Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Epic Elek

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El kell keserítsem a mozirajongókat: nem, nem a filmről lesz szó, de a benne látható eszközt kicsit kivesézem :)Első ránézésre néhány emberben az a gondolat merül fel, hogy "Ebben mi a  kínzás? Ez neked kínzás? pff...stb". A laikusok számára tényleg nem nagy…..
Epic Elek 2014.07.22 12:30:44
@Balin18: Lehet itt szemforgatósat játszani, de azt gondolom, hogy amit nh3cl ide írogat az mind benne van minden Ember-ben, csak más-más formában. Gondolok itt arra, mikor előfordul, hogy az indulattól nem lát az ember annyira gyűlöli a másikat, és újra meg újra elképzeli, hogyan tenné el láb alól. Nos, vannak akik nem állnak meg itt, hanem tökélyre fejlesztik az indulatok levezetésének ilyesfajta módját. Addig ezzel nincs semmi gond, amíg nem csap át az egész rajongás egy eltorzult irányba. Mikor már csak ez a terület jelenti a szórakozás egyetlen és kielégítő formáját, a lezüllés abban a pillanatban következik be. De igaz ez az élet más területére is. Az ilyen cikkek azért is hasznosak, mert folyton emlékeztetik az embert, hogy milyen kegyetlenségekre volt képes hajdanán (ma is képes lenne!) és egyben rávezetnek azokra a valós értékekre, melyeket elért az emberiség azóta annak érdekében, hogy ne maradjon ilyen.
Vöröshajú lányok Nadin 2014.06.20 06:00:00
..
Epic Elek 2014.06.25 06:24:10
@épaetekmogyoo: Én értem a célzást: papíron hozza a számokat. Mint ahogy Magyarország jobban teljesít. Ezek szerint amikor te személyesen megnézted ezeket a képeket, akkor egy érett és egészséges 26 éves nőt láttál, és még csak fel sem merül benned, hogy:
1, sokkal fiatalabbnak látszik
2, nőnek egyáltalán nem nevezhető, hanem inkább gyereklánynak.
Igaz?

Ne érts félre, nem kívánok beleszólni abba, hogy mit hogyan csinálsz amíg az másnak nincs kárára. Csak nem értek egyet a fenti hozzászólók reagálásával, amelyet a fenti képek csak tovább erősítenek. Úgy gondolom egy idő után ez egy öngerjesztő folyamattá válik és pusztán ennek kívántam az útjába állni. Meg mert a tököm tele azzal, hogy mindenhol csak a smikelt megélhetési nőket, meg az önértékelési zavarban szenvedő "gyerek"-eket vetkőztetik és sehol az egészséges és egyúttal erotikus kisugárzású igazi NŐ-ket. Ez az oldal az, amely egy üdítő színfolt ebben a mocsokban.
Epic Elek 2014.06.25 10:52:26
@magyar bucó: Már másodjára próbálod eltéríteni más irányba a témát. Senki nem kérdezte, hogy Mo. lakosságának mennyi az átlagéletkora a nők tekintetében. Arról sem esett szó, hogy egy átlagos magyar női lakos hány kiló súlyfelesleget növeszt az élete során. Itt pusztán arról van szó, hogy azon a két kategórián kívül, amelyeket felsoroltam a média nem-igazán akar olyan nőket behozni, amelyek az egészséges valóságot reprezentálják. Ez csak azért probléma, mert ez formálja az átlag férfiembert nap-mint nap és gerjeszt olyan elvárásokat a nőkkel szemben, melyek csak túl nagy áron teljesíthetőek, és tegyük hozzá: értelmetlenül. Azt csak halkan teszem hozzá, hogy akik a gyereklány kinézetű lányokra buknak szembe állítva az otthoni kínálattal, azokra én gyanús szemmel tekintek, mert azt gondolom ez egyenes út egy későbbi gyerek-molesztálási vágy irányába.
Epic Elek 2014.06.30 09:53:25
@InteriorLulu: "A bloggazda bizonyítékát adta, hogy ez a csaj 26 éves, és nagyon úgy fest, csakis te tartod őt gyereklánynak." -Világos: ne az érzékszerveimnek higgyek, hanem a számoknak, amelyeket azon az oldalon találok, amely profitál az általa közzétett képeken. Más kérdés, hogy bizonyos hozzászólók nincsenek tisztában fogalmakkal, így azokat boldog-boldogtalanra dobálják. Valószínűleg te sem vetted a fáradságot, hogy utánanézz, mit jelent a trollkodás kifejezés és milyen viselkedés mintára illik ez a jelző. Mellesleg te is elismered, hogy "gyerekes" arcvonásai vannak. Kérdem én, egy igazi hús-vér nőnek vannak "gyerekes" vonásai? Olyan vonásai, melyek arra engednek következtetni, hogy gyereklány még? Egészen biztos, hogy ezt az irányt kell népszerűsíteni? A tiniszexben utazó japánokra meg szemforgató módon rásütni, hogy hülyék/betegek? Valószínűleg ő ízlésük sem egy nap alatt vált olyanná amilyenné.
2011-ben Marc Andressen, befektető és tech-guru írta, hogy "a szoftverek felfalják a világot". Arra a tendenciára gondolt, hogyan válnak újabb és újabb területek (zenehallgatás, filmnézés, vásárlás, személyszállítás, stb.) szoftver alapúvá. Véleménye szerint rövidesen…..
Epic Elek 2014.05.23 13:02:02
@egysmás: Mert mondjuk ezáltal nyílik esélye a felemelkedésre ( 444.hu/2014/02/17/bn1/ )? Solohov Csendes Don elolvasása nem önmagában jelenti a megváltást, hanem a gondolkodásmód megváltozása. A gazdagok gazdagabbak, a szegények szegényebbek lesznek pusztán a gondolkodásmódjuk miatt.

