Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabo2323

0 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az El Pais tegnap arról számolt be, hogy az UEFA és az Európai Klubszövetség az európai kupasorozatok forradalmasításán gondolkodik, és 2027-től újabb formátumban kerülhetnek megrendezésre ezek a sorozatok. A pletykák szerint egy Szuperliga alakja bontakozik ki a tervekből, hiszen a klubok 18…..
Ángel Di María tavaly nyáron nagy elvárások mellett érkezett a Juventushoz, azonban a veterán argentin szélső végül nem tudott maradandót alkotni Torinóban, így egy szezon után távozott, s egykori klubjánál, a Benficánál folytatja pályafutását. "Nagyon nehéz év volt a klub számára. Soha sem…..
A Juventus számára az idei év a hullámzásról szól, év elején borzasztó formát mutatott a csapat, majd szárnyalt egy nyolcmeccses győzelmi sorozattal, aminek a Napoli elleni komoly, 5-1-es vereség zárt le, a mérkőzés után pedig a Juventus kapitánya, Danilo értékelte a helyzetet. „Ma este előtt sem…..
A CBS Sports munkatársa, Ben Jacobs szerint a Juve és Dušan Vlahović is nyitott útjaik elválására, ám erre csupán 2023 nyarán kerülhet sor, viszont a távozás esélye igencsak valós. Az Öreg Hölgy és a fiatal szerb csatár szerelmi történetét több felhő is beárnyékolta az elmúlt időszakban, ezek…..
szabo2323 2022.12.15 12:40:43
@NagyonJuve: Szerintem is, ott egy Lewa 2. 1 lenne.
A Juventus három ponttal térhet haza Veronából, miután sikerült megtartani a meccs végéig a Moise Kean által szerzett gól révén biztosított előnyt. „Egyértelműen nem kiváló teljesítményt láthattunk, de tudjuk, hogy azon csapatok ellen, amelyek rendkívül agresszívek, más megközelítést kell…..
A Juventus középpályásairól számos szó esett az idei mercatóban, ám a támadórészleg is komoly erősítést igényel Paulo Dybala és Álvaro Morata távozását követően, és a minap a Sassuolo vezetője, Giovanni Carnevali megerősítette az Il Giornale számára adott interjúban, hogy a Juventus továbbra is…..
A Juventus az Udinese ellen a meccs utolsó szakaszában elbutáskodott győzelem után az Empolit fogadta, azonban az Allianz Arenába látogató bianconero szurkolóknak nem volt lehetőségük ünnepelni a csapatukat, mivel az Öreg Hölgy együttese borzasztó teljesítményt nyújtva elvesztette idei első hazai…..
A nyáron a Juventushoz igazoló Kaio Jorge ugyan még pályára sem lépett új csapatában, úgy tűnik, hogy erre még bizonyosan várnia kell, hiszen a brazil támadó izomsérülést szenvedett a mai edzésen, s az olasz sajtó szerint egy hónapig lábadozhat majd. Az ifjú támadó már ott volt a kispadon az…..
szabo2323 2021.08.23 18:28:09
A Juventus számára jó hír lehet, hogy a Sassuolónak a pletykák szerint sikerült igazolnia egy védekező középpályást Manuel Locatelli helyére, így a neroverde klubbal talán sikerül végre megegyezésre jutni az olasz válogatott ügyében. A nyár eleje óta elhúzódó szappanoperában a Sassuolo többször…..
A Sky Sports értesülései szerint a Madridi Kereskedelmi Bíróság az Európai Bírósághoz fordult annak tisztázása érdekében, hogy a FIFA és az UEFA az EU-s versenyjognak megfelelően jár-e el, amikor meggátolja a klubokat, hogy saját sorozatot alapítsanak az Európai Szuperliga formájában. A bíróság…..
Mauro Icardi az olasz bajnokság és az Inter Milan meghatározó játékosa volt, hiszen nerazzurro mezben 219 meccsen 124 gólt jegyzett, kétszer gólkirály lett, 2018-ban pedig a bajnokság legjobbjának is megválasztották. A Juventus szívesen fogadta volna őt a soraiban, azonban az Inter nem kívánta a…..
Több hírforrás egybehangzó állítása szerint a Chelsea és a Manchester City arra készül, hogy visszalép részvételétől a napokban bejelentett Szuperligától, s ezzel az egész projekt kútba eshet. A BBC riportere, Dan Roan számolt be elsőként arról, hogy a Chelsea ilyen lépésre készül, később azonban…..
szabo2323 2021.04.20 21:10:16
@James Zabiela: Szokás szerint! De szerintem ez is csak egy Bulvár koholmány! Meddig birnák el ezeknek a klubboknak a hiányát a bajnokság? Ki lenne az a hülye aki a Parma meg a Samp miatt venne közvetítési jogot? Mindenki ezt akarná a világ minden részéről követni! Szerintem aki aláirt az marad is! És ki akarna még Bl t játszani emellett a sorozat mellett? Az UEFA elnöke szerint ép úgy benne van csak most megy egy kicsit a mű balhé!
