Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RepÜlő

3 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újlipótváros – belülről A városrész történetéből adódóan a körútnál és Rudolf térnél sokkal lassabban népesültek be a távolabbi utcák. A mai napig az új lakótelepi házak üzlethelyiségeire csak a lakók beköltözése után évekkel később akad bérlő, vállalkozó. Ezért a belsőbb üzletekből, cégekből csak…..
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
Múlt héten egy olvasónk azt szerette volna kideríteni, miért kerül nála 15x többe az internet, mint az ország többi területén. A UPC egy másik olvasónk hasonló kérdésére válaszolt. Kiderült, hogy helyi hagyományok és jellegzetességek is befolyásolják a hálózat…..
RepÜlő 2014.12.03 22:42:43
@horex: Csak máshol fele annyit fizetnek gyorsabb net-ért! Te 1 kilobájtért kétszer annyit fizetsz mint máshol az országban!
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
RepÜlő 2014.12.03 21:21:17
@Metamorfi: Csupán az a problémám, hogy a 29-es körzetben is EMBEREK élnek.
Bár nem úgy vélekednek a vidéken élőkről, mint Te.
Kipróbáltuk mi is a neten elterjedt videót, hogy valóban ezt teszi e a tej a CC-val? Igen. Már percek múlva is jól látható volt, hogy a barna lőré elkezd a tejjel együtt dolgozni és különválni valami benzin színű folyadékra és egy marék ragadós porcicára. Köszönjük, de…..
RepÜlő 2014.03.19 22:56:55
@RepÜlő: Sőt! A tej, ha "megromlik", akkor keletkezik tejsav is. A tejsav viszont igen erős fehérítő szer. A ruha színét is kivesz rövid időn belül. Valószínű, hogy a colával is ez történt. A tejsav kifehérítette. A tejsav és a colában lévő sav keveréke csodákra képes.
Sőt a különböző savak keveréke robbanó elegyet is képes összehozni.
Viszont az is igaz, hogy nem egészséges se a cola, se a tej-nek nevezett (árusított) valami.
RepÜlő 2014.03.20 08:01:26
@Kobunko: De a végeredmény az a barna izé volt másnap. Nem? :)
RepÜlő Jobban teljesít... 2014.01.16 12:39:57
Meséljetek légyszíves arról, hogy mit teljesít jobban Magyarország?  Nem! Ne is válaszolj! Hisz mindenki, azaz csak majdnem mindenki tudja, hogy hol és mit teljesít jobban Magyarország.  De esetleg, ha valaki nem tudná, akkor kicsit elárulok néhány jobban…..
Marcell lokális hiperinflációt fedezett fel a Széchenyi fürdőben. A büfében ugyanis hirtelen 30%-ot drágulnak az árak a kiíráshoz képest fizetésnél, mert az áfát nem tartalmazza, Januártól már "szervizdíj" is van: Tegnap mulatságos volt a nevezett intézményben, hogy a…..
RepÜlő 2014.01.10 17:26:15
@atpijkamo:
Aki az -és- elé vesszőt tesz...
"azt agyonverem egy lapáttal, és elásom hátul a kertben."

Kapcsold be a helyesírás gombot!
Lacnak még szerencséje volt, hogy nem láncban mérték be, mint szerencsétlen hávégést, aki egyből két büntetést kapott az M1/M7 bevezetőjén. Felesleges feltenni a kérdést is, hogy ennek mi értelme volt közlekedésbiztonságilag, úgyis tudja mindenki, kit szolgálnak és…..
Dbpetinek egy elsőre hagyományos fantomtartozásosnak látszó 5 évvel ezelőtti illetéket kellene a 2009-ben vásárolt autója után a NAV-nak fizetni. A rendőrség szerint rengeteg más autóssal együtt bűncselekmény áldozata lett, az önkormányzatban ellopták az illetékét. A NAV tud…..
Gábort az indoklás szerint azért bírságolták meg, mert forgalommal szemben parkolt, pedig nem is. Az már a google 2011-es utcaképén is látszik, hogy nem sokan foglalkoznak a szabályos parkolással, de mi a helyzet levélírónk esetében? Te mit tanácsolnál neki? 2013. augusztus…..
