Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jameson17

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érhet-e többet 7300 tonna vas és acél, mint a világ tíz leggazdagabb emberének teljes vagyona? Bizonyára nem, ha a MÉH-ben adjuk le, ha viszont turistalátványosságként adjuk el, akkor már van rá esély. Legalábbis akkor, ha nem számolták el magukat a srácok. Az olasz…..
Ma Svájcba visz utunk, ahonnan Flow küldte el tapasztalatait (a Facebookon, mert hát így is lehet, ugye...). Írása (mely remélem, csak első a sorban) nem túl hosszú, de érdekes információkat tartalmaz. Hát lássuk! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Kovács NER polgártárs pénteken reggel munkába indulás előtt éppen a népnyelvben skicc kávénak becézett - hiszen itt sem lehet tudni, hogy a gyártó nagy, sárga K betűs logója mögött valójában ki az igazi szerző - reggeli elrugaszkodás italát kortyolgatta a konyhában, amikor a…..
Orbán Viktor alig pár órája Facebookra feltett fotója instant mémmé válhat. Nézzük, hogy eresztik el magukat korunk emblematikus politikusai a vakáció idejére. Viktor Amerikában Merkel Sarkozy Berlusconi Obama És a klasszikus Putyin..
  Lehet, hogy összeesküvés-elméleteket gyártok, de a véleményem az, hogy a fenti dokumentum alapján joggal állíthatom, hogy Balatonfüreden nem engedik rontani a halálozási statisztikát. Tisztelt Praxis!     Tegnap olvastam először az oldalt és eldöntöttem, hogy ma…..
Budapest nagyon kicsi. Tegnap este ahogy beléptem a Romkertbe és tettem 2 tánclépést máris egy ismerős arcot pillantottam meg magam mellett, nem is akárkit. A múlt hét szerdán Romkertben megismert srácot, akit úgy jellemeztem, hogy pont elég széles a válla pont annyira helyes és…..
Ami egy orbáni kiszólásnak indult pénteken, abból mára hivatalos kormányprogram lett. A másfél millió munkahely egy-két év alatt létrehozásáról szóló mesét még betudhattuk volna Kisgömböc nagyot mondásának egy gyáravatón, de mivel Selmeciki Gabriella Fidesz szócipelő is…..
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..
Ohh, hogy eddig erre  nem jöttem rá magamtól: egy sima üres italos palackkal pikpak ketté tudjuk választani a tojás két különböző részét anélkül, hogy kárt tennénk a sárgájában ..
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
Bár már egyszer hetekkel ezelőtt megírtuk, a nyaralások miatt vannak, akik csak most eszmélnek rá, mekkora lehúzás a telefonadó a Vodafone-nál. Minthogy a Homár azóta sem kapott semmilyen magyarázatot, hogyan lesz technikailag céges telefonszámonként kereken 3175 forint…..
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
Nehéz észérveket felsorakoztatni a parkolási társaságok létjogosultsága mellett, például az ilyen esetek miatt: Leírnék egy rövid történetet, ami múlt hét csütörtökön történt velem a belvárosban... Miután találtam egy parkolóhelyet 18:44-kor mobilparkolással…..
Az élet ismét a Homárt igazolta, minthogy a Mongolian Barbecueról korábban megjelent kritikák kapcsán az új tulajdonos utólag olyanoktól is elnézést kért, akikkel soha nem is találkozott. A kérdéses poszt az itt olvasható információval frissült, úgyhogy remélhetőleg senki nem…..
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
Szavazhatnék 2014-ben rátok, mert 5 millió társammal együtt nincs beidegződött vezérem, akire vakon ikszelnék, nekem mindegy ki vezeti az országot, mert én csak jólétet akarok meg nyugalmat. De sosem fogok, mert titeket nem lehet komolyan venni. Nem is léteztek, amatőr…..
Az autóipar válsága, bűnözés, drogok – mindez együttesen és egymásból következve vezetett oda, hogy az egykor virágzó amerikai nagyváros, Detroit mára a káosz szélére került. Egy amerikai fotós elhatározta, megörökíti a (szó szerint) széthulló otthonokat. A…..
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
Ki gondolta volna, hogy a kizárólag aromából, színezőanyagból, édesítőszerekből, tartósítószerből és sürítőanyagból készülő Nagymama szörpje nem pótolhatja az anyatejet? Sőt, a gyermekek figyelmére káros hatást gyakorolhat. Mondjuk arra a sima szörpök is jók.…..
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
Miután visszatért a Holdról, Neil Armstrong marhavásárokon licitált, füvet nyírt és ötéveseknek magyarázott asztrofizikát. Interjút nem adott, teljesen hétköznapi életet akart élni. Milyen ember volt Neil Armstrong? A továbbiakban az Enquirer által a holdraszállás 30.…..
A Gray Design tervezte luxusautókra egy dolgot biztosan nem lehet mondani: hogy hétköznapiak lennének. Nem véletlen, hogy olyan sztárok járnak az autóikkal, mint Elton John, Bono vagy Paul McCartney. A svéd designcég elsősorban azzal szerzett nevet, hogy egyedi luxustermékeket…..
Legutóbb Soros György került a hírekbe azzal, hogy harmadik házasságára készül, de nem a 82 éves milliárdos az egyetlen a leggazdagabbak közül, akinek a magánélete jóval kevésbé sikeres, mint az üzleti. Lássunk néhány példát! Larry EllisonVagyon: 36 milliárd…..
Elolvastuk a gazdasági minisztérium által kiadott Wekerle-tervet, amely a magyar és a Kárpát-medence gazdaságát hivatott meghatározni középtávon, és az a kérdés jutott eszünkbe, hogy miért ilyen visszafogott az anyag? Merthogy a tervezett intézkedések között vannak jó ötletek…..