Regisztráció Blogot indítok
Adatok
recordernews

360 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Akarod hallani már most a The 20/20 Experience-t? A teljes album streamelhető az iTunes-on! Hallgasd hangosan!" - olvasható a Justin Timberlake Facebookon-oldalon. És tényleg! TOVÁBBI TELJESÉRTÉKŰ NAGYLEMEZEK A RECORDER ALBUMHALLGATÓ ROVATÁBAN! Az énekes, aki új albumának…..
Amennyire sodró hangvételű a Foals következő kislemezdala, annyira biztos, hogy se zenetévé, se bevásárlóközpont, se gyorsétterem nem fogja beilleszteni a kliprotációba, és csak az interneten fog működni, ott viszont előreláthatólag nagyon is, mi az, hogy. A pár perces…..
Szexi Piroska lépdel hazafelé kiskosárkájával, még szexibb Aranyfürtöcske csücsül a három medve között, Csipkerózsika pedig a tetovált hipszterlovag csókjára vár az AlunaGeorge új videójában. MILYEN ELŐADÓK FOGNAK JÓ ESÉLLYEL FELROBBANNI 2013-BAN? Aluna Francis és George…..
Lesújtó véleménnyel van az egykori Oasis-dalszerző a szigetország Grammyjének is nevezett Brit Awardsról: szerinte az egész rendezvény leírható egyetlen momentummal, azzal, amikor a Muse dobosának szájában felizzott egy elektromos cigaretta. Zöld színben! LIAM MINDEKÖZBEN 17…..
Míg a Recorder-olvasó esetleg éppen azt számolgatja, meg tud-e inni kettőnél több sört a hétvégi koncerten, az újvonalas R&B aranyifja, Drake nem hajlandó számolgatni, csak szórni. A KLIPET LÁTTAD-E, AMIBEN DRAKE AZT REPPELI EL, MILYEN MÉLYRŐL KEZDTE? Pályatársai,…..
Van az úgy, hogy a pehelykönnyűnek tűnő formátum mögött valójában súlyos tartalom lapul, és pontosan ez a helyzet az Unknown Mortal Orchestra felnőtteknek szóló animációs videójával. TIZENNYOLC PLUSZOS KLIPEKET IDE KLIKKELVE NÉZHETSZ A RECORDEREN. A Bandcampről kinőtt…..
Tical, vagyis Johnny Blaze, vagyis Hott Nikkels, vagy ahogy a nemzetközi raptársadalom ismeri, Method Man, a Wu-Tang Clan egyik legkarakteresebb (és az alapító vezérürü RZA után szólóban talán legsikeresebb) tagja múlt pénteken egy fellépésen eresztette el, hogy igen, minden…..
Így találkozik a kilencvenes évek egyik mokány műfaja a kétezres évek brit mokánykodásával: az előbbi stílus egyik jelentős alakja, DJ Godfather Twitteren jelentette be, hogy már éppen kevergeti a sávjait egy új dalnak, amit Dizzee Rascallal rögzített. Mixing and mastering a…..
Kezdjük ott, hogy kedvenc robotduónk, a Daft Punk úgy egy hete a fenti fotót töltötte fel Facebook oldalára, mindenkit megfeszült izgalommal töltve el egy leendő új nagylemez vonatkozásában - most pedig tovább görgették (igaz, még mindig óvatosan) a marketinglavinát, ahogy az…..
Tavaly már a VOLT Fesztivált is bevette a basszusvezérelt brit tánczenék aprócska vörös dívája, Katy B, akinek 2011-es On A Mission című debütlemeze figyelemreméltó nyitány volt - a folytatás pedig úton van. KATY B HÁROM HÓNAPJA EGY INGYENES EP-T IS A VILÁGRA SZABADÍTOTT. A…..
További részletek láttak napvilágot a gonoszan összehúzott szemű rapkutyából békésen öszehúzott szemű reggae-oroszlánná vedlett Snoop Lion debütalbumát illetően: többek között az, hogy bár egyenesen Jamaikáig vitte a sátorfáját, a meghívott vendégművészek többnyire…..
Csak március 12-én jelenik meg hivatalosan az új David Bowie nagylemez, ami tíz év kihagyás után szinte a semmiből érkezett meg, de most már elejétől a végéig el lehet mélyedni benne. ITT MUTATTUK MEG A LEGUTÓBBI KLIPET A LEMEZRŐL, TILDA SWINTON FŐSZEREPLÉSÉVEL. Személyes…..
