Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nenószmókojjá

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Index egy jól értesült  és -- talán az érintettsége okán is, hogy maga kezdett el először cikkezni az "eseményekről" -- elég szervilis írásban tárgyalja azt az agyrémet, hogy a miniszterelnök berágott az ELTE Jogi Kar Hallgatói Önkormányzatára a gólyatábori…..
nenószmókojjá 2014.09.13 05:26:27
@kiazmarmegint:

Ha keresünk, bizonyára mindig találunk egy olyan választási rendszert, ami számunkra az optimális mandátumszámot biztosítja.:) A baloldalnak jelenleg valószínűleg az 1945 utáni koalíciós időszak szisztémája volna a legmegfelelőbb, ahol és amikor, a választási eredményektől függetlenül, a pártok "egyeztetése" és a Szövetséges Ellenőrző Bizottság (a megszállók) "sugallmai" alapján valamennyi "demokratikus" párt lezsírozott helyet, fix pozíciót kapott a kormányzatban:)
nenószmókojjá 2014.09.13 05:53:43
@egyetmondok:

Szerintem te rosszul ítéled meg az emberek viszonyát a hatalomhoz. Az választók legtöbbje sem büszke nem akar lenni a kormányzatára, sem valamiféle ideológiai azonosulásra nem törekszik vele, annyit vár el tőle, hogy hagyja élni és működtesse el az országot. Ha úgy érzi, ezek teljesülnek, akkor támogatja a hatalmat, ha nem, akkor nem (nem szavaz a választásokon az aktuális hatalomgyakorlókra).
nenószmókojjá 2014.09.13 06:01:41
@almodhi:

Tudod, miről szólt a vita?:) Ha nem, akkor fölvilágosítalak.

@tamas11 azt állította, hogy az ő falujukban azért nem indul baloldali jelölt, mert a jelenlegi választási rendszer ezt megakadályozza. Megkérdeztem tőle, konkrétan hogyan teszi ezt? Erre halandzsázni kezdett tiszta szívekről, Szent Johannáról, mi egyébről, de a kérdésre választ nem adott.

De ha te tudod kérdésemre a választ, tőled is szívesen meghallgatom.:)
Az oktrojált alaptörvényünk ostoba preambuluma (az ún. Nemzeti hitvallás) azzal próbálja megvetni saját tévedhetetlenségét, hogy Istent invokálva a Himnuszunk kezdő félmondatával nyit: "Isten, áldd meg a magyart!" Ezt tudjuk. Kölcsey azonban természetesen ezerszer bölcsebb volt…..
nenószmókojjá 2014.09.12 09:33:06
@tamas11:

:D

Átlátszó vagy, mint az ablaküveg:) Üres fölényeskedéssel próbálod leplezni, hogy nem tudsz vitába szállni állításaimmal:)
nenószmókojjá 2014.09.12 10:09:06
@panelburzsuj:

És olyan is van, mint például a te esetedben, hogy valaki föl sem fogja a vita tárgyát, csak a trollreflex mozgatja:)
nenószmókojjá 2014.09.12 11:10:48
@panelburzsuj:

Tiszta sor, bizony:)

@tamas11 vitatta állításaimat, majd mikor válaszommal nem tudott vitába szállni, akkor üres fölényeskedéssel próbálta elütni, leplezni kudarcát. Ezután pedig jöttél te, akinek dunsztja sincs a kérdésről, hogy trollkodj egy kört:)