Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jó arc a lóarc! (törölt)

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan beköszönt a tél. Ez elkerülhetetlen. Bizonyára nektek is feltűnt, hogy laknak a környezetünkben úgynevezett állatok. Köztük megfigyelhetünk olyanokat is, akik nem csak úgy vannak, hanem még repülnek is. Őket madaraknak nevezzük. Más állatok…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.21 19:10:53
@sanche: Ne etesd a trollt!
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.18 15:53:48
@Volner Peter: Dehogynem, pont ettől áll össze. Ezért tojja le mindenki az egészet, hiába erőlködik itt az LMP, MSZP, Milla, akár ezer bloggal is.
Republikon A Jobbik rosszabb napjai 2012.10.18 12:52:28
Vajon mi történik majd a Jobbik október 23-i tüntetésén? Mikor áll végre elő a Jobbik választási programjával? Le tudja-e győzni a Jobbik a Fideszt?  - TÓTH Csaba írása Kapcsolódó hivatkozások: Lassan elcsendesül az Avas, véget értek a tüntetések Karácsony…..
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.17 21:06:07
@Kettes: Láthatóan hamis képben élsz a jobbikot illetően. Nem baj, jó ez így.
Dél-Buda másképp Kitálalok 2012.10.10 10:10:00
Eddig nem kommentáltam a Szentimrevárosi Lokálpatrióták blogját, mert azzal, hogy az Újbuda c. polgármesteri propagandakiadvány helyi lap negatív párjaként működnek, segítik a helyiek "kiegyensúlyozott tájékozódását". Tudjuk, a médiatörvény hatálybalépése óta ez…..
Subba VV Éva a Faház Discoban 2012.10.16 17:12:17
..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.17 11:16:02
Felállítom a hurkatöltőt a nappaliban, a lichthofban füstölöm a kolbászt, a friss töpörtyűvel lehet, hogy még titeket is megkínállak. Szíverősítő lesz, házi. Addig is, amíg hízik a disznóm, néhány tyúkot, kacsát az erkélyen fogok nevelni. A nyulaknak jó helyük van az…..
Varánusz Bajnai: ok a pánikra 2012.10.11 05:33:28
Véget ért az utóbbi két év legnagyobb konteója, fény derült a Hogyan Tér Vissza Bajnai Gordon Tervre. A messiásvárók megnyugodhatnak, a politikai paletta összes többi résztvevője kicsit betojhat, de legalább máris indulhat a ki-kivel-miért-milyen körülmények között…..
Szintén nem a főváros csődjét jelzi, hogy egyes helyeken már nem tudnak kukát telepíteni, mert "ideiglenesen készlethiány" van, negyedéve. A Fővárosi Közterület-fenntartóval folytatott küzdelmem zanzásított változatát szeretném Eléd - és közvetítéseddel remélhetőleg a…..
Az ír kormánynak még Matolcsy lázálmait is megszégyenítő ötlete támadt: mi lenne, ha a bankok elengednék az ügyfelek adósságának nagy részét? A szándék érthető: ezáltal az emberek felléleghezhetnének - pénzügyi értelemben -, az ingatlanpiac ismét működni kezdene, igaz,…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.10 12:33:44
@madware666: Nem tudom, valaki végre leírhatná, mégis miféle jóléti intézkedés történt a ballib 8 éve alatt??!!! Részletesen, precízen - minthogy permanens szivatásra emlékszem csak!

