Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FalcoPeregrinus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keleti és a nyugati alapszakaszgyőztes sem érte el a főcsoportdöntőt, a San Jose után a Boston is búcsúra kényszerült. Hatalmas csatában jutott tovább a Detroit, az Anaheim playoffszereplése így is bravúr. Pittsburgh–Carolina és Detroit–Chicago párharcok jönnek.…..
Az igazi Naiv Ügyfél a legváratlanabb helyeken veszi észre a Homárba illő mozzanatot. Vegyük például azt a friss, Indexen tárgyalt ügyet, hogy az Önkormányzati Minisztérium előtt őrködő rendőr akkora ideggyenge balfácán, hogy1.) pisztollyal lő egy taxisra, aki tilos helyre, a…..
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..
Két sorsdöntő mérkőzést játszik az aktuális divízió 1-es világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott. Az egyiket történetesen a házigazda Japán ellen. Nemcsak a tét jelentékeny, hanem az érdeklődés is elsöprő, már-már nagyobb, mint amire számítottunk. Úgyhogy…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A …..
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..