Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martindapro92

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus kijelölte 23 fős keretét a Lazio elleni hazai Olasz Kupa elődöntőre. Giorgio Chiellini, Nicklas Bendtner és Andrea Pirlo sérülés, míg Fabio Quagliarella eltiltás miatt hagyja ki a találkozót. Az Udinese elleni meccsre készülő keretbe hétvégén meghívott öt Primavera…..
A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta megerősítette a híreket, melyek szerint Fernando Llorente nyártól Juventus-játékos lesz. A spanyol csatár aláírásáért régóta versenyez a Bianconeri vezetősége, de a Bilbao nem hajlandó megválni a válogatott játékostól a…..
Antonio Conte kijelölte 23 fős keretét az Udinese elleni hazai bajnoki találkozóra. A sérüléssel bajlódó Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio és Nicklas Bendtner mellett Andrea Pirlo is bizonyosan kihagyja a találkozót. Daniele Rugani, Pol Garcia, Andrea Schiavone, Elvis Kabashi…..
Ciro Immobile késznek érzi magát arra, hogy visszatérjen a Juventus csapatához, de úgy tudja, hogy a szezon végéig maradni fog a Genoa kötelékében. Az olasz U21-es válogatott játékjogát a két klub közösen birtokolja, ám erősödnek azok a pletykák, amelyek a játékos januári…..
A Juventus kijelölte keretét a Parma elleni bajnoki találkozóra. A Stadio Tardiniben megrendezésre kerülő mérkőzésen ismét a csapat rendelkezésére áll majd az eltiltását követően visszatérő Stephan Lichtsteiner. Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio és Nicklas Bendtner…..
martindapro92 2013.01.13 17:18:32
@GLB: Igen Vucinic flegma volt, de ez a gól szerintem is Martíín lelkén szárad, megint arra fáztunk rá, hogy ráültünk az eredményre, utolsó 10 percbe meg ment a kapkodás, bár ha egy kicsit szerencsésebbek lennék még így is behúzhatták volna.
Antonio Conte kijelölte keretét az idei első bajnoki mérkőzésre, amelyen a Juventus a Sampdoria csapatát fogadja majd. Giorgio Chiellini, Simone Pepe, Nicklas Bendtner és Rubinho sérülés, míg Stephan Lichtsteiner eltiltás miatt hagyja ki a találkozót, amelyen a Juventus legújabb…..
martindapro92 2013.01.06 16:45:05
martindapro92 2013.01.06 16:58:20
@m.martin91: Igen, a bal szélső poszt lesz a legnagyobb probléma, illetve Marchisio pótlása, ha komolyan megsérült. Cácerest pedig játszatni kell! Valóban, megint a legjobbkor jött a pofon.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
martindapro92 2012.12.20 12:49:42
@hellan: Hát jól megszívták :D
martindapro92 2012.12.21 09:10:36
@babo0410: Egyedül a Bayernnek kapott valóban könnyű ellenfelet, akármilyen jó is a Dortmund, ez a Shaktar egy igen összerakott nagyon erős csapat, bárkit képesek elverni, az a párharc szerintem abszolút kétesélyes. A Galata-Schalke meccsen a Schalke az esélyesebb,de azért nem raknám fel a házat a németekre, mert a Schalke teljestménye nagyon hullámzó szerintem és a Galata képes meglepetéseket okozni. Ami biztos, hogy a Bayern az Arsenalt kiejti, mert az angolok gyengék.
Amúgy elképesztő, hogy mennyi pénzt költenek a prömier líígeben és ahhoz képest, milyen gyengék az angol csapatok, most is csak a ManU érhet el valamit (erre sem látok sok esélyt, bár a realt szerintem még kiverhetik, de utána szerintem kiesnének), a többi megy a levesbe.
Antonio Conte kijelölte keretét a Saktar Donyeck elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozóra. A sérült Pepe és az eltiltott Marchisio mellett Lúcio és Bendtner is is Torinóból izgulhatja majd végig a mérkőzést. A tét nagy, de ha a csapat pontot szerez, mindenképp ott van a…..
martindapro92 2012.12.05 23:12:27
Mekkora szájkarate megy az NSO-n. :D
@juventino92: Hát igen amekkora lesgólnak fel van tüntetve, ahhoz képest tényleg épp, hogy csak az volt, amúgy meg ha marad az X, akkor is kiesnek, akkor meg azért ugatnak, hogy meglett beszélve előre. Amúgy amikor, Gio kiugratta Pogbát az nem láttam lesnek, persze vissza kéne nézni párszor, de ha igazam van, akkor a bírói tévedések aránya 1-1, ilyen szempontból.
Antonio Conte kihirdette a mai Lazio elleni meccs keretét. Andrea Pirlo az egyetlen, aki kihagyja a mai összecsapást, mivel a Pescara ellen begyűjtötte a negyedik sárga lapját. A karmestertől eltekintve mindenki Alessio rendelkezésére áll, még Pepe is ott lehet csapattársai…..
Az olasz címvédő Juventus együttese januárban ajánlatot készül tenni a Barcelona támadójáért, Alexis Sánchezért, állítja a Marca. Az öt minőségi támadó ellenére, Antonio Conte szeretne egy világklasszis támadót igazolni januárban, miután a Bianconeri nyáron nem járt…..
martindapro92 2012.11.12 11:06:09
@Type-R: Én se bánnám, ha jönne, taktikailag jó döntés lenne a leigazolása, többször át lehetne állni a 4-3-3-ra és 3-5-2-ben is megállná a helyét, úgy emlékszem, hogy Guidolin már akkor is használta a 3-5-2-es rendszert, amikor ő még az Udinese játékosa volt. Udinében kiválóan teljesített, de valamiért neki se jött be Barca, ahogy Ibrának sem.
