Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moiz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a fiatalok a koronavírust babyboomer-kiiktatónak nevezik, az idősek pedig őket hibáztatják. Mit lehet tenni ekkor?..
moiz 2020.03.24 21:07:28
Az öregek (Baby Boomers) vs fiatalok (Millennials, Generation Z) témában a fiataloknak van igazuk. Az öregek kezdték a fiatalok szekálását/támadását, hogy "Még mindig a mamahotelben élsz?" "Felelőtlen vagy, lusta vagy, menj dolgozni!" "Amikor én annyi idős voltam, mint te, akkor én már milyen sok mindent elértem/birtokoltam..." "Bezzeg az én időmben..."

Amerikában az öregek amikor fiatalok voltak olyan alacsonyak voltak az árak, hogy fizetésből simán tudtak venni házat/lakást maguknak, és az egyetemet is simán tudták fizetni. A boomerek felvásárolták az összes lakást/házat amíg olcsó volt, most meg sokszoros áron árulják, valamint magas albérleti díjat kérnek. A megélhetés sokkal drágább lett, a fizetések meg alig növekedtek. A boomerek birtokolják az amerikai vagyon 70-80%-át. A mai öregek élettartama növekszik, de a mai fiataloké csökken. A mai fiatalokat a stressz, depresszió, szorongás, öngyilkosság sújtja, valamint eladósodottak (diákhitel, lakáshitel).

Nem csak Amerikában, hanem Magyarországon is hasonló a helyzet az öregekkel. A magyarországi öregek a szocializmusban szedték meg magukat: olcsón/ingyen kaptak lakásokat, házakat az államtól, volt munka, biztos megélhetés, simán tudtak nyaralni menni. Korán mentek nyugdíjba. A mai fiatalok bezzeg vegyenek fel uzsorahitelt a burzsuj bankoktól és diákhitelt. Soha nem volt olyan nehéz egyetemre bekerülni, mint most. Nincs biztos munkahely. Elmehetsz az ide bejött külföldi gyárakba rabszolgának több műszakba, túlórázni. Ráadásul később mehetnek nyugdíjba a mai fiatalok.

És akkor még van pofájuk az öregeknek ugatni, szekálni a fiatalokat?! Nem csoda, hogy világszerte utálják az öregeket. Amikor meghallottam, hogy "Ok Boomer" hatalmasat röhögtem. Amikor meghallottam, hogy "Boomer Remover" még nagyobbat röhögtem. A fiatalok csak válaszoltak az öregeknek ezekkel.
Hát akkor Karácsony alkalmából érkezzen 1 toplista. Összeszedtem azokat a legfelháborítóbb, ginocentrikus hülyeségeket-hazugságokat, amelyekkel már évek óta tömi a fejünket a kék pirulás társadalom...
moiz 2018.01.15 22:55:11
@The Cortez:

" A pénzt elrakná, gyereket megtartaná, aztán fizethetnél neki rendszeresen, sokáig."

A pénzt csak akkor adnám oda neki, ha elment abortuszra. Persze előbb megmutatnám neki és lobogtatnám előtte. Illetve szembesíteném azzal, hogyha megszüli, akkor azonnal szakítok vele.

Ezen (az abortuszra való ösztönzésen) kívül mást nem tehet egy férfi, ha teherbe ejtett egy nőt. (Esetleg titokban megitat vele valami szert, ami vetélést okoz.)
  Ahogy évtizedekbe tellett a társadalomnak elhinnie a dohányzás káros mivoltját bizonyító tudományos eredményeket, úgy hasonló leckét kell megtanuljunk mai életünkben arról, hogy a pornó mennyire is káros. ..
moiz 2018.01.14 14:58:50
@bbrrr:
Az élethű szexbaba már a jelen. És még meg is fizethető.

www.youtube.com/watch?v=fNRcQrYnxlI

Kb. 400 000Ft környékén van az ára. Tegyük fel egy férfi havi 140 000Ft-ot keres (VALÓDI átlag magyar fizetés), akkor a felét (70 000 Ft) félreteszi, a másik feléből pedig megél, akkor 6 hónap alatt összegyűjti a pénzt az élethű műnőre, és örökre megoldotta a szex nevű testi szükségletet, a szexéhséget. Nem függ többet a nőktől, nem kell a nők elvárásainak megfelelni, nőkre pazarolni a pénzt. Egy élethű szexbaba a megoldás.

A férfiaknak a szex olyan alapvető szükséglet, mint az étel, így ennek megfelelően kell kezelni.

A blue pill férfiak a nőkre és a státusszimbólumokra pazarolják a pénzüket. A MGTOW férfinak van esze, képes pénzt spórolni. Minimalista életstílusra is képes, így könnyen össze tudja gyűjteni a pénzt.

