Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tippan67

0 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a tavaszi, RTL-gyilkosnak ígért műsorrendet bejelentette a TV2, szinte minden hétköznapra jutott egy saját gyártás, a főzős realitytől a párkeresősön át volt ott minden, mint a búcsúban. Aztán földbe állt a tavasz, a műsoraik Majka 50 milliós játszmáján és Ördög Nóri gyerekvetélkedőjén kívül…..
Tisztelt Polgármester Úr!   Mellékelünk Önnek két videót, amelyek 2017 Május 1-én készültek a Kéktón! Azon a Kéktón, ahol a Majálisokat tartjuk minden évben és ahol kisgyermekek, kisgyermekes családok tömegei jelennek meg!   Polgármester Úr! Ezen a két videón, amilyen erotikus jeleneteket tánc…..
Eddig sem voltak különösebb illúzióim a kormánypárti sajtó tevékenységét illetően, látva az origo szisztematikus leépítését (ahol mára konkrétan ott tartanak, hogy a kényes témáknál kívülről küldött, előre megírt cikkeket tesznek be a szerkrendszerbe), a Tények és a Nemzeti Hírtévé agyhalálát és a…..
Nemrég felmerült blogunkon, hogy vajon érdemes-e ingatlanos apróhirdetéshez a házról, lakásról, vagy éppen nyaralóról alaprajzot, vagy legalábbis egy vázrajzot készíteni. Azt tanácsoltuk, hogy legalább egy (lehetőles méretarányos) vázrajz ártani azért nem árt. A vázrajzot akár egyszerűbb rajzoló…..
Toókos Péter, János testvér – korábban a Pápai Református Kollégium Gimnáziumának  francia- és hittantanára – ma a bakonybéli bencés monostor örökfogadalmas szerzeteseként él. Sem eredeti felekezetéről, sem a szerzetesség iránti vágyáról nem mondott le, bár eleinte a két vágy együttes teljesülése…..
“Az Egyesült Államoknak az LGBT-jogokat a kormányzati és külpolitika még szorosabb részévé kell tennie… ez az ügy, amit Obama elnök prioritásként kezel” – mondta Susan Rice nemzetbiztonsági főtanácsadó az elnökválasztás előtt két héttel, október 26-án az American University-n mondott beszédében.…..
tippan67 2016.11.03 14:34:54
@Sir Galahad: Vagy terjesszék ki amíg adófizető nem lesz.
       Hiszek a szerelemben első látásra. Így éreztem a szombathelyi   Semiramis kávézóban.   Nyár lévén kint ültünk le. Kellemes, csendes környezet, annak ellenére,   hogy központi helyen található és épp karnevál-idő volt.  Egyedül   kikapcsolódni vagy…..
Az Uproxx nézett utána, hogy a Live+DVR ratingek hogy alakulnak 18-49-ben, és erre jutottak: Wayward Pines (Fox) — 2.4 True Detective (HBO) — 2.1 Under the Dome (CBS) — 2.2 The Whispers (ABC) — 1.5 Ballers (HBO) — 1.4 Pretty Little Liars (ABC Family) — 1.4 The Last Ship…..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
tippan67 2015.05.02 16:41:39
@turista a saját országában: a jelentős izomtömeg itt arnoldit jelent. favágó voltam és nem sovány, de soha senki nem hitte hogy 110 kg vagyok. nagyon erős és vastag csontozatom van. annak a súlya volt jelentős.
tippan67 2015.05.02 16:43:25
@archangel: a jelentős izomtömeg itt arnoldit jelent. favágó voltam és nem sovány, de soha senki nem hitte hogy 110 kg vagyok. nagyon erős és vastag csontozatom van. annak a súlya volt jelentős
tippan67 2015.05.02 16:44:49
@szamaritánus: a jelentős izomtömeg itt arnoldit jelent. favágó voltam és nem sovány, de soha senki nem hitte hogy 110 kg vagyok. nagyon erős és vastag csontozatom van. annak a súlya volt jelentős
Különleges helyek a templomok. Belsejükben művészet és misztikum egyszerre élhető át, s mindezt a csend ajándéka koronázza meg. Történelmi jelentőségük sem elhanyagolható: több száz év kiemelkedő eseményeinek voltak szemtanúi, miközben újra és újra átalakultak az uralkodó viszonyok és stílusok…..
tippan67 2015.04.08 06:31:52
Sorozatunk előző részeiben a természet jól ismert, ám máig magyarázat nélküli jelenségeiből illetve a jövőbelátás leghíresebb eseteiből válogattunk. Ezúttal a történelem és a tudomány határterületeire kalandozunk, hat rejtélyes régészeti lelet kapcsán. 1. A…..
Angela Merkel német kancellárként több tekintetben is az első: nő, fizikus és az egykori NDK-ban nőtt fel. A Forbes szerint az ötödik legbefolyásosabb ember, és a legbefolyásosabb nő a világon.  2015-ben a Time az Év Emberének választotta. 35 évesen lett tudósból politikus, volt ifjúsági és nőügyi…..
tippan67 2015.02.02 13:25:35
Egy filmes stáb összeállt, hogy szentimentalizmussal telepumpáljanak egy lufit. Rajzoltak rá egy keresztet, eladták a naiv templomba járóknak és lőn a God’s Not Dead. Kereszténynek lenni az első század környékén igazi lázadó non-konformizmus volt. A vallást üldözték,…..
tippan67 2015.01.28 17:17:13
@$pi$:
Lehet hogy Isten létére való bizonyítékot vár, de a hit nem erről szól. mint a szó jelentése is mutatja, nincsenek tárgy bizonyítékok, egyszerűen csak a hit van. az, hogy a hitem átcsap tusásba, az nem jelenti azt, hogy be tudom bizonyítani, viszont az biztos, hogy más számára érthetetlen módon tapasztaltam meg Isten létét.
