Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nebaszd

84 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A női orgazmushoz nem kizárólag a péniszen keresztül vezet az út. Ha szeretnéd másként is a csúcsra juttatni a barátnődet, használd az ujjaidat! Ezzel változatosabbá teheted a szexet, de könnyebben is juthatsz eredményre, hiszen a kutatások szerint a csikló ujjal történő izgatása négyszeresére…..
Nebaszd A feleség és a szerető 2018.04.03 17:55:28
loading... Két fajta nő, akik a párkapcsolatokat mozgatják. Úgy látszik egyik nincs a másik nélkül, sőt néha az egyik megléte következtében jön a másik. A férfinak mindkettőre szüksége van, mindkettőtől mást vár el. Mindkettő fontos szerepet tölt be az életében. A feleség, a…..
Nem várt helyen tűnt fel Orbán Viktor miniszterelnök VW Transportja. A fekete kisbuszt Graz egyik előkelő magánklinikájának hátsó, zárt parkolójában kapták lencsevégre. A Privatklinik Kastanienhof magánklinika leginkább ideggyógyászati kezeléseivel vált világhírűvé. Az intézmény a skizofréniától az…..
Hogyan, honnan, melyik, miért, mikor és mit? Kivel igen és mivel? Férfiakat kérdeztünk a szexről – kényes kérdések, amelyekre világos választ kaptak. 1. Elveszi a maszturbáció a nő kedvét a szextől?Nem, sőt, éppen ellenkezőleg. Az önmagát kielégítő nő általában jobban ismeri a testét, és tudja,…..
Nem is gondolnád, hogy mennyi területet befolyásol az ember szexuális élete: ez történhet veled, ha elhanyagolod az intim örömöket. Nyilvánvaló tény, hogy a szex egy felszabadító tevékenység, ami egyaránt jót tesz a tesnek és a léleknek is. De mi történik akkor, ha az embernek valamilyen oknál…..
1. Beszélj csúnyánEz természetesen nem azt jelenti, hogy kezdj el ordibálni undorító dolgokat, hanem azt, hogy néha lepd meg a párod néhány csúnya szóval. A férfiak ettől tudnak a legjobban beindulni szex közben. Nagyon sok nő szégyenlős ilyeneket csinálni, de vegyél bátorságot és próbáld ki. Hidd…..
Nem érted, mit kedvelhetnek benned a pasik, hiszen nem vagy egy címlaplány? Eláruljuk! Gömbölyű fenék, szélesebb csípő Tudtad? Az hogy egy férfi milyen külső tulajdonságokat részesít előnyben, ha párválasztásról van szó, evolúciós okokra vezethető vissza. Míg a főemlősök többségénél a hátsó…..
A televízióban, illetve az interneten folyamatosan felbukkannak támadásokról szóló hírek, ám legtöbben úgy gondoljuk, ez velünk soha nem történhet meg. Sajnos senki nem immunis a támadásokra.Szerintünk jobb, ha felkészülsz minden eshetőségre, így összegyűjtöttünk 14 hasznos tippet, melyeket…..
Életveszélyes divat hódít az Egyesült Államokban. Józan ésszel fel sem bírjuk fogni, hogy hogyan vetemedhet valaki ilyenre csak azért, hogy ledobjon pár kilót. Az Egyesült Államok étkezési zavarokkal foglalkozó szakemberei nemrég megkongatták a vészharangot az életveszélyes tampondiéta miatt.Igen,…..
Amikor a biztonsági őr észrevette a lopást, visszatartotta a 60 éves helyi nyugdíjast, majd azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a városi rendőrkapitányságon előállították a szabálysértőt, akit azonnal meghallgattak és őrizetbe vettek. Legfrissebb információink…..
Felemészt a fájdalom, hogy mi történt vele! ANYAKÉNT KÖNYÖRGÖM, SEGÍTSETEK EGY MEGOSZTÁSSAL!  Egyenruhások és rendőrségi szalag jelezte annak a helyszínét, ahol egy holttest került elő Jászberényben. Az eddig azonosítatlan hullára a városban lévő kőhídnál, a Zagyva belterületén bukkantak rá,…..
