Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boyxboy

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
from: olvasó to: Zsadon Béla date: Fri, Jan 7, 2005 at 3:32 PM subject: Az Internetről is letölthette Kedves don B, Az Internet nem médium. Számítógépeket sokféleképpen lehet hálózatba kötni, hogy pofádzani tudjanak egymással. Az egyik megoldás a csomagkapcsolt ( = nincs…..
Hellóka :-) Amíg a Tibi a művészettörténet vizsgáira készül, folytatom az Arany Farmellény 2008 listát. A Modorosblog olvasói szerint 2008-ban Alföldi Róbert volt az ország nyolcadik legmodorosabb versenyzője. Pedig szerkesztőségünk korábban alig látta feltűnni a…..
Bizonyos irányzatok szerint akármennyire is ragaszkodunk szexuális identitásunkhoz, mindannyiunkban ott lapul az azonos nem iránti vonzalom, csak éppen a szocializáció, a társadalom elvárásai elnyomják bennünk.Sigmund Freud szerint minden emberben fellelhető a potenciális biszexuális…..
Ismét egy júzer generálta tartalom következik. Megpróbálunk utána járni, és megválaszolni a kérdéseket. Át is adom a szót DonC-nek: Adva vagyon a 70-es vonal, Bp.-Nyugati-Szob. Ez az elővárosi részen Rákosrendezőről kiérve gyakorlatilag elválasztja a IV. és a XV.…..
A Népszabadság cikke szerint egy állítólag Tasnádi Péterhez köthető levélben megfogalmazott utasítás nyomán kezdett vizsgálódni a Budapesti Nyomozó Ügyészség az agysorvadást megállapító igazságügyi szakértők egyike ellen. A szakértőkkel szembeni korrupciós gyanú miatt…..
Úgy látszik a polgárbarát sógorok szolgálnak még néhány érdekes történettel. És van abban az észrevételben valami, hogy nagyjából az osztrák rendőrök úgy kezelnek bennünket, mint a mieink a román és ukrán rendszámú autósokat. Tisztelt Zugügyvéd! Édesapám a…..
Az autósok egyik (bunkóbbik) fele akkor is használja a buszsávot, ha tudja, hogy az buszsáv és ott nem közlekedhet (ld. kép lejjebb). János azonban rávilágított egy olyan nem elhanyagolható kérdésre, hogy mi van akkor, ha már el sem dönthető, hogy az a sáv most akkor buszsáv,…..
A múltkori egyirányú utcába szemből behajtó és a járdát elfoglalva tilosban parkolós poszt után valóságos levéláradatot kaptunk a témában, úgyhogy ma el lesztek kényeztetve sztorikkal és fotókkal, mert a három dobogós helyezettet egyben mutatjuk meg nektek! Kezdjük mondjuk…..
autózz! Örömhír reloaded 2007.11.29 12:08:00
Heló, fiúk lányok! Örömhírrel kell most elébetek állnom, mint V. Majakovszkijnak Lenin elvtárs arcképe elé. Bővül az autózz blog szakértői csapata. Miután sikeresen elstartolt jogi szakrovatunk, ahol Dr. Lak Edit közlekedési szakjogász segít minket minden a közlekedésben…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
A kétkedők kedvéért – mert voltak ilyen hangvételű kommentek is – a Zugügyvéd belinkeli az osztrák autópályán történt rendőri vegzálásról szóló riportot, amelyben láthatók az eredeti dokumentumok is. ..
autózz! Halmozott bunkóság 2007.11.28 06:18:00
Attila egy olyan képekkel kiegészített sztorit küldött, amitől nekem is be szokott lilulni a fejem. Tipikus "leszarom a szabályokat, leszarom a többi embert" szituáció. Hogy kapná el egy erős jégverés az ilyen ember (állat?) autóját... Ezt a két képet most szombaton…..
A sok közül a bunkóság egy újabb csúcsa, amikor baleset miatt áll a forgalom az autópályán, a paraszt meg a leállósávban pofátlankodik előre. Aztán nem tud továbbmenni a sok paraszttól, a mentő, tűzoltó, rendőr meg ugrasson át a szalagkorláton és előzzön az árokban ha…..
Ha a Zugügyvéd olvasók között netán van egy tranzszexuális ügyekkel is foglalkozó családjogász, szívesen vennénk a válaszokat az alábbi kérdésekre. Kedves Zugügyvéd! Sem jogász nem vagyok, sem érdekes ügyem nincs. Engem csak egy teoretikus kérdés érdekelne, most hogy megy a…..