Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B00ster

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ló az arcodba újabb gyöngyszem 2012.11.30 14:15:02
"a lényeget nem írtátok: az üvegvisszaváltó automaták SZÁNDÉKOSAN nem váltják vissza az üveget. Hisz úgyis ott hagyják ingyen is a csalódott vevők. Szándékosan nagyon kevés kódot, üveget programoznak fel és így a gép nem ismeri fel az árukészlet nagy részét. Én ezt úgy…..
Ló az arcodba majd 3 hónap 2012.11.28 09:41:44
Ez nem a telihold. Én totál elfáradtam. És nem tudok mosolyogni a helyzetemen. Pont azért mert ez nem oldja meg a helyzetet. Olyan mint amikor egy égő szénakazalra rádobsz egy rongyot és körbetáncolod, hogy eloltottad a tüzet. Azután látod, hogy a rongy meggyullad és elkezd…..
Ló az arcodba faszállítók 2012.11.28 09:30:53
egy szösszenet Secnir@homar- tól: " nálam (majdnem) hasonló volt a sztori. rendeltem fát, 10 m3-t. hétfőn rendeltem, szombat délelőtt hozzák. tölgy. először kedd délután telefonált, hogy MOST tudná hozni, mert nem vették át(!). mondom dolgozom, felejtős. aztán szerda…..
A vizsgalehetőségek száma ne csökkenjen, csak a HÖK hatalma. Sőt, teljesen számolják fel és szervezzék újra a hallgatói érdekképviseletet. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most a héten a legtöbb Facebook-megosztást elérő írásunk…..
B00ster 2010.11.02 09:25:30
@Pitypalatty úrfi: Aha. Én pont akkor végeztem, amikor a következő évben bejött a kreditrendszer. És hogy mi volt akkor? Ha nem sikerült gy tárgyad (3 elégtelen vizsga) akkor fel kellett venni újra. Na és mikor vehetted fel újra? Igen ecsém nem a következő fél évben, hanem egy fél év kihagyása után!! Ergó ki kellett hagyni egy fél évet... és hogy ez mire volt jó? Arra kérlek hogy a bulizás mellett az ember rászokjon a tanulásra, és képes legyen egy nyamvadék vizsgára úgy készülni, hogy a koliban kerítsen egy értelmes embert, aki kente vágta az egészet, majd esténként sörözés közben/helyett egy különteremben előadja/elmagyarázza egy kisebb társaságnak a még homályos részeket. Ez nem csak összekovácsolta a bandát, hanem segítségével sikeres vizsgát tudtál tenni!!!! Aki így sem tudott egy kettest összehozni az megérdemelte hogy kivágják. Speciel nálunk az első évfolyam 2/3-át az első félévben szórták ki!!! Aki viszont bennmaradt, az végigcsinálta bukdácsolás nélkül a fősulit!
Mindez nem a kőkorban... 2003-ban végeztem a GAMF-on... sok sikert a nyávogáshoz... fele ennyi egyetemistára/főiskolásra nincs szükség egy évben... de a támogatás miatt muszáj felvenni sok-sok embert... no és a sok pót miatt szép summát hoz az uv is...