Antonio Conte az utolsó edzést követően kihirdette a Juventus utazó keretét a Pescara ellen. A Bianconeri hét közben egy sima mérkőzésen 4-0-ra legyőzte a dán bajnokot. A keret egyik nagy meglepetése, hogy Paul Pogba kimaradt az utazó csapatból, miután a héten két edzésről is…..
Tegnap került megrendezésre Koppenhágában a Nordsjælland-Juventus mérkőzés, amelynek keretében a BL-újonc fogadta a közel 50 meccs óta veretlen olasz bajnokot. A Bianconerinek a Chelsea elleni bravúros pontmentés és a Shaktar elleni -a papírforma alapján- pontvesztés után hozni…..
martindapro92 2012.10.24 14:13:58
Januárban Nani/Armero-nak érkeznie kéne, mivel a bal oldalunk egyszerűen kevés, hála DC katasztrofális teljesítményének, már nagyon kezd elegem lenni belőle, idény előtt bíztam benne, hogy hozni tudja a tavalyi formáját, hát enyhén szólva nem sikerült neki, az a legidegesítőbb , hogy mindig a hülyeségei miatt kapunk gólokat, most is ő adta vissza szarul Chiellonak, meg a Siena elleni meccsen is amit csinált az 1 nagy 0 volt. Armero ha jól tudom 4-3-3-ban is tud játszani, szóval ő univerzálisabb lenne mint Nani, viszont Nani sokkal jobb támadásban, 3-5-2-höz nem passzolna, de többször átlehetne állni 4-3-3-ra, így ébensziklát gyakrabban lehetne pihentetni, persze csak normális áron gondolom Nani érkezéset max 15 millió euróért, nagyon jó játékosnak tartom csak a ManU-ba már belefásult, jót tenne neki az éghajlatváltozás. Conte szerintem azért nem meri meglépni a 4-3-3-at mert nincs hozzá elég embere, még 1 ember kellene. 4-3-3-ban Gio is eredményesebb lenne és Márti is jól termelt ebben a rendszerben a tavalyi szezonban. Csatárposztra, ha érkezik valaki az megint félmegoldás lesz, csak akkor jöjjön valaki, ha valaki távozik is a jelenlegiekből (remélem az ukránok lesznek annyira hülyék, hogy kicsengetik a 13 millát Mártiért, de Q távozása miatt se dőlnék kardba), ilyen félmegoldásnak én Osvaldo-t hoznám. Nickyboy tegnapi teljesítménye tetszett, több lehetőséget kellene kapnia, mondjuk Márti helyett.
Antonio Conte kijelölte a mai, Nordsjælland elleni mérkőzés keretét. A Napoli elleni győztes csatához képest jelentős eltérés tapasztalható, mivel azzal ellentétben a csapattal utazott Gigi Buffon, Paolo De Ceglie és Mirko Vučinić is. Viszont nem kaphat szerepet a…..
martindapro92 2012.10.23 22:40:57
A Juventus kész arra, hogy Torinóba csábítsa Pablo Daniel Osvaldot. A transzfer, amelyről már hetek óra beszélnek, azért valósulhat meg, mert az argentin származású csatár kikerült Zdenek Zeman kedvencei közül és egyre kevésbé számít rá a Romában. Ami azért is furcsa, mert a…..
A Juventus csapata a mai nap folyamán a Siena otthonába látogat. A záró edzést követően Antonio Conte megnevezte a 23 fős utazó keretet, ahonnan Leonardo Bonucci és Simone Pepe maradt ki. Bonucci negyedik sárga lapját gyűjtötte be a Roma elleni találkozón, míg Pepe sérülés…..
A Juventus csapata tegnap délután befejezte a felkészülését a ma esti, Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Miután az edzés lezajlott, Antonio Conte megnevezte 24 fős keretét az ukrán bajnoki címvédő elleni mérkőzésre. A Bianconeri ugyanazzal a kerettel vág neki…..
martindapro92 2012.10.02 22:15:06
@keshudioo: Sorstárs próbáld ki ezt nálam működik!
livesports.1tvonline.net/
martindapro92 2012.10.02 22:44:03
@Gabuero: Ez a Mythirian gyerek se volt gyenge......
No innentől kezdve a nordolajoshalat csapni kell keményen otthon s idegenben, amúgy ezt a Shaktart a Chelsea se veri meg szerintem, a Chelseat kell itthon megverni, a londoni meccs alapján ez nem lehetetlen.
A tegnapi nap folyamán a Juventus megőrizte veretlenségi sorozatát Fabio Quagliarella remek teljesítményének köszönhetően. A Chievo tízemberes védekezése ellenére a csapat sikerrel vette az akadályt, és Carrera úgy érzi, a játékosoknak ez inspirációt fog jelenteni. "Nem volt…..
A Juventusnál elérkezettnek látják az időt, hogy meghosszabbítsák Beppe Marotta sportigazgató és Gigi Buffon szerződését. A Tuttosport szerint Marotta szerződése 2015 júniusáig kerül meghosszabbításra kiváló munkájának eredményeképpen.A Bianconeri 2010 nyarán nevezte…..
martindapro92 2012.09.14 18:13:07
@m.martin91: Ember te menthetetlen vagy! :D
Claudio Marchisio időt kért társának a beilleszkedéshez, mivel szerint Sebastian Giovinco meg fogja mutatni miért is tartják az egyik legtehetségesebb támadónak Itáliában. Giovinco pályára lépett a Parma ellen 2-0 arányban megnyert találkozón, de bokasérülés miatt a második…..