Amanda Bynes-ra nem lehet ráismerni   Amanda Bynes-ra leginkább az olyan filmekből emlékezhetünk, mint az Amerikai Hófehérke (2007), a Hajlakk (2007), a Micsoda srác ez a lány! (2006) vagy a Miről álmodik a lány? (2003) című produkciók. A 31 éves színésznő az egyik legnépszerűbb tinisztár volt…..
Ha egy művésznek vagy újságírónak kirívó a megjelenése, az megnehezítheti egy számára az álmai beteljesülését. Talán ezért vannak olyanok, akik “trükköket” alkalmaznak. Lee Thomas pontosan egy ilyen ember. De nincs mindenki tisztában azzal, hogy ez a bemondó miken megy keresztül minden egyes…..
Ismerjétek meg az ukrán Denis Pakhomovot. Ő egy nem mindennapi fiatalember, aki puszta kézzel ver be három nagyobbacska szöget egy deszkába. Hogy lássuk, nem kamuzik, nem egy korhadt léccel szórakozik, még rá is áll előtte. Igaz, a szögek feje kicsivel nagyobb a szokásosnál, de ezt vesse Denis…..
Az a fiatalember, aki Getzennek néven a Redditen írt, átgondolta ezt a szörnyű választást és az alábbi hirdetést jelentette meg: A barátnőm nem szereti Mollyt, a kutyámat. Ezért hamarosan új otthont kell neki találnom. Jó családból való, és négy éve van velem. Szeret játszani. De nem nagyon…..
Markos és Nádas megint odatett, és összehozták ezt a vicces jelenetet! utoljára szinte gyerekként hallottam, láttam, már akkor is rengeteget röhögtem apámmal együtt. Nagyon jó újra megnézni- meghallgatni ezt a remek humoreszket. ..
Egy idősebb ember többszöri és hangos szellentése miatt tört ki balhé a Transavia minapi Dubaj-Amszterdam járatán. Az eset miatt Bécsben szakította meg az utat a gép kapitánya, és négy utast őrizetbe vett a rendőrség. A Transavia holland fapados légitársaság gépe Dubaiból Amszterdamba tartott, de…..
Több mint egy évtizede, óraműpontossággal érkezik haza párjához Klepetan, a hűséges gólya. A hím minden évben egyedül repül el Horvátországból Afrikába, mivel társa, Malena nem képes megtenni a hosszú utat sérült szárnya miatt. A tojót húsz éve ugyanis annyira megsebesítette egy vadász, hogy szinte…..
Te tudtad, hogy Bruce Willis nem csak kiváló színész, hanem még jó énekes is?  Az biztos, hogy remek színész, bár erről megoszlanak a vélemények, mi akkor is szeretjük a filmjeit, de hogy ennyire jó énekes azt nem gondoltuk volna...
Ott van az a lány!  megfordítja a fejét Nem tehetsz mást csak gondolkodsz hogy ki lehet ő,  milyen aranyos és milyen menő, habár … ott van az a probléma hogy "idiótának fogok kinézni", "mit fogok mondani?", "nem fogok tetszeni neki", vagy más kifogás a magányos élet könyvéből. Ez a szöveg elmondja…..
leginkább a kezdők, de még a gyakoroltabbak sem lehetnek biztosak a csók tudásukban.Mindenkiben ott a kétely, vajon jól csinálom? Összeszedték nekünk a 8 legfontosabb szabályt e témában...
Manapság mikor az összes női magazin azt harsogja, hogy fogadják el magukat a nők, és egyet lapozvaelöl deszka, hátul léc modellek szereplenek ömlesztve, kicsit gondolkodóba esem.Kicsit álságos az ilyesmi, na de, hogy ne csak csontkollekció modellekről essen szó, nézzük meg ez a videót. Mert ami…..
Gyengéd előjáték, figyelem és ritmusérzék. Ha ezek megvannak, már nem lehet nagy baj. Azért lehet használni az ujjakat is. Orális tippek, férfiaknak...
Nos ha hosszabb távra tervezel a barátnőddel, akkor ezek a mondatok ne nagyon hagyják el a szád.Persze ha gyors szakításra vágsz akkor hajrá...