Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaki88

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Rossz PC Juniorok Halooo(2) 2008.04.18 21:22:00
Pocoktól(prey) itt van a HaLoTÖRÖLT VIDEÓ..
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
Ahogy láthatjátok, az Enchanted Garden bemutató nem csak nálam lett kultikus darab. Slade és Dorten-t annyira megihlette a kertbemutató, hogy összeeresztették az eredeti hangot a Crysis jeleneteivel. ..
szaki88 2008.04.14 17:41:20
Azért ez már jobban sikerült ;)Off:Playground írtam neked vissza és még meggondolom, hogy tényleg csak következő alkalommal-e.-AthemilTÖRÖLT VIDEÓ..
Hmm... a Lányok is beszállnak a ringbe :)  ..
szaki88 2008.03.25 08:05:33
Játékbemutatók GunZ 2007.11.15 21:47:05
 Ez a GunZ nevü MMORPG játlk bemutatója. Remélem tetszeni fog...
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
Játékbemutatók Merry Xmas 2007.12.24 11:06:00
 Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok...
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Ne próbáljátok ki... Soundtrack: Castagno Claudia - Nyuszitánc..
szaki88 2008.01.06 13:57:19
Hát ez valami ultrabrutál... Látom bejött nektek a Syobon Action. Igaz, ehhez kellett az Index segítsége is. A képet feltöltöttem a blog galériába is.Másik hír, hogy következő videó a Heat of War II lesz. Hossza több mint 9 perc, így megint jó pár dolgot kivágtam, de…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Rossz PC Juniorok Nyista 2007.12.05 21:23:00
Úgy veszem észre mostanában nem nagyon élénk a levelezés a junior felé. Nem tudom, hogy készülnek-e azok a bemutatók, vagy nem :S Én viszont eluntam magamat és hamarosan kész egy videóm, de addig is lehet találgatni :P..
szaki88 2007.12.06 12:58:13
Már igazából, amint megjelent először Dick Assman, felhívták a figyelmem arra a tényre, hogy tényleg létezik egy ilyen ember! (Aki nem beszélne angolul: Dick Assman ->Fütyi Seggember /hogy szépen fejezzem ki magam/ ). Azóta rendszeresen kapom az infót, tegnap 3x is megkaptam,…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Hello mindnekiElnézést hogy kussban vagyok és 1 darab videót nem raktam fel,pedig úgy ígérgetem mint a Duke Nukem Forevert a 3Drealms...A lényeg,hogy még vasárnap elindítottam a Sony Vegast,hogy alávegyem a hangot aztán elmentsem filmfáljba de erre mit ad isten?? A Sony Vegas…..
szaki88 2007.11.30 13:45:36
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..