Nem mintha most sokkal jobb lenne, de picit csak jobb, mert ezek csak 100 milliókat lopnak s nem ezermilliárdokat. Azért ennyivel sokkal jobb a mostani kormány, még ha amúgy lenne tőlük jobb, gondolkodás, hezitálás nélkül lehetne Orbánékat elzavarni. Csak ugye, nincs, itt a kis gond.
Az öt éve újraindított Év háza díjat Ásztai Bálint és Kovács Csaba pécsi vendégháza nyerte. Ne kezdjük fanyalgással: baromi jól néz ki. Megállná a helyét bármely külföldi építészeti blogban, ilyeneket szoktak home gardeninges tumblr-oldalakon megosztani... és közepesen…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.04 11:58:21
A választási eljárási törvény fő hadszínterei, a regisztráció, a Nemzeti Választási Bizottság kilenc éve és az aktivisták központi regisztrációja mellett a kevésbé jelentős, mégis szórakoztató mellékhadszíntereken is folyik a küzdelem. Az egyik ilyen a választás során…..
Tizenhét tárgyalás van még hátra, az utolsót november 23-án tartják. Ha minden jól megy, még az idén ítélet születhet, bár könnyen borulhat a menetrend. Három rendőr, már a szeptember 25-iki tárgyalásról kimentette magát, és nem jelent meg, ők például máris…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.03 11:46:33
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): SZVSZ nem is ballib írja a blogot ... :)
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
A Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésén tárgyalja majd azt a jobbikos előterjesztést, hogy a XI. kerületi Szerémi út a jövőben Horthy Miklós nevét viselje. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen átnevezés megannyi kényelmetlenséget okozna az utca lakóinak, hisz az új nevet…..
 Harcot hirdetett a főváros a lomizók ellen. Vége lesz a félévente kialakuló csatatérnek, a tervek szerint a szemétbegyűjtők házhoz, sőt lakáshoz mennek.Elég nagy kár. Amit a lomizók – kilencven százalékban cigányok – ilyenkor csinálnak, az elég ronda munka, ez…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.02 09:11:26
A tulajdon fogalma ismeretlen a cigányoknál. A kitett lom nem az övék és nem is a közé: a hulladékgazdálkodási cégé. Azért, mert nem ismerik a törvényt, még az vonatkozik rájuk is. A cigányok tehát lopnak, megkárosítják a céget, amelynek lényege: minden értéket kiszednek, ellopnak a lomból és tényleg csak a szemetet, a költséget hagyják meg a hg cégnek. Nem csoda, hogy jövőre, ha kijön az úh hg tv., ha nem, akkor két év múlva, de megszűnik végre a ma ismert lomtalanítás.

Ráadásul a cigányok a társadalmi terhekhez nem járulnak hozzá, tb-t, adót, összességében semmit sem fizetnek az összegyűjtött, de később újra ilyen-olyan utakon a kereskedelmi forgalomba visszakerülő tárgyakért, vasért stb.

A lakosságot eközben szabályosan terrorizálják, már a kapuban kirántják a kezéből a lomot, de sokszor nem csak azt. Ha nyitva marad egy kapu, betolakodnak a magánterületre is, ott zaklatják, fenyegetik a lakókat, tulajdonosokat, de terror alatt tartják az egész utcát, megszállják azt, ott laknak napokig, kocsiban, sátorban, bodegában. A közbiztonság már napközben is odavész. Hangos ordítozás veri fel napokra az utcát, mely éjjel sem csillapodik, sőt, akkor esnek csak igazán neki a fémek megszerzésének, a bútorok szétverésének. Hiába zsákol be a tulajdonos mindent tüchtig módon, nem érdekli őket: széttépik a zsákot, kiborítják - de vissza már nem teszik bele. Az eredmény mindent elborító szeméttenger. Az üveget, tükröt, porcelánt, bögréket, poharakat izzé-porrá zúzzák, még évek múlva is üvegcserép jön elő a földből.

A lopások, rablások száma nő, nem egy esetben az is elviszik magukkal, ami nem lomként került ki. Megrongálják, kifosztják az autókat, törnek a tükrök és más elemek, karcolások érik a kocsikat, akár azon végzik a bontást, darabolást. Az utcában füst száll fel a kábelégetésből.

A helyzetet az állam rendfenntartó szervei sem képesek kezelni, a rendőri vagy a közterületfelügyelői intézkedés percekre hoz csak békét.

