Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legnagyobb tévedésben az van, aki azt hiszi, hogy a 2018-as választási kampány még nem kezdődött el. A kormány legutóbbi ideái közül kettő, a családi otthonteremtési kedvezmény, valamint az államosítással kapcsolatos bejelentések két olyan réteget céloznak meg, ahol a krónikus nemszavazók…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2016.02.13 14:03:20
@A megvalósult amerikai ólom..: azért te sem vagy semmi, ilyen izzadtságszagú magyarázkodást legutóbb l simon párttársadtól hallottam amikor a mutyicégéről kérdezték. Az is vicces volt. Csak nem...?

Azért jobb, ha tudod hogy erre felé nem igazán a ti szavazóitok kétségbeejtően alacsony szintjén állnak az emberek. Ha a propagandátokra fogékony közönséget kerestek, ajánlom a facebookos nyugdíjas orbánimádó klubokat, esetleg a gyurcsányszektáknál próbálkozhattok a tőletek megszokott kádári nosztalgiával, hiszen a két retardált hívői, nagyon közel állnak egymáshoz, erős a migráció köztük 4-8 évenként.

Nem akarnál valamikor tisztességes emberként, vagy akár hazafiként viselkedni? Na és mit szólnál egy kis őszinteséghez?
A címben emlegetett Office Online, vagy fiatalkori nevén Office Web Apps válogatott ingyenes online alkalmazások gyűjteménye. A programcsomag elsődleges vetélytársa a Google Docs, ehhez képest a Word Online, a PowerPoint Online és a OneNote Online pár napja elérhető a Chrome Web…..
Az úgynevezett szocialista tábor országaiban nem is olyan rég még meglévő diktatúrák természete volt, hogy politikai ellenfeleikkel, őket közbűntényesnek minősítve, számoltak le vagy próbáltak meg leszámolni. A lényeg, hogy ezeket az embereket mindenképpen deviáns,…..
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.03.18 12:20:22
@proxy user: ejj ember! Te nem vagy semmi. Azok után van pofád ezt így leírni amit itt összeirkáltál? Van bőr a képeden, jó vastag!
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.03.18 13:23:47
@Krumpli Bogart: nem kéne így moderálni. Olyanná válna minden mint a magukat liberálisnak nevezők, ki tudja mifélék szeretnék(van nevük? mert az látszik hogy a náci, és a kommunista diktatúrák "szépségeit" hozzák össze gondolkodásmódjukban, de külön elnevezést még nem kaptak).

Emellett képzeld el, ha itt nem vezetnék le az agressziójukat a sárkányfő, proxy user, sipi félék, lehet máshol tennék, nagyobb károkat okozva. Persze ezt mind visszavonom, ha az illetők az mszp vagy egy másik párt (akár a fidesz is elképzelhető lenne) megbízásából teszik amit tesznek, mert akkor csak dolgozó emberek (bár van aki szereti a munkáját ;) ).
Nem sok olyan ember van ma, aki ne vonna párhuzamot a Fidesz székháznál történt események és a Szabadság téren levő régi MTV épületnél történtek közé.Még az is lehet, találna az ember azonos szereplőket a két helyszínen, csak most a szereposztásban történtek némi…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.03.09 12:21:21
@sárkányfő: döntsd már el akkor mi volt az a csürhe. Múltkor még szemétnáczy jobbikos volt. Mostmár fideszes? Vagy ez ilyen behelyettesítős játék? :)
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.03.09 12:24:09
@komplikato: igen, nekik nem kell az alkotmányhoz nyúlni hogy jogokat vegyenek el, mert az erre lehetőséget ad ;)
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.03.09 12:33:20
@sárkányfő: belinkelnéd blog.hu hozzászólás keresőjét?
A székházostrom tökéletesen megmutatta, milyen a kormánypárt igazi arca: gyűlölködő, diákok ellen felszított, szélsőjobbos szavazók, kopasz, büntetett előéletű verőemberek, cinikus, röhögcsélő szóvivők, akik meg sem próbálják elhitetni senkivel, hogy igazat mondanak –…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.03.09 12:27:09
@Sanyi az alvégről: "Az Önhöz hasonló fidesz-bérencek miatt tart itt ez az ország,"

