Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FranzSzekeres

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon miért tagadja le a cég, hogy átvette a szegecsét vesztett bakancsot? Tisztelt HomárBlog! Nem szeretek ilyenhez folyamodni, de ez most már kikívánkozik belőlem. Eddig többször vásároltam a Playersroomnál és nem volt negatív tapasztalatom. Tavaly Októberben vásároltam a Playersroom-tól egy…..
Subba Kell: Csomagolt, főtt tojás 2016.03.20 11:13:29
Felbaszott a csomagolt, hámozott narancs? Akkor itt a csomagolt, főtt tojás! A németek kibaszott hülyék B)..
Ez nagyon összetett. Valaki rajzolja meg, könyi B)..
FranzSzekeres 2016.02.08 11:33:43
A Royal Caribbean Cruise Line 25 hajóval rendelkezik, ezek közül is a legnagyobb (a világon is jelenleg) az Allure of the Seas. A fémtest 362 méter hosszú és 5,492 utast szállít. Az utasok rendelkezésére 16 szint áll. De hiába ez a sok ember mivel a hajón 7 különböző…..
Lászlónak elege lett a baszakodásból, amikor a Ryanairtől vásárolt szabványméretű kézitáskáikra 50-50 eurót számoltak volna fel hazafelé. Feljelentéssel kellett fenyegetőznie, hogy ne húzzák le őket, a többi szerencsétlenül járt utashoz hasonlóan: Évente jellemzően…..
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
Nem a reptéren váltják legrosszabb árfolyamon az eurót. Az OMV benzinkutakon ha jól emlékszem 40-50 forinttal voltak a mindenkori árfolyam alatt, de még az sincs sehol ehhez képest. Ezt kedden lőttem Egerben a vár alatt. Az euro váltási árrésük elég jó nem…..
Ami a kommunizmusban rossz volt, az nem feltétlenül csak a diktatúra miatt volt az. Teszem azt a természet és a környezet védelmére a fejlett nyugaton is nagy ívben tettek a háború utáni évtizedekben, de nekünk mégis a komcsik jutnak az eszünkbe, ha mondjuk Hanság…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
FranzSzekeres 2012.09.17 09:43:57
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
FranzSzekeres 2012.08.28 12:43:40
@kovi1970: a protekciós nem jobb, hanem jobbos tanár :)