Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macc

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korompörkölt harmadik kör... 2009.09.11 02:39:00
SzentimentalizmusPétervári estékből szépszerelmem fölszökött,vérnyomásként tovaszállt de még egyet köpött.Nyálcsóvaként elhúzó tovatűnő őszi est,nyálból készült temperával akvarellnek le ne fesd!Sok a lila, kevés a zöld, darabos a sárga föld.Turhanyomok körül s…..
A gégészléleka gégészlélek kutakodó körülményes bugyrainaklegmélyében járt a szemem, míg torkomban matatotttorokgyulladt náthászagú rendelőnek sakraibanmint gégefőmön, két kezével kutatottazt hogy mit lelt nem tudhatom,mivel gégém csöve felett lakom,s így szemeimnek…..
Korompörkölt első agysav 2009.07.28 16:35:00
Elszublimált madarak vándorveséje..Elszublimált madarak vándorveséjének,a begyükben rágódó posztfaszista miértek.freudi elszólásképp odavetett koholmányszagú cikkel,elszublimált madarak vándorveséjével az ember nem viccel...Egy B-kategóriás költőgép balladájaSok sort…..
Korompörkölt Indításnak 2009.07.28 16:24:00
No hát, mindenkit óva intek mindennemű vizuális információszerzésről ezen lap irányából.. aki nem hallgat rám, az magára essen....
Szomorú hír: Jeff Healey hosszú betegség után elhunyt. 41 éves volt. Munkásságáról szerintem nem kell különösebb litániákat tartanom... Zseni volt. A látás képessége nem, viszont a hangokkal történő érzelemtovábbítás maximálisan megadatott neki... Ismét elment valaki,…..
Nem is írok mást, csak a lényeget. Menjen el mindenki ha ideje, és pénztárcája engedi, és bulizza végig a márciust/áprilist.. na most jön a lényeg:A38:Richie Kotzen=> Márc 11-én 20:00-tól a jegyár 5200Ft elővételben (a dobos Pat Torpey lesz, a bőgőn, Johnny Griparicot…..
Hát kedveseim!!Ez gyönyörű, isteni, vadállati, varázslatos... az egyik legzseniálisabb koncert, amit eddig láttam, sőt talán ez a legjobb.. stúdióminőségű ének, gitározás, dobolás, bőgőzés... szóval minden a helyén van úgy ahogy kell.... szinte nincs üresjárat, és sok…..
Örömmel adom hírül, hogy a vasárnapról csütörtökre virradó hajnalra elkészült a Candy Shop MySpace oldala!Életemben először csináltam ilyet, jó trehány lett, azért igyekeztem, remélem sokan jelölgetitek majd őket befele! Az oldalon 5 dal hallható, köztük a már jól ismert…..
Mark Knopfler: hát ugye mit is takarhat pontosan ez a név? Gitárost, zeneszerzőt?? neeeem, ez itt a kettő az egyben ajánlat, már egy ideje tart, és reméljük még sokáig marad... Legújabb albuma a Kill to Get the Crimson folytatja azt a könnyed zeneiséget, de ötletes hangszerelést,…..
Nohát!! Ez aztán nem piskóta kérem, új Europe, új nóták, kicsit más felfogás, de a régi Norum...szóval..hallgassuk, mert jó....nagyon...(vagy csak én kattantam rá erre a nótára indokolatlanul, így 20:30-kor??) !..
Nos, arról, hogy mi is az AOR, többféle vélemény, megközelítés létezik. Az AOR kifejezés, vagyis az “Adult Oriented Rock" rövidítése számomra 2 műfjat jelöl. Elég sok az átfedés a kettő között, így nyilván rokonműfajokról beszélünk, azonban mégis…..
A fent említett időpontban (jövő hét pénteken) tehát ez a két - hazánkban oly ritkaságba menő dologként a - dallamos rockot képviselő zenekar lép majd fel, de sajnos két külön helyen :( Így hát mindenki döntse el maga, melyik bulit választja. A Dózer az FMK-ban (1096 Bp,…..
Idén már a második Winger DVD jelenik meg a dallamos rock rajongóinak nagy örömére. A Making of Winger IV után most egy koncertanyagot adtak ki a fiúk, amit a az idei Egyesült Államok-beli turnéjukon rögzítettek 10 kamerával. A 105 perces dvd a következő számokat tartalmazza:…..
Nos, tudom, h ez még korai, és még addig sok minden történhet (reméljük a legjobbakat)....DE: Chris Rea-t egyszer látni kell egy életben egyszer legalább...MERTHOGY: Itt kérem nincs zsellérkedés... Zenélés, és zene minden mennyiségben: a show hivatalos neve/címe: "Fabulous…..
Nahkérem, ennél jobb mikulásajándékot sose kapjak!!    A fentemlített úriember az Uriah Heep nevű formáció oszlopos tagja, billentyűse/gitárosa, és dalszerzője nemutolsósorban... Blood on The Highway címmel megjelent legújabb szólóalbuma révén jön el hozzánk is,…..