Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szempilla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most mindenki vadul gondolkozni kezdett, mi köze lehet a kacsának a szakításhoz, már megint szegény állatok, ugye. A kacsa metafora a történetben, ha figyelmesebben megvizsgálják az irodalomelméletre nyitottabb olvasóink. Persze foglalkozhatnánk a szerelmi háromszöggel, ami…..
Mi mással lehetne kezdeni a mai napot, mint annak a helynek a bemutatásával, ahol méltó módon vehetnek búcsút kedvenceiktől a gazdik. Elhelyezés, elhantolás: Tacskó méretig: 25000 Ft.+Áfa. Ezen méret fölött: 30000 Ft.+Áfa. 15 évig a sírhely saját tulajdon. A…..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
Most mit kell úgy pattogni? Hát megrohad az a nyomorult vitamin? Mászkálnak rajta kukacok? Bűzlik, mint a tárgyadomb? Na látod. Hogy mondjuk nem hat? Hát mér vagy olyan biztos benne, hogy ha nem járt le, akkor csinál bármit is? Attól nem érzed magad jobban, hogy 75 százalékkal…..
Nesze nektek, lázongó tömeg, akkor itt egy erős szakítószituáció. Egyébként a pasik szerintem is túlparázzák ezt a méret dolgot, és valahol megértem a levélírót, hogy egy idő után a töke tele lett (képzavar) a bizonyítási kényszerben szenvedő párjával, és ha nem is…..
A szakítósblog fontos mérföldkőhöz érkezett, mert megtalált minket egy hoax-szerű levél. Vagy nem tudjuk, mi. Sikerült lebuktatnunk egy ösztöndíjas fizikust? Egy kamu levélküldőt? Rátalálnunk egy ismert sztorira? Megtalálni Skolasztikát és Fekete Gyulát, ami a világ…..