Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jankenudli (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hegedűs Zsuzsa-jelenségen ezt értem: túlfizetett miniszterelnöki tanácsadó bálna Audival furikázik és Teréz anyaként malacokat meg naposcsibéket osztogat a periférián élőknek akkora reflektorfényben, amelyet civil szervezet még nem kapott (az importkonzervekkel bizniszelő…..
Határátkelő Ingázni Ausztriába 2012.10.15 06:53:00
Bevallom, mindig örömmel tölt el, amikor a kommenteken keresztül megismert olvasók (ha nem nagy merészség, akkor: virtuális ismerősök) billentyűzetet ragadnak és megosztják a maguk történetét. Ezért is örültem Nyulz of the World itt következő írásának. Utána meg jöhet az…..
jankenudli (törölt) 2012.10.15 10:16:20
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
jankenudli (törölt) 2012.10.14 17:54:57
A közszolgálati televízió hírműsorai már régóta viccparódiák csak, ha kicsit hunyorítunk és balra fordítjuk a fejünk, olyan, mintha a Bagi-Nacsa páros a Kádár-rendszer cenzúráján viccelődne. Már régóta a közmédia összes számítógépén ott a megfelelési kényszer 2.0…..
Mostanában népszerű téma az online sajtóban a fiatalok tömeges távozása Magyarországról. De mi a helyzet New Yorkkal, vajon oda is sokan mennek? A mai sajtó főleg az elmúlt pár évben világgá indult magyarokról ír, első körben 2004 után, amióta az EU-ban vagyunk, majd 2008…..
Két éve próbálja eladni 11 hektáros ingatlanát a Grammy-díjas énekesnő, egyelőre sikertelenül. Pedig nem tűnik éppen rossz helynek a Los Angeles-i villakomplexum. Sheryl Crow a három villából álló együttes első darabját még 1998-ban vette 1,8 millió dollárért. Az 1925-ben…..
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
Pézsma Lemming bisztró 2012.09.26 06:21:51
Meg lehet-e verni a saját seggét ezer százalékosan bebiztosító Fideszt? És ha igen, hogyan? Az alapkérdés az előzetes regisztráció részleteinek nyilvánosságra kerülése után sem változott. Az új szituáció viszont, ha lehet, még élesebben rávilágít az ellenzéki politika…..
Amióta Szabó Patrícia elment a Cosmopolitantől, bevalljuk, ritkábban olvastuk a lapot. Pedig az Index mosdójában most is feltűnik időnként, valaki néha bajuszt rajzol a címlaplánynak, vagy golyóstollal felfirkantja, hogy ribanc. Pedig a Cosmopolitan minősége mit sem változott, most…..
Orbán Viktornak vannak fontos mondatai. Olyan mondatok, amelyeknek segítségével megpróbálja egységes elbeszéléssé összefűzni kormányzása tényeit, az egyébként érthetetlen intézkedések hosszú sorát. Most, pénteken Rómában fogalmazott meg ismét iránymutató gondolatot. Sokan…..
Szamárpad Meghal az OKJ is 2012.09.20 13:12:27
A felsőoktatás után úgy tűnik, most az OKJ-t nyírja ki a kormány. Drasztikusan csökkentik a képzések számát, az indoklás szerint sok az átfedés az egyes tanfolyamok anyaga között, ezért sokat összevontak, így elvileg több munkakörben is el lehet majd helyezkedni egy-egy OKJ-s bizonyítvánnyal. Az…..
Szégyenfalak nagyobb térképen való megjelenítése „Követendő példának”, „jó hírnek”, a „cigánybűnözés” beismerésének tartja a jobbik és tagsága, hogy Szlovákiában több településen fallal kerítették el a romák lakhelyeit. Azon most ne…..
jankenudli (törölt) 2012.09.18 13:00:14
@neiro: Ne próbálkozz történelmi fantasy írásával :)
Kedves olvasóink, örvendünk, hogy hozzánk hasonló lelkesedéssel olvastátok az MSZP stratégiájának kivonatát, a különböző médiumok a maguk sajátos szempontjai alapján már szintén feldolgozták a szöveget, sőt, Botka László is prezentálta pártja álláspontját a kérdésről…..
jankenudli (törölt) 2012.09.18 12:46:19
@Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠: Nyuszikám, te egy +1 -et kaptál, guglinyelven azt jelenti, egyetértek veled és szívesen aláírnám a petíciódat.
Utána következik egy @Mária kifejezés, ami a címzettet jelenti :) azaz neki ment.
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
jankenudli (törölt) 2012.09.12 19:56:22
Webes képregényből az egész videojáték-kultúra meghatározó részévé válni nem kis teljesítmény. A Penny Arcade párosához ezernyi dolog köthető, például ők irányítják a Child's Play-t nevű alapítványt, amely nagyszabású gyűjtésekkel, játékleárazásokban való…..
jankenudli (törölt) 2012.09.07 09:03:31
@thinkEdem: Mondom én, hogy a végén mi leszünk az untrendi szőrszál(haha)hasogatók.
Menj és olvass még Alekoszról is és Krisztofelről, hiszen benne voltak a híradóban!
Nemsokára tanítani fogják az egyetemen is.
jankenudli (törölt) 2012.09.07 09:50:43
Az "Univerzum Legkülönösebb és Legérdekesebb Objektumai" versenyen komoly esélyesek volnának a fekete lyuknak is nevezett szingularitások. Ezek a jelenleg elfogadott nézetek alapján óriási csillagok megsemmisülésekor keletkeznek, eseményhorizontjukon semmi sem menekülhet ki, ha…..
A hír: Gyurcsány Ferenc az erkölcstelenség kormányának nevezte Orbán Viktor kabinetjét egy budapesti tüntetésen. (A volt miniszterelnök, a DK elnöke az azeri baltás gyilkos kiadatására utalva azt mondta: „az a kormány, amely harminc ezüstért engedi eladni az ország…..
jankenudli (törölt) 2012.09.03 05:46:19
... mármint a Guardian szerint. A lap az alábbi, maastrichti templom-könyvesboltot és egyben kávézót választotta a világ (valószínűleg) legszebb könyvesboltjának, ahol az oltár kávézóvá, a szentképek helye pedig könyvespolcokká alakultak. A Selexyz holland könyvforgalmazó…..
Szögezzük le az elején, ő az egyik kedvenc (volt) modellünk. Az Interview Russia viszont úgy gondolta, kicsit furi bohócos frizurát és férfi ruhákat ad rá. Armani, Prada és Calvin Klein darabokat - többek között. Kérdés:…..
jankenudli (törölt) 2012.08.28 06:53:53
Az autóipar válsága, bűnözés, drogok – mindez együttesen és egymásból következve vezetett oda, hogy az egykor virágzó amerikai nagyváros, Detroit mára a káosz szélére került. Egy amerikai fotós elhatározta, megörökíti a (szó szerint) széthulló otthonokat. A…..