Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evakek

1 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint azt már nyilván sokan hallottátok, a Microsoft következő operációs rendszere, a Windows 8 idén október 26-án érkezik meg hivatalosan is. Sok hasonlóságot mutat a Windows 7-tel, de vannak azért különbségek is. A Windows 8  például hangsúlyosan nyit a mobil eszközök,…..
Megy a durci-murci, hogy minket csak ne oktassanak ki az örmények, miért kérjünk bocsánatot egy gyilkos néptől? Hát tényleg nem értitek? Nem az örmények miatt kell bocsánatot kérni, hanem saját magunk miatt. Mert besározták Magyarország nevét, mert a kormányunk - ha csak…..
Mai történetünk megírója, Sherlock tulajdonképpen válasz után nyomoz: vajon nekivágjon-e a nagyvilágnak, vagy maradjon. A kérdés persze most is sokkal bonyolultabb annál, mint hogy egyszerű sablonválaszt lehetne rá adni, mint ez a következő sorokból is kiderül. Segítsünk…..
evakek 2012.09.03 21:42:23
Egy a ház Karabahi székelyek? 2012.09.03 18:33:20
Az elmúlt napok gumicsontja kétségkívül a baltás azeri katonatiszt kiadatása és felmentése volt. Politikai szekértáborok feszülnek egymásnak, pro és kontra ontják a blogok az érveket (megjegyzem az Index címlapon kizárólag örménypárti és Orbán ellenes posztok jelennek meg).…..
Valószínűleg történelmet ír a blogon ez a poszt, mivel emlékeim szerint még sosem szerepelt itt olyan editorial, mely egyetlen fiatalember körül forog, de annyit mondok, hogy nagyon sármos David Beckham és máris létjgosultságot nyer ez a kis szösszenet. Facebook-on már biztos…..
evakek 2012.09.03 21:40:18
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
Több versenyautó is összeakadt az egyik kanyarban a vasárnapi baltimore-i IndyCar futamon. A versenyt Ryan Hunter-Reay nyerte. Barrichello a 15.-ről indulva az 5. helyen végzett...
evakek 2012.09.03 21:37:57
„Soha nem jártam még Magyarországon. Az igazat megvallva soha nem éreztem különösebb érdeklődést a kelet-európai országok iránt. Budapest kellemes meglepetés volt… Sőt nem csak meglepett, de már az első sétára egyenesen beleszerettem ebbe a városba… Azelőtt csak…..
evakek 2012.09.02 21:32:14
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
evakek 2012.09.02 21:00:01
A baltás gyilkos hazaengedése óta eltelt időszak fejleményei azt mutatják, hogy a feszültség nem enyhül, hibás volt az az elgondolás, hogy az indulatok felszínre kerülése után az ügy szépen elcsendesül. Vesszőfutás vár ránk, s hogy ez így van, az már nem csak magának a…..
evakek 2012.09.02 20:59:09
A modell karrierje tényleg a csúcson van, ugyanis egész az égig elért. Ott csücsül, vagyis áll most a Holdon. Igaz, csak a Passionata fehérnemű kampányának képein, melyek most készültek el. Mutatjuk a világ legszexibb nőjének választott lány többi képét…..
evakek 2012.09.02 20:57:22
..
evakek 2012.09.02 20:56:40
És most valami egészen más: új szintimodult mutatott be a Roland, egészen váratlanul. Az Integra-7 nevű hangszer eléggé korszerű, paramétereit tekintve: van benne hatezer hangprogram, afféle Roland-bestof, szintikből, kártyákból, minden egyes szólam helye megrajzolható a…..
evakek 2012.09.02 20:55:37
 Az alternatív államfő gondolatai Orbán Viktor legutóbbi blamázsával kapcsolatban, amelynek során az azerbajdzsáni kormánnyal közösen sikerült lejáratnia Magyarországot. Lassan rá kell ébredni, hogy a karizmája csak hazánkban működik és képességei alapján nem több, mint…..
evakek 2012.09.02 20:54:28
Amikor valódi „pörgetőszerre” van szükségünk, a tea-kávé verzión, valamint a tornán, váltott zuhanyon túl a legjobb, ha friss gyümölcsöt, zöldséget eszünk. Vagy iszunk. A turmix-italokhoz nem kell más, mint egy megfelelő gép,  (turmixgép, vagy gyümölcscentrifuga), pár…..
Az apropó: újraindult a sorozat, Bobby és Jockey gyermekeinek intrikáival. Lehet, hogy ezzel a cikkel most elveszítek majd pár olvasót… Főleg, ha kijelentem, hogy a Dallas tévésorozatot szerintem mindenki nézte anno. Valaki nyíltan, valaki titokban. De egyszerűen nem lehetett nem…..
Szerintem Felháborító! 2012.08.30 12:48:08
A gyerkőcöm iskolát váltott. Hétfőn volt a sárvári Tinódi gimnázium Idegenforgalmi, Vendéglátó szakközépiskolában a pótfelvételi, felvették. Innen indult a kálváriánk, ugyanis új diákigazolványra van szükségünk. Még aznap délelőtt elmentünk Celldömölkre az…..
Állítólagos sértő tartalom miatt a Fővárosi Ügyészség mindenkit beidézett, aki valaha is használta a világhálót. „A vadászat fellendítése után itt az ideje levadászni az internetes bajkeverőket” - próbálkozott egy gyenge szóviccel Semjén Zsolt, az Országos Magyar…..
Alig két hónapja szerepelt közbeszerzési szemlénkben Várhegyi Attila egyre sikeresebb cége, a Prestige Média Kft. Akkor megemlítettünk, hogy a Fidesz volt pártigazgatójának reklámügynöksége segített az MTVA-nak a kommunikációs válságmenedzselésben. A…..
Hoffmann Rózsa mai iskolaköpenyes felvetése első blikkre nem tűnik butaságnak, de ha megnézzük a kontextust és a valóságot, rájövünk, hogy az. Egyrészt az iskolaköpeny és az egyenruha között van különbség. Másrészt mindkettő (és igen más módon) csak elrejti a…..
Klikkelj a videóba és mozgasd az egeret lejátszás alatt a filmen! Zseniális! Hasonló filmek: Forma1 és Speedriding! Megosztani, "lájkolni" ér! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! Ha tetszik, nyomd meg a gombot! ..
evakek 2012.08.30 20:03:23
jöttszembe Carl Lewis, pipa 2012.08.29 20:19:11
Ez csak egy teaser bejegyzés és videó. Hamarosan posztolunk egy vágott anyagot is. Van pár sportoló egy képzeletbeli listámon, akivel mindig szerettem volna néhány szót váltani, inspirálódni, közös képet vadászni. Ilyen Maradona, Gretzky, Kirprich Józsi vagy Haile Gebrselassie,…..
Megérkeztek a második negyedéves gazdasági adatok. Sajnos arról tanúskodnak, hogy továbbra is recesszióban a magyar gazdaság. Ezt már nem lehet félremagyarázni, nem lehet másokra mutogatni. A legnagyobb baj, hogy a következő félévre sem várható trendforduló. Hiába indult meg a…..
Egy turistáktól hemzsegő napon New Yorkban több millió fénykép készül. Talán az egyik legalaposabban megörökített nagyváros a világon, amelynek minden négyzetcentiméteréről albumokat lehetne megtölteni. Már több mint három éve annak, hogy egy nashville-i házaspár 62 ezer…..