Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KATZE1985

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prometheus 2012 "Ez most mégis mi a fene volt?" hallatszik az egyszerű kérdés a néző szájából. Ez kérlek Ridley Scott angol - egyébként zseniális - filmrendező új alkotása. Alien filmet vártál? De cuki...Nézzük miből éltünk:Az elején le kell szögeznem, hogy az olyan Alien…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
KATZE1985 2012.08.29 07:52:36
@eastern sugar: Csatlakozom, a "pöppet" kifejezésért már jár a csicskapofon.

Én is járok nagy ritkán biciklivel és látom a sokat "biciglizőket", hogy milyen bicskanyitogatóan viselkednek, de inkább autózom vagy buszozok.

Kedves "bicigliző" ! Leszarom, hogy jobbról előzhetsz. A kanyar előtt meg csodálkozol, ha ledarál egy szintén jobbra kanyarodó román kamion... A KRESZ úgy szar ahogy van. De ha neked nem kell az életed, hát csináld. Előzz jobbról, hajts buszsávban, vagy érj hozzá a tükrömhöz, ha úgy tartja kedved. Addig ütlek-rugdoslak, amíg ki nem fizeted abból, amit megspórolsz a világnak, hogy nem autózol :D