Két évvel ezelőtt Thom Yorke a Radiohead-féle Lotus Flower klipjében mutatott be keménykalapban egy szenvedélyes, vagy legalábbis annak előadott tánc-csörtét, úgyhogy az első hivatalos Atoms For Peace-videót akár ennek folytatásaként is felfoghatjuk (persze azért van különbség…..
A hiphop, ragga, grime, drum & bass és egyéb londonias stílusjegyekből építkező zenéivel és bámulatos dj-szettjeivel (tessék bátran beszerezni az Essential Mixét) karriert építő csodagyerek, Toddla T bejelentette, hogy összerakott maga köré egy kisebb kollektívát, amit…..
Micsoda izgalmak: a már Angliában élő, noir-mániás énekesnő, Lana Del Rey a BBC egyik rádióműsorában megsúgta, milyen lesz a Born To Die-t követő második albuma.  "Még jobban lecsupaszított, de még mindig filmszerű és sötét. Nagyon lassan dolgozgatok rajta, de mindent…..
A hurráoptimista és fülbemászó dallamokkal házaló New York-i indiepop-páros, Matt & Kim videói eddig is izgalomszámba mentek, volt például olyan, hogy február közepén séta közben anyaszült meztelenre vetkőztek a Times Square-en, hogy végül igazi rendőrök fogják le őket…..
Kedd este a BBC Radio 1-on debütált a minden irányból ígéretesnek kikiáltott brit duó, az AlunaGeorge új dala, az Attracting Flies, amit már tegnap óta propagáltak Facebook-oldalukon. És most nálunk is hallgatható! A MÁSIK PRÍMA ANGOL KETTŐS, A DISCLOSURE ALUNAGEORGE-DZSAL…..
Újabb magyar zenekar áll be a formabontók sorába, már ami a hagyományos hanghordozók lecserélését illeti: ezúttal az Óriás döntött úgy, hogy továbblép az ezüst korongokon, sőt, mindjárt többféle csomagban is fogja árulni tizenegy dalos új albumát, a Tűz, víz, repülőt -…..
Igazat beszélt a David Bowie mellett 1969 óta kitartó producer, Tony Visconti: korábban azt mondta a közelgő új (és meglepetésszerűen bejelentett) Bowie-lemez első kislemezdaláról, az általunk is bemutatott balladaszerű Where Are We Now?-ról, hogy abból senki ne vonjon le…..
Lassan érdemes előszedni a gardrób hátsó traktusából a jó öreg NIN-pólót, ugyanis végre bizonyossá vált, amit eddig is lehetett sejteni: ismét üzemelni kezd a 2009 óta parkolópályára állított Nine Inch Nails. Trent Reznor alig egy órája az alábbi nyilatkozatot tette:…..
A kilencvenes évek buggyosgatyás rap-ikonját csütörtökön tartóztatták le a Dublin nevű észak-kaliforniai kisvárosban, miután kiderült, hogy egy olyan kocsi volánja mögött ücsörgött a helyi bevásárlóközpont előtt, aminek nem ő volt a bejegyzett tulajdonosa. Amikor a…..
"Soha nem akartunk csalódást okozni a támogatóinknak, de bizonyos körülmények, amiknek a felügyelete kicsúszott a kezünkből, nem teszik lehetővé, hogy tartsuk a dátumot" - írják Diploék a Major Lazer weboldalon. Hogy ilyet írnak, az nem véletlen, hiszen a…..
Ami egy könnyed társasági eseményként indul a Compton feliratú sapkák, kapucnik és szeszespalackok gyűrűjében, az hamar drámába fordul Kendrick Lamar új videójában. LAMAR LEGUTÓBBI ALBUMÁT INSTANT KLASSZIKUSNAK NEVEZTÜK - ITT ÉRVELÜNK MELLETTE. A Poetic Justice klipje is…..
Korábban megírtuk már mi is, hogy a Péterfy Bori & Love Band legújabb, Fehér Éjszakák című stúdióalbumának minden számához készült egy-egy klip, kivétel nélkül, és hogy a zenekar baráti alkotókat kért fel ezek leforgatására, mindenféle megkötés nélkül. Az…..
"Gyors, hipnotikus és szenvedélyes" - korábban így jellemezte baszk népzenei elemekkel dúsított, izgalmas elektronikus-indie debütalbumát a brit és spanyol tagokat is felvonultató Crystal Fighters, akik tavaly tomboló teltháznak közel kiváló koncertet adtak a Szigeten (csak…..