Ez olyan, mint a vaknak elmagyarázni a pirosat, szociopatának az érzelmeket.
Persze ezekért ne sértődj meg, ezeket a hasonlatokat nem azért használtam, hogy vaknak vagy szocipatának nevezzelek, csak nem jutott eszembe szemléletesebb.
tippan67 2015.01.28 21:28:07
@$pi$:
szerintem teljesen felesleges pazarolnom a szavaimat rád. nem érted, mert nem értheted. még, vagy soha, az majd eldől.
tippan67 2015.01.29 07:11:19
@$pi$:
Ebben egyet értünk, a hit a lényeg. De nem értheted a hitet, amíg nincs részed benne.
Arról meg végképp nem volt szó, hogy bármit jobban értenék mint te, csak másképp, és ez azért nem ugyanaz.
A Charlie Hebdo szerkesztősége ellen elkövetett merénylet két, régóta velünk élő szólamot erősített fel: az egyik az általános muszlim- és most már bevándorló-ellenesség hangja, a másik pedig a cenzúra és az öncenzúra iránti igény. Bármelyiknek engedünk is a kettő közül, a terroristák elérik a…..
Ma reggel Deutsch Tamás szólalt meg a Magyar Rádióban. Miközben a „távközlési adó kiterjesztéséről” szóló „nemzeti konzultáció” szervezésére fölkért miniszterelnöki megbízott a Vasárnapi Újság mikrofonjába beszélt, visszapörgettem az előzményeket, és Szalai…..
 íme a Heti Válasz reakciója a borzalmas mészárlásra.   És íme a bizonyiték arra, hogy Szőnyi Szilárd hamisít. Egy Noel Gerard (Joe le Corbeau) nevű antiszemita karikaturista rajzát tette az eredetik közé.  JE SUIS CHARLIE.  ..
tippan67 2015.01.08 13:02:10
@vizitor: aztán azért csak megfeszítették
A korrupcióellenes OCCRP vagyis az Organized Crime and Corruption Reporting Project rendhagyó módon, ismét megválasztotta az elmúlt év legkorruptabb politikusait. Az első hely nem jelenthet komoly meglepetést. De a második? Talán az sem. Az első Az első helyen az a Vlagyimir Putyin…..
Tudták, hogy a Jézuska bizonyos „frekventált” helyekre hamarabb eljön, mint amit a sztenderdek előírnak? Amíg mi a karácsonyi menü és a kisebb- nagyobb ajándékok költségeinek optimális elosztásán matekoztunk, és lenyomtuk az ünnep előtti utolsó teljes, és überfárasztó…..
A Windows Phone platform nagyjából 2013 év végéig töretlen fejlődésen ment át. Az év azonos szakaszait figyelve jelentős, akár 100%-os növekedés is megfigyelhető volt. 2014-ben ennél jóval kevésbé rózsás a helyzet. Az eladási számok ugyan továbbra sem csökkennek, ám…..
Tavaly a Comment:com elsőként írta meg, hogy egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni az ünnepek kötelező kellékét, a Reszkessetek, betörők!-et. A tragikus hír hallatán akkor azonnal megalakult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek…..
Van egy amerikai cég, aki megpróbálja fenekestül felforgatni az androidos telefonok piacát. Valamennyi gyártó jelentkezett olyan megoldással, amire beindult a nyálelválasztásunk, igaz? Aztán közelebbről megnézve kiderült, hogy valamiben gyengébb, mint vártuk; nem egy gyengeséggel,…..
tippan67 2014.11.13 11:29:26
Látták mit művel ez a multi? Akciókat hirdet. Például most éppen lazacot akciózik. Norvég lazacot. Hát mi mást. Az egész ország hadban áll Norvégiával, erre az Auchan Dolchstoss-t követ el a magyar emberek ellen. Az Auchan azt hiszi kigúnyolhatja a magyar embereket azzal, hogy…..
tippan67 2014.10.24 21:14:58
A Katolikus egyház szerint, Istentől kaptuk az életet, Ő rendelkezik mindenki felett, és csak Ő dönthet sorsunk, életünk felett. Erről az életről lemondani, mások életét elvenni minden formában bűn. Így a "kellemes halál" is gyilkosságnak, bűnnek minősül. Az eutanázia…..
tippan67 2014.09.05 08:08:50
@nu pagagyí: Gondolom ez is magánvélemény.
A cáptatámadás érdekes dolog: sokan rettegnek a halálos fogsoroktól, de a matematika könyörtelenül cáfol minden cápás horrofilmet: évente összesen kb. 70-80 cápatámadás történik világszerte, és ebből csak tíz végződik halállal. Számolja ki mindenki magának, vajon mégis…..