Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rákenrolldetektív

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Blogbuli ma este! 2010.11.12 12:24:00
Még egyszer, a mai közös Bigyóblog-IDDQD szülinapi tali részletei: kezdés 19:00-kor (de aki később tud, jöhet később is), helyszín az Apacuka (VIII. kerület, Horánszki u. 5). Ötven főre foglaltunk asztalt - reméljük, elég lesz, de többre nem mertünk.Készülünk pár…..
rákenrolldetektív 2010.11.12 17:29:56
A System Of A Down 2006 óta pihen, igazából nem is látszott, hogy ők a közeljövőben vissza szeretnének térni, viszont most Shavo Odadjian basszugitáros twitter-oldalán megjelent egy üzenet azzal a szöveggel, hogy: "Are u guys ready for System???" Hogy egész pontosan mit ért…..
A GQ magazin júniusi számának címlapján a Terminátor sztárja, Christian Bale szerepelt.A fotósorozat nekem nem annyira tetszik, szerintem nem sikerültek túl jól a képek. Néhány fotó a Terminátor forgatásán történt üvöltözős incidensre utal.Nektek hogy tetszenek a képek?..
Kedves Internetező! Amikor úgy értékeled, hogy tudsz egy jobb laptopot zsákolni a jelenleginél, mindenképpen formatáld a vincseszterét mielőtt tovább adod. Amennyiben nem tudod, hogy ez mit jelent, vagy nincs ilyesmire időd a sok fantáziálás miatt, várjuk a következő…..
A mások által felállított szabályokat áthágni nem szép dolog, írta nekünk Balage, aki fiával a Jetix és a Lego közös játékán vett részt. Az épített teherautó képét beküldték, szavaztak magukra sokszor online, majd meglepődtek, hogy a szervezők a győztest nem a…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Farkas is kapott egy szinkronos előzetest. Forgács Gábor (aki szerintem az egyik legtehetségtelenebb szinkronszínész) suttog baljóslatúan, csak egy a baj, tőle nem tudom ezt komolyan venni.Az angol nyelvű előzetes erre található...
Szeretem a látványpékség szót, mert őszintén utal a lényegre, miszerint az ilyen helyeken minden áru nagy, csinos, csillogó, de nincsen bennük tartalom. Hogy azonnal megmutassam, milyen igazságtalanok az efféle általánosítások, íme itt van J. bolognai papucsa, amiben igenis van…..
Subba Kínzó kérdes: Zöldséglé 2009.02.13 12:16:54
Felmerül az emberben a kérdés hithű vegetáriánusok láttán, hogy vajon a vegetáriánus nő csak vegetáriánus férfival ismerkedik-e, és ami mégjobban izgat bennünket, hogy lenyelheti-e?..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..
Görögországban sokkal nagyobb a gond, mint eddig hittük. Nem elég, hogy az országot válság, korrupció sújtja, aztán többnapos zavargásokban verik szét a városokat, de ráadásnak még egy alakváltó is garázdálkodik a fővárosban. Egyelőre még nem tudni, hogy egy űrlényről…..
A Zóna Taxinál Novi szerint nem tudják kik dolgoznak, nem ismerik a saját sofőrjeiket vagy valaki hamisítja ezt a kiváló márkát: Külföldi hölgy megérkezik a éjjel a Népligeti buszpályaudvarra, majd szerencsétlenségére, egy valamilyen okból ott lebzselő Zóna Taxis autóba…..
rákenrolldetektív 2008.11.21 08:47:54
Az évszázad legörvendetesebb híre az univerzális mobiltelefontöltő óta (tényleg, az hol is marad?), hogy a Sony, a Microsoft és a Best Buy megakeravillánc is csatlakozott az Amazon gyilkos műanyagtok elleni forradalmához. Amerikában évente minimum 6000 ember vág eret magán ilyennel,…..
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
A Monty Python-jelenet óta tudjuk, a Sosemfizet-biztosítás a kedvence a biztosítóknak, minden más konstrukcióban azonban kénytelenek rendezni a fábaszorult autósok számláit. De csak egyszer! A UNIQA a jelek szerint már posztgazdaságiapokalipszis-üzemmódba kapcsolt, úgyhogy szó…..
A címben szereplő mondat az eladó szájából hangzott el, miután kiscsillag egy varráshiba miatt panaszt tett. Háromnegyegy órás huzavona után ugyan visszakapta a pénzét, de valószínű, hogy ezt a jótanácsot örökre megjegyezte. Pénteken vettem két felsőt a gas-ban. Az…..
Az milyen, amikor a részeg kukások késsel fenyegetik a gyerekeket, nehogy kihozzanak még egy kör szemetet a kocsiba? Ilyen is van. Meglepő módon teljesen korrekten reagáltak naiv ügyfelünk szokatlan panaszára: Tisztelt Ökovíz! Az újszilvási szemétszállítással kapcsolatban írok…..
Subba Kolbász klub! 2008.11.04 11:01:00
Eme oldal a készítők kolbász iránti zabolátlan szenvedélyének manifesztálását tűzte célul. Véleményünk szerint ez sikerült is nekik. Bár ezen a héten krinolin kúrára fizettünk be a szomszéd hentesnél, megfontolandó hogy átváltsunk amíg fel nem dolgozzuk az oldal…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Gábor a jelek szerint beszopott egy ordas uzsorakamatot a BankPlusnál. Túl aprók voltak az apróbetűk, tényleg létezhet ilyen konstrukció? 2006 májusban vettem egy használt gépjárművet, sajnos csak hitelre, és mivel sürgősemn kellett, ezért nem nagyon tudtam válogatni az…..
Nervus olvasónknak áldott jó lelke van. Észrevette, hogy a Délinél a jegykiadó automata több utas pénzét is elnyelte, ezért jelezte az ellenőrnek, aki erre igen bunkón reagált. Pozitív észrevétele mellé, így kicsit több negatív társul most.Helló Figyelő!Boldogan indultam…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
Változások Budapest tömegközlekedésében Naponta kapok leveleket, amikben leírjátok, hogy a BKV weboldalán elérhető, és a pénztárakban meg is szerezhető az a kis füzet, melyben nagyoltan leírja a BKV, hogy milyen változások várhatóak, és mikor. A Paraméterkönyvet többszöri…..