Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vágóistván

0 bejegyzést írt és 285 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európa-liga meccsein az olasz csapatok sikeresen átverekedték magukat a minap, a Juventus 4-1-es összesítéssel jutott tovább a legjobb tizenhat csapat közé, míg a Roma csapata az RB Salzburg együttesét győzte le 2-1-es összesítéssel, és a két olasz csapat a legjobb tizenhat között az EL-csoportok…..
vágóistván 2023.02.24 13:00:04
@Rikoo: hát... szerintem semmi extra az a két csapat. két legjobb csapat kapott egy közepesen erős ellenfelet ezen a szinten. miről beszélünk? :D
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus letette a voksát Giacomo Raspadori mellett, ő lehet a következő átigazolás tárgya. Az idei bajnokságban 33 tétmeccsen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyző támadó szerződése 2024-ig érvényes, s miután bizonyított a Juventus elleni meccsen, Federico Cherubini minél…..
A Juventus középpályája az elmúlt években számos kritikát kapott, hiszen annak ellenére, hogy a csatársorban bőven volt potenciál, olyan futballisták támadták az ellenfél kapuját, mint Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo vagy januártól Dušan Vlahović, úgy tűnt, hogy a csatárok soha nem…..
Az Il Messaggero állítása szerint a Juventus támadója, Cristiano Ronaldo távozni kíván Torinóból, s ezt már el is mondta a csapattársaknak. A portugál világklasszis jelenleg hazája válogatottjával készül a nyári Európa-bajnokságra, s a napokban arról írt a közösség médiában, hogy már elérte a maga…..
A Szuperkupa után a Juventus megszerezheti a szezon utolsó trófeáját, hiszen szerda este az Atalanta ellen lép pályára az Olasz Kupa fináléjában, melynek a Mapei Stadium ad majd otthont. A Juventus huszadik alkalommal jutott el az Olasz Kupa döntőjéig, s mindeddig 13-szer győztesként, a trófeával…..
vágóistván 2021.05.19 20:54:37
A Juventus nem engedhet meg magának több botlást, ha az első négy között kívánja zárni a szezont, s ott akar lenni a Bajnokok Ligája következő kiírásának mezőnyében. A ma megszerezhető három pontot aligha adják majd könnyedén, hiszen az Öreg Hölgy Firenzébe, a Fiorentina otthonába látogat, s a…..
A La Repubblica állítása szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli elégedetlen a klub jelenlegi igazgatóival, ezért azt fontolgatja, hogy megpróbálja visszacsábítani Torinóba Beppe Marottát.  A napilap szerint a szezon eredménytelensége miatt nem csupán a nyáron kinevezett vezetőedző, Andrea Pirlo…..
A Juventus végre lejátszhatja a bajnokság harmadik fordulójából elmaradt mérkőzést, amelyen a Napoli együttese látogat az Allianz Stadiumba. Míg a szezon során többnyire bukdácsoló zebramezesek még harcban voltak a bajnoki címért, amolyan aranytartalékként tekinthettek erre a mérkőzésre, azonban…..
A Juventus a Lazio együttesét fogadja a bajnokság huszonhatodik fordulójában, azt a csapatot, amely az utóbbi évek során több alkalommal is feladta a leckét a zebramezeseknek. A tabellán a rómaiak közvetlenül az élmezőny mögött állnak, s még versenyben vannak az európai kupaindulást biztosító helyek…..
A Juventus még minden fronton harcban áll, s kedd este az Inter otthonában lép fel az Olasz Kupa elődöntőjében, majd egy hét múlva, február 9-én Torinóban fogadja a milánói csapatot.  Mindkét csapat a sorozat nyolcaddöntőjében szállt be az Olasz Kupa küzdelmeibe, s a Juventus útja a Genoa, majd a…..
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy megvált egy másik játékosától is, hiszen Mattia de Sciglio kölcsönben az Olympique Lyon együttesénél folytatja pályafutását. "Három év, 62 pályára lépés, három scudetto, egy Olasz Kupa és egy Szuperkupa megnyerése utén eljött az odő, hogy búcsút mondjunk…..