Így van, mert 2010-ig kánaán volt, az ország fejlődött, méghozzá a leggyorsabban, nem a környékbeli országok sereghajtója volt :DD Csak és kizárólag a fidesz bérencek miatt.
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.02.22 23:55:11
@fefe79: és a palesztinok miért partizánkodnak? :)
Egyre több olyan ügy kerül bíróság elé, amelyekben roma származású magyar állampolgárokat vádolnak meg magyarokkal szembeni rasszizmussal. A Tavaszmező utcai ügyben már Kúria döntés is született a közelmúltban. Mindeközben keresve-kutatva is alig találunk eseteket, amikor a…..
(kép forrása: Együtt 2014) "Tudom, sokan mondják, technokrata vagyok. Vajon mire gondol, aki ezt mondja? [...] Hogy számomra minden csak üres szó addig, amíg valaki józan számításokat nem tesz mellé? Hogy nekem attól még nem szakpolitikai program valami, ha egy párt azt írta a…..
Az izraeli hadsereg lassan elgondolkodhat azon, hogy eltiltsa az internettől tagjait. Sok hasonló eset után most újra magyarázkodhatnak.  Egy fiatal izraeli katona a minap az Instagram képmegosztóra feltöltött fotója kiverte a biztosítékot. A képen egy fiatal fiú tarkója…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.02.19 23:49:32
@Exminden: Különbség. Egyik önmagát robbantja fel a piacon, másik pedig egy repülőről dob egy bombát a piacra/lakóházra/óvodára, vagy csak "eltéved" egy rakéta. És ezért kitüntetést és fizetést is kap ;)
  Az ilyen embereket civilizált országokban gyorsan eltűntetik a színről. Lemond magától, vagy lemondatják. Persze tudom én, hogy Magyarország más. A fennálló hatalom nemigen kockáztatna meg egy előrehozott választást, amit a lemondott képviselő miskolci körzetében kellene…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.02.19 23:20:21
@Kis ember: nem azt írta ő is hogy ez a baj? Mert tényleg sok olyan ócsárolja habzó szájjal ezeket a tolvajokat, aki a másik oldalnál még türelemre intett, meg megpróbálta megmagyarázni, hogy az nem is olyan nagy dolog DE a másik mennyit lopott...
Január végén a polgármestereknek kifizetett jutalmak ügye egészen a miniszterelnökig, Orbán Viktorig jutott, aki azt kérte a polgármesterektől, hogy fizessék vissza vagy ajánlják fel a jutalmukat jótékony célra. A feladattal megbízott Kocsis-Kubatov párosnak 114 polgármester…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.02.18 18:13:29
@P.bubus: HÖHÖ
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.02.17 14:50:18
Egy szeptemberi cikkünkhöz érkezett egy igen elgondolkodtató hozzászólás TothLali nevű kommenterünktől: Röviden: kire szavazzon egy magyar CDU-szavazó? Mármint: EU-párti, atlanti-párti, versenypárti, kisebb állam (kisebb állami elosztás) párti. A kérdés azóta sem hagy…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2013.02.16 22:32:54
@Husz_János_Puszita: hát igen, svédország. Csak hát ott nem is kapnak audit és mindenféle költségtérítést az állam emberei, hanem max egy metróbérletet... Na meg ha valaki mutyizik az megszívja. Itt meg koncepcióspernek, mocskólódásnak mondja, majd elsimítja az elvtársak segítségével.
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.10 17:00:56
@rockjano: "Amúgy meg ha valakinek megvehető a szavazata az akkor is szavazatnak számít."

Ez után egy érvet tudok mondani: Neked valami súlyos szellemi fogyatékosságod lehet... (na ezért kéne inkább értelmi szint szerinti cenzus).

Mennyél szépen el kubába ha szerinted a megvehető szavazat is szavazatnak számít, ott csak olyan van ;)

