Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlueJack

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Big Bang Theory, a The Walking Dead, a Two Broke Girls és az Under the Dome című nyári újonc (Spielberg cége készíti Stephen ing Búra alatt című regényéből) is új promóval jelentkezett vasárnap, utóbbi kivételével vicces mind.  ..
Ha Thaiföld, akkor szexturizmus, izzadt, bajuszos, német villanyszerelők és a karjukon csüngő, unott arcú kurvák, ugye, éljenek a sztereotípiák. Amiknek persze van alapjuk, ez tagadhatatlan, Budapestet sem véletlenül hívták Európa Bangkokjának a kilencvenes években. A Saturday…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.01 09:30:00
A The Americans 3,22 millió nézővel (ebből 1,57 millió 18-49-ben) kezdte első évadát, ami jobb, mint a Sons of Anarchy- vagy az American Horror Story-nyitány volt. Ma jön a kritika. Mi a közös ezekben a színészekben? Kristin Lehman (The Killing, képünkön), Louis Ferreira…..
Február 24-én kerül megrendezésre Los Angelesben a filmes világ legrangosabb díjátadó eseménye, az Oscar. Ebből az alkalomból a Universal Channel minden szombaton este 9-től olyan klasszikusokkal készíti fel a nézőközönséget a rajtra, amik megjelenésükkor a hozzáértők és a…..
Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel olvassa…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.01.10 09:30:00
Ricky Gervais nem megy el a vasárnapi Aranyglóbusz-gálára, mert "életem kicsiny szelete volt csak csupán, már nem nagyon érdekel." Britney Spearsnek egy évad elég volt az X-Faktorból, és kiszáll, azaz jövő őszre Simon Cowellnek már két zsűritagot kell pótolnia tutira, mert ugye…..
Nem túl nagy meglepetésre a Trónok harca végzett a TorrentFreak rendes év végi listáján, amin a 2012-ben legtöbbet letöltött tévésorozatokat összesítették. Az élmezőnyben főleg kábelsorozatok tanyáznak, amin csak az csodálkozik, akinek még mindig az NCIS a tévés…..
BlueJack 2013.01.02 13:51:43
@fran7:
Naháááááát... tééééényleg?! Köszönöm, Emese!
Képzeld, azért írtam, hogy talán elkezdhetnének _MAGUK A TV-k_ online közvetíteni, mert akkor lenne ott is reklám, mert miért ne, lenne bevétel, nézné a sok hülye (mint például én) torrent helyett csak mert előbb láthatom ott és lenne nézettség.
Beszarás. ..
BlueJack 2012.09.19 15:52:31
@ügyfélszolgálatos:
Az meg hagyján, hogy lecserélni, mert ha ők csinálnak valami sajátot, akkor tegyék fel oda nyugodtan.
De évek óta rendszert csinálnak abból, hogy youtube-ról lehúzott filmeket áttöltenek oda, csak hogy aztán cikkekbe azt linkeljék.
BlueJack 2012.09.19 15:48:57
@ügyfélszolgálatos:
Pont ezt akartam kommentelni.
Amúgy: www.youtube.com/watch?v=i4GkA6rIPDc
Nem nagyon szoktunk külön posztban megemlékezni arról, hogy valami száz éves klasszikus játék/fejlesztőcsapat a Kickstarteren indít kampányt a feltámadáshoz, leginkább azért, mert ilyesmiből már annyi van, hogy a hírértéke az "Angliában esett az eső" szintre redukálódott.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.09.17 09:30:00
A nap tumblerje: a Trónok harca jelenetei a Drót szövegeivel. Végleges az American Idol zsűrije: Randy Jackson és Mariah Carey mellet Keith Urban és Nicky Minaj osztja majd az észt jövő év elején. Szereposztás: Adam Rodriguez (CSI:MIami) a Goodwin Games című újonc sitcomban…..
BlueJack 2012.09.17 10:16:02
@doggfather:
45 évesen még tucat szám rohangálnak a MILF-ek
És ez a "nő" nem 45nek néz ki, hanem 65nek.

Pedig így is szét van már szabva és vasalva, hogy nézne ki anélkül? Köszönheti saját a csodálatos életmódjának.
Gordon Ramsay legújabb amerikai reality show-ja, a hatrészes Hotel Hell augusztus 13-án kezdődött a Fox tévécsatornán, de máris bejelentették a második évadot - írja a hitfix. Ebben a műsorban Ramsay a szállodaipar érzékeny pontjait tárja fel, hasonlóképpen, mint a Kitchen…..
BlueJack 2012.09.05 14:39:54
@nesze_neked:
*Fizetett hirdetésünket olvashatták
Íme mára bombasztikus politikai csúsztatás. Úgy tűnik, a republikánusokhoz igen szorosan tapadó konzervatív Foxnál jobban rápörögtek a választási kampányra, mint Pataky Attis a sumér-magyar elméletre. Ennek tudhatjuk be azt az abszurdba hajló osztást is, amiben a Fox az Obama…..