Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aladár_

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti céglista "kiszivárogtatásával" tetőzik a BSA karácsonyi terrorkampánya. A forrása ugyanaz a blog, mint múlt héten, ő pedig az "Internet"-et jelölte meg tartótisztjeként. Akárhogyis, az 59 oldalas listán szerepel lapkiadó-multi, világvezető…..
Havon csúszkáló olvasóink közül van, aki az első héten bepróbálta a sífelvonót Nagyhideghegyen. A jelek szerint nem lehet elégszer érdeklődni telefonon, de még személyesen se, pedig hó már van: Óvatosak legyetek a nagyhideghegyi telefonos információkkal, ne higgyetek nekik!…..
Aladár_ 2007.11.16 17:01:58
1
Nagyító Szervertelenül 2007.11.16 09:31:00
Téma - warezA múltheti szerver lefoglalós razzia után, veres fejű krákogó bloggerek irkáltak blogjaikon, megmozgatva több embert is, akik nemtetszésüket nyilvánították ki az egész mizéria iránt, nem mondom furcsa lehetett arra ébredni, hogy a kedvenc torrentelős oldalukon csak egy…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
A Homár még nem jött rá, mivel lehetne megfékezni a BSA fenyegetőző spamjeit, mert ugye az adatvédelmi biztos csak magánszemélyekkel foglalkozik (a cégek adatai nyilvánosan hozzáférhetők), másrészt a levelek nem elektronikusan érkeztek, így a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség sem…..