Én személy szerint vettem egy Meiki Plush szexbabát, ami nem olyan élethű mint az egész alakos drága szexbabák, de még mindig sokkal jobb, mint egy felfújható guminő. És sokkal olcsóbb, mint a drága szexbabák. Persze kell hozzá venni művaginát is, mint pl. Meiki Ozawa vagy Fleshlight.

A legolcsóbb szexbaba ami nem felfújható guminő, az ez, amit saját magadnak kell kitömni:

csak 50 dollár
www.queencatadulttoys.com/nui-doll-love-doll/
Baromi irigy vagyok, az van. Mi a francért nem nekem jutott eszembe az a kampány, ami a napokban futott a Facebook-on? Lett volna ügyfelem, aki egy ilyenért aranyba foglalja a nevem, és örök életre szóló megbízást ír alá velem. Mert azért ez nem semmi: két ügyes alkalmazással pár…..
moiz 2012.09.25 20:40:31
Ez a Facebookos indián nevet ajánló alkalmazás valójában egy adathalász program. Egyetlen célja, hogy átverje az embereket, és ellopja az adataikat.

Senkiházi dolog, hogy csak a "tetszik" lenyomása után érhető el az alkalmazás. Ezért baromság az, hogy 800 ezer embernek tetszik. Csak azért ilyen sok, mert az emberek át lettek verve. Csak lájkolás után ismerhetik meg a tartalmat. Ha előtte közölnék az átverést, akkor közel sem lenne ilyen nagy eredmény.

Tipikus pszichopaták a marketingesek. Ezeknek csak az számít, hogy mindenkin átgázolnak, törvényt sértenek de mindig találnak kiskaput, súlyosan etikátlan dolgokat tesznek, betegesen hazudoznak csak hogy profithoz jussanak. Ez a cikk tökéletesen bizonyítja, hogy Berényi Konrád is ezek közé tartozik. Konrád is egy tipikus ellenszenves marketinges, aki a tudatlan birkákat akarja kizsákmányolni. Ezek a szélhámosok persze védik egymást. (Ezért van itt egy pár kommentelő marketinges, akik kiállnak Konrád és az indiános cucc mellett.)

A facebookos tudatlanok meg azért védik ezt a marketinget, mert ők maguk is bedőltek. Fáj nekik az igazság, hogy átverték őket, és az így keletkező feszültséget le akarják vezetni azzal, hogy bemagyarázzák azt a hülyeséget, hogy "teljesen etikus, jó dolog az ilyen marketing".

Ez az egész olyan, mint a betelefonálós jósda műsorok a TV-ben. Ezek is mind szélhámosok. Az emberek tudatlanságára alapozva verik át őket.
Ja hogy te esetleg nem akartad publikusan viszontlátni magad vagy a családod a Facebookon fotón, esetleg videón? Hát így jártál. Posztunkban arról lesz szó, hiába vagyunk mi magunk a saját feltöltéseinkkel óvatosak, biztonságtudatosak, ha ismerőseink jóval lazábban kezelik a…..
moiz 2012.09.24 01:48:46
Ezzel simán vissza lehet élni.

Egy gyanútlan ártatlan ember sétál az utcán. Valaki lefényképezi. Módosítja a képeket, így azok kompromittálóak lesznek. Aztán az elkövető létrehoz egy hamis Facebook profilt kitalált névvel. Ha tudja a nevét a lefényképezett embernek, akkor az ő nevével a tudta és beleegyezése nélkül hozza létre a hamis Facebook profilt. Itt megalázó jellemzést/bejegyzést ír az áldozatról, vagy a képhez ír megalázó szöveget.

Talán jobban jár az, akinek már van profilja.

Tegyük fel, hogy az áldozatnak sohasem volt Facebook profilja. Az elkövető ezt tudja (és a nevét is), így az áldozat tudta/beleegyezése nélkül létrehoz egy profilt és megalázza. Esetleg az elkövető az áldozat nevében trágár szavakkal lehordja mindennek az áldozat ismerőseit. Az áldozat ismerősei nem fogják tudni, hogy ez egy hamis profil. Ők azt hiszik, hogy maga az áldozat hozta létre (és az áldozat írt csúnyát róluk). Végül az áldozatot megutálják az ismerősei és a neve bemocskolódik. Nincs hova menekülnie.

Ha az áldozatnak volt Facebook profilja, akkor az ismerősei legalább tudni fogják, hogy melyik az igazi. De még így is összekeverhetik (az új ismerősök például).

Nem csak Facebookon lehet ilyen visszaélést csinálni, lejáratni bárkit, hanem bármilyen más weboldalon fórumon is meg lehet tenni (bár szerintem a fórumok moderátorai kitörlik).

Szar ez az egész, hogy ilyen könnyen vissza lehet élni ezekkel, és ilyen könnyen tönkre lehet tenni valakit...
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..