Az este 12 alapító klub tette le a voksát a Szuperliga mellett, így a Milan, az Arsenal, az Atlético Madrid, a Chelsea, a Barcelona, az Inter, a Juventus, a Liverpool, a Manchester City, a Manchester United, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur, és miközben az UEFA fenyegetéssel reagált a Szuperliga…..
A Juventus helyzetét Guido Vaciago, a Tuttosport újságírója értékelte nemrégiben, értesülései pedig nagyrészt egybecsengenek Fabrizio Romano értesüléseivel, aki Andrea Pirlo maradását és a fiatalítási projekt folytatását tartja a legvalószínűbbnek. „Nincs visszaút. A csapat fiatalítási projektje…..
Juan Cuadrado a kiesés kudarcába beletörődve nyilatkozott a Porto elleni meccs után. „Azt hiszem, jól kezdtünk, és ha Álvaro betalál, akkor az megváltoztatta volna a meccset.” - mondta a kolumbiai játékos a Sky Sport Italia munkatársának. „Magabiztosan léptünk be az öltözőbe, úgy jöttünk ki, hogy…..
szabo2323 2021.03.10 13:50:12
@GGábr81: Szerintem meg nem így van! Szinte minden meccsen hátránybólbindulunk! Ja meg Padoin meg Stuaro és Rincon aztán világklasszisok voltak igaz!? Nem csak volt egy edző aki egy Dibalát vagy Ronáldot simán padoztatott! És az az érdekes, hogy a Bayern- Reál és más szurkolok is ezen a véleményen vannak! Az meg a világ szégyene hogy 70 perc ember előny nem elég a továbjutáshoz! Én még emlékszem Allegrire aki bizony leüvölttöte a játékosai fejét aki nem azt csinálta amit kell! Jövőre mi lesz a magyarázat ha a 16 között kapunk egy Bayernt? Még mindig csapat épűl?
szabo2323 2021.03.10 19:00:31
@Rikoo: Valaki legalább átt látja a dolgot!!! Ez Így igaz!
Giorgio Chiellini beszélt az Inter győzelmét hozó meccsről, a védőjátékos pedig játékstílusához hűen nem köntörfalazott. „Annyi előkészületet és próbát tarthat egy csapat, amennyit csak akar, ha végül nem valósítja meg az elképzelését. A pályán ma egyetlen párharcot sem nyertünk meg, az Inter…..
A Juventus egyelőre szállítja az eredményeket a 2021-es esztendőben, hét közben a csapat számos fiatal játékosnak is lehetőséget adva lépett tovább az Olasz Kupa negyeddöntőjébe. Vasárnap este már komoly rangadó következik, a címvédő az Inter otthonába látogatva próbálja folytatni győzelmi…..
szabo2323 2021.01.16 12:33:47
@Juventino86: Eggyet érték! Bár Rabiot sem jobb semmivel
A tegnap esti AC Milan - Juventus mérkőzést követően az Il Giornale cikket közölt, amelyben elismerőleg beszélt név szerint az AC Milanról és a Juventusról, ám tulajdonképpen szinte az összes olasz klubról a koronavírus által sújtott időszakban tanúsított magaviseletük miatt. A cikk a protokoll…..
A Mundo Deportivo értesülései szerint az Európai Szuperliga a 2022-23-as szezontól zajlana, és ebben biztos helye lenne a Juventus, a Milan és az Inter csapatának. A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a lemondásáról szóló sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Barcelona is letette a voksát az új…..
Az FC Barcelona elleni, végül 2:0-ás vereséggel végződő Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőzően a torinói klub alelnöke, Pavel Nedvěd beszélt a szezon nehézségeiről. "Könnyű volt megjósolni a nehézségeket, mert sokat változtattunk a kereten és a kispadon, s azzal, hogy nem volt előszezon, amikor…..
A formálódó Juventus komoly erőpróba előtt áll, hiszen az FC Barcelona csapata látogat az Allianz Stadiumba. Ami Andrea Pirlo keretét illeti, a legfontosabb kérdés az maradt, hogy Cristiano Ronaldo mai koronavírus-tesztje milyen eredményt hoz. "Meg kell várnunk az eredményt. Úgy gondolom, hogy ez…..
A mai Juventus-Napoli mérkőzés kapcsán számos kérdőjel merült fel, tegnap késő délután arról szóltak a hírek, hogy a helyi egészségügyi hatóság felülbírálta a Serie A protokollt, s nem engedte utazni a nápolyi csapatot, ezért nem érkezett meg este a Napoli Torinóba. Az ANSA hírügynökség tegnap késő…..
szabo2323 2020.10.04 15:19:34
Az elmúlt napokban felmerült annak a lehetősége, hogy a Juventus-Napoli mérkőzést elnapolhatják, miután a Napoli előző ellenfélénél, a Genoánál 17 játékos adott pozitív mintát, nemrégiben azonban kiderült, hogy a Juventus stábjának a két tagja is fertőzött. „A Juventus Football Club bejelenti, hogy…..
szabo2323 2020.10.03 21:26:55
@rockitbaby: Hogy is csökkenne? Nem lehet elszigetelve élni hónapokon át. Nekem is mennem kell dolgozni, boltba menni, hivatalba stb. Mit várták? Én már leszarom az egészet! Ha meg kell ba..odni akkor meg kell.