"A mélyszegénység az ok, vagy az okozat? " - Szerintem ok/okozat, hanem gondolkodásmód.
Epic Elek 2014.05.23 11:00:29
"Ezért csökken Bulgária, Magyarország, Oroszország lakossága. Mert nagy a jólét." - Mivel magyarázod a mély-szegénységben/nyugati típusú társadalmakban élők viselkedését világviszonylatban?

"Az adózás után nem keletkezik semmiféle követelésed az állammal szemben, így belátható, hogy nem a jogok okozzák az adóterheket." - Álljunk meg egy szóra! Tehát azzal, hogy adót fizetek, nem várhatom el az államtól, hogy megvédjen a bűnözőktől vagy ingyenesen ellásson ha egészségügyi problémám akad? Akkor mi végre adózok? Mi szükség az államra?
Az államot a társadalom hozta létre(lásd: társadalmi szerződés) abból kifolyólag, hogy hatékonyabbá/civilizáltabbá tegye az együttélést. Ezért cserébe az állampolgár lemond bizonyos jogokról (pl.: emberi élet kioltása, csalás, lopás, stb.) és adót fizet. Az állam pedig gondoskodik a közbiztonságról, egészségügyről, nyugdíjról. Az is belátható könnyedén, hogy a növekvő társadalmi nyomás (nyugdíjba vonulók száma, egészségügyi ellátás) magasabb adókat eredményez. Ezzel szemben áll Kína, mely annak köszönheti versenyképességét, hogy a modernkori rabszolgatartás formáját engedélyezi a saját területén. Teszi mindezt az által, hogy bizonyos emberi jogokat nem biztosít az állampolgárai részére (mert "kommunizmus" van..).

"És visszafelé, ha nincsenek jogaid, miért is csökkenne az adó?" - Talán mert nincs jogalap behajtani, hiszen akkor nem kapsz fizetést sem, csak korbácsütést, nemigaz ? :D

"Sétálsz egy erdőben és elered az eső. Beállsz egy fa alá, ami ha átázik, tanácsod szerint állj át egy másik alá..." - Félre értettél, ezt nem én állítom. Nézz körül: rendszerváltás után mi történt a vidékkel? Mi történt félmillió magyarral akik kivándoroltak az országból MUNKÁÉRT ? Sem az állam, sem a cégek nem érzik magukénak azt a problémát, ha nincs munkád adott helyen. Neked kell útnak indulnod! Ezzel számukra is megoldódik a probléma. Erre utaltam!

"Az oktatás bárkinek megoldást jelent, de a bárki az nem mindenki." - A szellemileg nem képzett ember kiszolgáltatottá válik. Ha csökkenteni akarjuk a kiszolgáltatottság esélyét, invesztálni kell a szellemi színvonal emelésébe.

"Ha nincs szükség annyi munkásra, amennyi ember van, akkor hiába képzett az ember, nincs rá szükség." - Ha megfelelő szellemi színvonalat sikerül elérni egy embernél, akkor megtalálja a módját, hogyan váljon hasznossá, és nem válik olyat könnyen kiszolgáltatottá, ebben gondolom egyetértesz?

"Ha elég sok képzett ember van, az csak annyit jelent, hogy nem lesz ára a munkaerejének." - Meg annyit jelent, hogy szolidaritást vállalnak egymás iránt, hosszabb távon képesek gondolkodni, hajlamosabban az összefogásra/kompromisszum képesebbek, nem lehet egyszerűen kihasználni őket, nem utolsó sorban érdeket képesek érvényesíteni -> demokráciára érettek lesznek.

"ezért kell elzavarni a kurva anyjába azt, aki munka alapú társadalmat akar" - A munkanélküli, mélyszegénységben élők a mintapéldája annak, hová képes süllyedni a Homo sapiens. Nem azt állítom, hogy munka nélkül minden ember lesüllyedne oda, de abban biztos vagyok, hogy nagyon nagy többségük igen, kiváltképp a képzetlenek.
Szögezzük le az elején, ő az egyik kedvenc (volt) modellünk. Az Interview Russia viszont úgy gondolta, kicsit furi bohócos frizurát és férfi ruhákat ad rá. Armani, Prada és Calvin Klein darabokat - többek között. Kérdés:…..