Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pollner

24 bejegyzést írt és 312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor leülsz egy potenciális ügyféllel beszélgetni, akkor a személyes szimpátián túl két dolgot kell hamar tisztázni: mit szeretne elérni (vagyis miért beszélgetünk) és van-e rá pénze. A személyes szimpátia legalább olyan szintig szükséges, hogy ne utáljuk egymást. Bár a…..
A Facebook Graph Search keresőjét hatalmas médiazaj kísérte, annak ellenére, hogy jelenleg inkább ígéret mint ütős alkalmazás. Mindeközben a LinkedIn halkan megújította keresőjét és lépéseket tett a tartalomipar irányába is. Most, hogy a Google bejelentette a Reader…..
pollner 2013.04.30 14:15:15
Nos, tegnap éjjel kitettem az aktuális verziót az új Webisztánból. Kéthasábos, kicsit finomabb, robotosabb életérzés. Köszönet  a hibajelzésekért. Főként a windowsos olvasóktól.  A címben szereplő két dologról röviden. Azt gondolom, hogy az animgif és a "zenélő…..
Onlinemarketing blog Ez gyász 2013.02.18 23:13:54
Attól, hogy kéretlen levelet küldesz ki, még illik azt rendesen megcsinálni. Egy átverős szöveg, egy kamu sztori, egy negatív érzelmekkel játszó szöveg nem lesz soha olyan, amire úgy csettint az olvasó, "ez igen". Ha szar szöveget írsz, az akkor sem fog működni, ha spamnek…..
Az interneten egyetlen dolog állandó: a változás. És erre fel kell készülnünk. Semmi nem biztos, semmi nem tart örökké. Talán csak a weboldalunk a miénk, de az se maradhat örökké ugyanolyan, ahhoz is időről időre hozzá kell nyúlnunk. Fel kell arra készülnünk, hogy bezár a…..
Már az ókori görögök is.... 
Nem, az ajándékkártyát kivételesen nem ők, nem is a kínaiak, hanem az amerikaiak találták fel. Jelenlegi kutatásaink szerint az első ajándékkártyát a az amerikai Blockbuster szórakoztatóipari óriás vetette be 1994-ben. A pénzhelyettesítő…..
A rövid válasz (a címben feltett kérdésre): Megmutatni magunkat. Valamivel bővebben: Szeretnénk a lehető legtöbb embernek elmondani, hogy KÁRTYÁZNI JÓ!  Persze nem a mostanában annyira divatos pókerről, vagy más ismert kártyajátékokról lesz itt szó, hanem az…..
Onlinemarketing blog Kapcsolj! 2012.10.08 08:45:55
Számos szervezetet látunk magunk körül nap mint nap, egyeseknek a részei is vagyunk. Cégek, iskolák, hivatalok, egyesületek - mind olyan egységek, amelyeket emberek működtetnek, sokszor egészen sokan. Az, hogy egy ilyen szervezet mennyire hatékony, legalább annyira függ a benne…..
Aki ebben az online fejlesztgetős, marketinges iparágban dolgozik, annak egészen biztos, hogy előbb-utóbb dolga lesz valamilyen alvállalkozóval. Legyen az egy webes fejlesztés, vagy akár egy kampány valamelyik eleme, biztos, hogy lesz olyan, amikor nem talál "házon belül" embert.…..
Amikor a tavaly megjelent Online üzlet és marketinget elkezdte Bányai Edit szerkeszteni, elmondta, mennyien gondolták azt, hogy egy ilyen gyorsan változó piacról szakkönyvet nyomtatott formában megírni mennyire rossz ötlet. Hiszen mire megjelenik, már nem aktuális, és a nyomtatott…..
Jól éreztem magam a tegnapi Smartmobil konferencián, sok érdekes információt, előadást hallottam. Ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül a magyar konferenciák állandó problémája, az idők nem betartása mellett. Előrebocsátom, magamat sem tartom kiemelkedő előadónak, mégis a problémát és az óriási…..
A napokban már foglalkoztunk a Gawker Media vezetőjével, aki egy tévés interjúban a webes tartalomgyártásról mondta el a véleményét. Pontosabban azt, hogy ő mit gondol arról, hogyan sikerült néhány év alatt egy üzletileg is működőképes online médiacéget összetennie a…..
Onlinemarketing blog Twitterre! 2012.03.06 10:10:00
Tanuld meg a Twittert használni, ha céged van. És gyere, segíts a Twitterre terelni minél több embert idehaza is. Tudod miért?A Facebook jól láthatóan abba az irányba fejlődik, hogy a céges megjelenés pénzbe kerüljön. Egyre több korábban jól működő megoldást "vett…..
Azzal együtt, hogy értem, hogy ez a fejlesztés miért jó az utasoknak, és az is teljesen rendben van, hogy egy interkontinentális járaton egyedül unatkozni tényleg szörnyű dolog, azt is gondolom, hogy mostmár tényleg elérkeztünk arra a pontra, hogy a Facebook és ez az egész social…..
Tanácsadóként nagyon sok és nagyon sokféle ügyféllel találkozom. Vannak, akik képzettek a marketing területén, ismerik az online világot is. Mások számára ez a terület igazi fehér folt. És vannak sokan olyanok, akik itt-ott felszedtek tudást, egyes területekhez értenek is,…..
Kutya vagyok, tudtad? Pár napja kerestek az MMonline.hu-tól, hogy összeállítanak valami anyagot, amihez kell az önéletrajzom meg egy fotó. Elküldtem, el is felejtettem, aztán ma kell megtudnom a MAMASZ klub-ban, hogy van egy verseny, amiben lehet rám is szavazni. Meglepett, de ha már…..
Ha a HVG nem is, de a Médiablog szerzője Pécsi Ferenc, pollner bejelentette, hogy bezár a webkettővel és digitiális újságírással fogalkozó blog. A bejegyzés szerint a "kiadó a hvg.hu továbbfejlesztésére csoportosítja át a HVG Médiablogra szánt pénzt". A Médiablog…..
Még gyorsan az MSZP választmányi ülésének végeredménye és a keddi strukturális reformok bejelentése előtt egy kis hétvégi lazítás. Felvilágosult kütyüfüggő vagyok. Ez annyit jelent, hogy habzsolom az informatikáról, a mobiliparról, és mindenféle magukban áramot folyató…..
Csöndesen szemléltem az elmúlt hónapokban azt a hype-ot, ami a Facebook körül történt. Sőt, sok esetben tevékeny részese is voltam annak, hogy cégek létrehozták saját jelenlétüket, Like-olókat gyűjtöttek, és elkezdtek kommunikálni.Végig az volt az érzésem, hogy túl…..
Kelt szokott azzal poénkodni, hogy a hazai Foursquare felhasználók száma alulról közelíti a százat, vagyis valójában néhány tucat emberről beszélünk, olyanokról, akik amúgy is elérhetőek Twitteren, Facebookon, blogokban. És bár a helyzet biztosan nem ennyire negatív, de tény,…..
Lassan egy éve, hogy Steve Jobs bejelentette azt az eszközt, amire szerinte szüksége van minden embernek a laptopja és az okostelefonja mellett. Már egy éve is az volt a véleményem az iPad-modellről, hogy alapvetően egy luxustermékről beszélünk, amit gazdag emberek, vagy másra nem…..