyvfesztivál alkalmából a Bookline és az Unicef közös könyvajánló programjának rajzoltam szívbagoly színezőt. A két, nagyméretű baglyot április 21-24 között a Millenárison lehetett közösen színezni bárkinek, aki arra járt.  A Szívünk rajta 2014-ben indult a Bookline és az Unicef Magyar…..
Több, mint 10.000 példányban jelent már meg a színezőm, nemrégiben negyedszerre is újranyomta a Kolibri Kiadó!  Óriási öröm! Hatalmas köszönet mindenkinek, aki megvette, színezi és beszél róla! Teljen benne örömötök! :-)..
Szeretnél te is kavicsot festeni? Hajrá, csak biztatni tudlak, sőt, az a jó hírem, hogy nemrégiben elkészült az első KAVICSFESTŐ KÉSZLET, ami hamarosan a boltokba kerül. A készlet segítégével öt állatkát tudsz megfesteni: KUKACOT, KATICÁT, BÉKÁT, BAGLYOT, PANDALÁT. A doboz tartalma: egy…..
Fontos ügyben kaptam felkérést: a Mályvavirág Alapítvány kérésére három óriásszínezőt rajzoltam, melyek az Allee bevásárlóközpont földszintjén lesznek kiállítva jan. 23., szombat 10 órától a X. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából. A színezőkhöz bárki odamehet és színezhet kedvére,úgyhogy…..
Szereted a kézzel készült ajándékokat? Örülnél neki, ha a gyerekek ilyet adnának neked vagy a nagyszülőknek, barátoknak? Szívesen festenél te magad is kavicsot? Elkészült a Mesekavics Karácsonyi kavicsfestő készlet! Öt figurát készíthetsz el vele: Mikulás bagoly,…..
  Az a megtiszteltetés ért, hogy gyerekkorom egyik legfontosabb helyszínének, a Budapesti Állatkertnek rajzolhattam, méghozzá egy koala színezőt. Kis tinédzserként ide jártam szakkörbe, órákig bolyongtam és bámultam az állatokat, és itt történt, hogy a kiváló…..
Nagyon büszke vagyok rá és köszönöm, hogy ennyien szeretitek. Nem gondoltam volna, de tényleg, hogy ilyen szép példányszámban fog elfogyni, hogy lesz 3. kiadás is... És biztatnak, hogy még nincs vége a menetnek. :-) Nagyon szép ajánló jelent meg a We Love Budapest oldalán a…..
(c) Marie Claire magazin A Pandala-szigetek színező kapcsán érkezett egy különleges és megtisztelő felkérés: a Marie Claire Magyarország magazin 8 oldalas színezőmellékletet rendelt tőlem az októberi számba. Szeptember közepén meg is jelent a lap, és nagy örömömre…..
Óriási örömhír: viharos gyorsasággal, kevesebb, mint egy hónap alatt elfogyott a Pandala-szigetek felnőttszínezőm első kiadása, ezért a Kolibri kiadó újranyomta! Köszönöm, hogy ennyire szeretitek, boldogság!!! Megjelenése óta jópár klassz ajánló jelent meg a…..