(igaz, lassan az is jobb hely lesz mint ez az ország)
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.10 17:02:52
@maskep: hol beszéltem növekedésről? béka segge alá meredeken zuhanó trendekről írtam, ami 10 éve megy! Bekapcsolt az automatikus "ha velem nem ért egyet akkor az ellenkezőjét mondja" feltétlen reflex?
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.10 17:03:55
@maskep: de lehet, csak erre nem gondolnának a pártemberek, hiszen nem az eszükről híresek ;)
Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. Az első nap reggel megkukkantottuk, mi a helyzet. Képriport. Termosz, Stephen Hawking-könyv, tesco-szatyor és egy jó vérnyomásmérés - így is kell. Molnár Csaba, betartva a hierarchikus viszonyokat, a mester…..
Gyurcsány bejelentette, hogy egyhetes éhségsztrájkba kezd a Kossuth téren egy sátorban az előzetes választói regisztráció ellen. Állítólag ha ezzel sem éri el a célját, akkor felgyújtja magát a Parlament előtt Gréczy Zsolttal együtt. Komolyan: miért nem képes valaki…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.10 13:56:06
@Fedor: dk vállalható lenne nélküle? a dk= gyurcsány és fanatikus rajongói. Az a molnár akárki is ugyan azt a beteg szöveget nyomja mint fletó.
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.10 14:47:16
@félázsiai 2llkedő: ez nem fog összejönni te kis fanatikus :)
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.10 15:05:26
@félázsiai 2llkedő: Meg a tapasztalatom, hogy a hozzád hasonló fanatikus majmokkal, teljesen fölösleges vitázni ;)
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.09 12:20:32
@pandacsökiboborján: igen, mondjuk a zacsipacsi témája kb az utolsó probléma, és nem is olyan nagy horderejű.

A vörösök azért állnak a magyarok "jótevői" pártjára, mert ma ez menő(nemzetközileg, és a rasszizmus óbégatása), meg tudják szerezni ezeknek a kisebbségeknek a szavazatait, így közelebb kerülnek a húsosfazékhoz. Bizonyos kisebbségek egyértelmű miért szavaznak rájuk, hogy folytathassák amit eddig csináltak. Aztán vannak az csendes tiszta kertvárosban felnőtt(igaz én is ilyen helyen nőttem fel, de azért járkáltam sokfelé, így megtapasztaltam a rézbőrűek "vendégszeretetét" is) hülyegyerekek, akik nem tudnak semmiről és azt hiszik hogy a "szemét" magyarok, csak úgy faj alapján akarják a kisebbségeket elnyomni (abba nem gondolnak bele, hogy vajon a szerbeket, svábokat, tótokat miért nem akarják vajon elnyomni, pedig ők talán többen vannak mint a rézbőrűek).

Aztán ott a magyarországon lakó zsidóság egy része, a cionisták, ők pedig mindenkit gyűlölnek aki nem ők, mert igazi rasszisták. Gyűlölik a cigányokat is, de egyelőre melléjük állnak hogy összeugrasszák őket a többséggel.

De a legfontosabb lenne jelenleg, a teljes politikai garnitúra lecsukása, és vagyonának elkobzása, legalább is a 2 nagy pártté és utódjaiké (fityisz, maszop, döglött kommunisták), mert ők már nyilvánvalóan loptak csaltak.
Szóval egy IGAZI rendszerváltás, nem módszerváltás.
Lengyeleknél megtörtént, és nézzük hova tartanak...
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.09 13:04:39
@delano: na így alakul ki a rászistá mese. Azt írtam, hogy EGY RÉSZE a cionisták. És azért nem mennek izraelbe, hogy itt érvényesítsék izrael érdekeit, ugyanígy teszik az usában is. (gerjeszteni a rászistáá témát, hogy csorogjon a kárpi, és menjen a holobiznisz).
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.09.09 13:08:42
@lllilla-: nem, hogy ha a halállal néznek szembe (lincselő tömeg), és rendes kontroll van rajtuk. Az a másik elkobzás, pedig teljes elkobzás volt, mindenkitől mindent ;) csak a bűnözőktől kéne.

A meglévőt nem lehet működtetni, mert mindent átsző ez a bűnözőhálózat önmagukat törvényesítik (lásd már választási minimum részvétel sincs, nem mondhatod azt hogy egy másik garnitúrát szeretnél, vagy is mondhatod de pont leszarják), látod 65 éve semmi sem változott.
A morgás joga Mit hozhat az ősz? 2012.08.27 16:19:00
A várakozások szerint áremelkedést. És nem a sötétben bujkáló rémhírterjesztők szerint, hanem az EU támogatásával végzett felmérés alapján:  augusztusban az üzleti és a fogyasztói várakozások is romlottak és nagyon pesszimista hangulatot tükröznek Különösen rosszak az…..
Politikusnak egy szavát se, csak ha ló legel a sír 2012.08.27 18:22:35