RepÜlő 2013.10.03 17:09:00
@butter-k: Ha tényleg a jelzett helyen álltál, az tényleg tilos, menetiránytól függetlenül. Az ott a parkoló bejárata.
A sajtóban és médiában sok hír szólt róla, hogy meg lesz szórva új szabálytalanságot figyelő kamerákkal az ország, természetesen nyilvánvalóan közlekedésbiztonsági szempontból, nem az ebből származó bevétel miatt. Tothos már enélkül is ráfaragott arra, hogy forgalom…..
RepÜlő 2013.09.25 14:57:37
@froton: Igazad van a kanyarodóval. Ezeket több helyen meg is nyújtották (rövidítették), vagy megszüntették a csíkozást.
RepÜlő Ufó a Google-n 2013.09.15 01:07:54
A képen egy UFO látható? ..
Bikegirls Isten éltessen Andrea! 2013.09.11 14:08:56
35. születésnapja alkalmából egy bringás sorozattal emlékezünk az egykoron Andrea Mountjoy néven modellkedő magyar lányra, aki 1994-ben a Penthouse oldalain is domborított Miss Áprilisként. A 2001-ben szögre akasztott vetkőzős karrierről sok egyebet nem sikerült kiderítenünk, így aki érdemi…..
RepÜlő Félmillió munkaerő 2013.02.11 17:37:26
A minap olvastam, hogy félmillió magyar munkavállaló dolgozik külföldön és ezért hiányzik  egymilliárd forint az államkasszából.  Na de kérem! Valamikor nem is rég,  egy politikus egymillió munkahelyet ígért. Ebből már félmillió meg is van. Igaz, nem itthon.…..
Jajj,de csúnya! Virágzó vég 2013.01.06 16:22:16
Egy Lotus Omegát megbecsteleníteni nem a legkorrektebb dolog a világon. Pláne úgy, hogy különböző, üvegszálból és purhabból készült légterelőnek és spoilernak nevezett eszközöket aggatunk rá. Innen még talán azt mondaná az emberfia, határeset. Innen azért már vannak…..
Pancsa azon kevés előfizető közé tartozik, aki böngészi a UPC médiaboxán a műsorok részletes leírását. Egyelőre nem tudni, hogy csak nála kavarodtak össze a szövegek egy félbemaradt csatornafrissítésnél, vagy máshol is, de legalább történik valami érdekes a…..
RepÜlő 2012.11.12 10:54:44
@megamen: Tényleg? :)
Ugyan a motormosás kicsit fölösleges, mert a gép ismét pikk-pakk retkes lesz. Ennek ellenére olyan jó néha egy habos szivaccsal végigmenni az alkatrészeken - egy-egy ilyen wellnesskúra után szinte hálásan kacsint lámpájával a motor. Persze ennél van jobb is: más mossa, mi meg…..
RepÜlő 2012.08.27 15:11:55
@kisvagány: De ahogy a locsoló csövet megfogja....:) Az szakértelemre utal.:)
Filléres ára és egyszerű, de megbízható konstrukciója miatt a Jawa elég népszerű volt Amerikában a hatvanas években. Mint most a lidlis cuccokra, úgy tekintettek rá – olcsó, de működik, nagy neve nincs, de jó lesz – jó is lett. A salakos és terepes sportsikerek…..
RepÜlő 2012.08.27 15:04:58
Gábor hiábavaló küzdelmet folytatott Lisztferihegy személyzetével, hogy ugyan tolják már be a poggyászkocsikat, mert ő nem mehet ki értük. Mint kiderült, véletlenszerűen döntik el a hordárok, mikor hoznak legközelebb, vagyis magyarul akkor, amikor valamelyikük észreveszi a…..
RepÜlő 2012.08.27 14:25:36
@horex: Közel jársz a megoldáshoz. szerintem ilyenkor ki kell jönni simán és szólni, hogy banyek bent felejtettem a bőröndjeimet!.:)