A mai Juventus-Napoli mérkőzés kapcsán számos kérdőjel merült fel, tegnap késő délután arról szóltak a hírek, hogy a helyi egészségügyi hatóság felülbírálta a Serie A protokollt, s nem engedte utazni a nápolyi csapatot, ezért nem érkezett meg este a Napoli Torinóba. Az ANSA hírügynökség tegnap késő…..
vágóistván 2020.10.04 17:36:42
A Calciomercato.com értesülései szerint a Newcastle United szívesen szerződtetné Adrien Rabiot-t, így újabb opció nyílhat a francia játékos előtt a Premier League-be vezető úton. A francia középpályás az elmúlt időszakban javuló formát mutat, egyre többször bizonyítja, miért is akadt meg a torinói…..
A Juventus nem túl meggyőző teljesítménnyel tért vissza a pályára a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált kényszerpihenőt követően, s az Olasz Kupa döntőjében elszenvedett fájó vereség után most a bajnoki versenyben próbálja tartani, vagy lehetőség szerint növelni előnyét az üldözőkkel…..
Visszatér az élet Európa labdarúgásába, s ugyan egyelőre csak zárt kapuk mögött, de a csapatok visszatérhetnek a pályákra Olaszországban is. A koronavírus-járvány európai terjedése nyomán a Juventus az Inter elleni bajnoki győzelemmel kényszerült befejezni a szezont, s most az AC Milan elleni…..
A Sport Mediaset értesülései szerint a Juventus Douglas Costát ajánlhatja a Chelsea középpályása, Jorginho megszerzése érdekében. Aligha okozna meglepetést, ha a brazil-olasz játékos ismét követné egykori mesterét, hiszen előbb a Napolinál, majd később a Chelsea-nél is együtt dolgozhattak, azt…..
Továbbra sem enyhül a káosz, amit a koronavírus-járvány hozott Olaszország életébe, s a legújabb hírek szerint Lombardia és több megye is vesztegzár alá került, az intézkedés pedig mintegy 16 millió ember életét érinti majd közvetlenül.  A bajnoki kiírás huszonhatodik fordulójából több találkozó is…..
A Napoli otthonában elszenvedett vereséggel megszakadt a Juventus százszázalékos sorozata az új esztendőben, s a bajnoki címvédő elszalasztotta a lehetőséget, hogy hat pontra növelje előnyét a zsinórban háromszor is 1:1-es döntetlent játszó Interrel szemben. A jelenlegi szezon során a Fiorentina…..
A calciomercato legfrissebb beszámolója szerint a Juventus középpályása, Aaron Ramsey várhatóan nem fog játszani az Udinese elleni hétvégi, vasárnapi bajnokin. A beszámoló szerint a 28 éves walesi válogatott külön végzett edzésmunkát, személyre szabott gyakorlatokkal. Így várhatóan nem fog…..
A Lokomotiv Moszkva elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus bebiztosította, hogy ott lesz a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, így most már csak annyi feladata maradt a csoportkör végére, hogy megkaparintsa a D-csoport első pozícióját. A torinóiakat három pont hátrányból üldöző Atlético…..
A Juventus jelentős változtatásokkal keretében, új edzővel és szakmai stábbal kezdi az új szezont, pontosabban kezdené, mivel az új vezetőedző, Maurizio Sarri bemutatkozására egy kicsit még várni kell. A klub hivatalosan is megerősítette, hogy a szakember tüdőgyulladás miatt kihagyja az első két…..
vágóistván 2019.08.24 17:44:10
A hírek szerint a Roma megegyezett a Juventusszal Gonzalo Higuaín átigazolásának feltételeiről, a csatár azonban egyelőre nem adta be a derekát, és továbbra sem szeretne távozni Torinóból. A két klub igen jó kapcsolatot ápol egymással, amit Luca Pellegrini és Leonardo Spinazzola nemrégiben nyélbe…..