Egy módon kezelhető az egész: a jelenlegi formában való felszámolással, ellenőrzött, kontrollált átvétellel, mint nyugaton.
Független jelölt, Horváth Zsolt nyerte a dunaföldvári polgármester-választást, legyőzve a fideszes indulót. A független jelölt az MSZP Tolna megyei és paksi elnökhelyettese. Horváth 1757 szavazatot (57%-ot) kapott, Jákli Mihályra, a Fidesz-KDNP jelöltjére 1300-an (43%-nyian)…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.10.01 22:19:17
@Leskelődő: Tekintettel arra, hogy Hoffmann Tamás ritka gyáva gané alak, aki egy ideje már ki se merészkedik lakossággal találkozni, legutóbb pedig a kádári időket idéző kényszersorozást hajtott végre a polgári szolgálat égisze alatt, alighanem le lesz váltva. Molnár tényleg, lopott csalt, de ez csak sunyít, lapul. Gerinc az semmi Tomikának.
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.09.27 13:15:47
@Mindfield: Hátrább az agarakkal. Mint jobboldali, öregem: attól mert a ballib elkúrt mindent, nem adtunk arra jogosítványt a fidesznek, hogy ők is elkúrjanak mindent. A gond az, hogy a kormány ilyen irányban menetel. Ez nem azt jelenti, hogy a ballib köcsögöket kell visszahozni, sőt! Felőlem a Dunába is lőhetőek bármikor, ellenben nem jelenti azt, hogy ezt a pancser bandát meg kellene tartani. Le kell cserélni más, jobboldali, nem centralizáló, nem puszta hatalomtechnikai eljárásokban gondolkodó más jobboldaliakra. Ha kell, a fideszen belül kell elsőként eltávolítani Orbán Viktor pártelnököt és a többi, alkalmatlannak bizonyult vezetőt. Ha nem megy így, akkor más jobboldali pártnak kell ezt végreahajtania. Nem sok lehetőség van. Nyilván való, hogy a tömegbelövető Gyurcsánybohóc, a tökhülye Mesterházy, avagy a valahol az elefántcsonttorony legtetején leledző LMP nem jöhet szóba. Az LMP, korábbi nevén SZDSZ már csak utódpártisága miatt sem jöhet szóba.

Nem marad senki a végén?
Meglehet.

De ez így nem folytatható, ahogy a kormány és a fideszes önkormányzatok csinálják.
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.09.27 13:45:47
@Mindfield: Nem fog úgy maradni. TE kádári logikával közelítesz ehhez.
Schmitt és a családon belüli erőszak után újabb 80%-os ügy körvonalazódik, ez azonban sokkal direktebb módon érinti a Fidesz hatalomtechnikai elképzelését: a választás előtti regisztrációt.A regisztráció lényege, hogy valamilyen módon jelezni kell a hivatalban hogy majd én…..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.09.27 13:44:26
@Blogger Géza: Ez elég kevés nyereség.

@Zest: Nézd, igen, a kérdés jogos és értelmes, de attól, mert nincs jobb, attól még nem kell őket támogatni. Érvénytelen szavazat, és mondjuk 20% támogatottsággal már mindjárt nem lehet villogniuk. Kevés, kevés, persze, de mondj jobbat.
A BKK Futárról (FUTÁR = Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) már hónapok óta keringenek hírek: azt ígérik, ez lesz "az évtized egyik legjelentősebb tömegközlekedési fejlesztése Budapesten". Kiindulva az előző évtized "fejlesztésdömpingjéből", azért ez még…..
A sövény alapvetően két dolog miatt ajánlható. Említem először azt, hogy szép, ápol és eltakar, jó ránézni, egyszerűen szemet gyönyörködtető és harmóniát teremtő zöld (vagy színes) jelenség. A másik ok, amiért érdemes megfontolni az élő kerítés telepítését, az a…..
Subba Szép lakás, jó szomszéd 2012.09.24 16:17:11
..
jó arc a lóarc! (törölt) 2012.09.25 09:57:02
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
Azért a Barátok közt szünete nem egy Reklámzabálók éjszakája. A magyar média tele ötlettelen reklámokkal, a rendszerváltás óta szívja magába a tampon a kék tintát, és az utóbbi évtized egyetlen merő rácsodálkozás, hogy jé, ez nem új, csak Perwollal mosva. És persze…..