Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kam2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levelet neves természetgyógyászunk honlapjának fórumán találtam: Tisztelt Béky László Úr! Tanácsát szeretném kérni. Remélem Ön tud nekem segíteni. A problémám a következő: már gyerekkorom óta székrekedéssel küszködöm. Az idő haladtával egyre rosszabb lett (most 28 éves vagyok) és most már…..
Felkiáltójelekkel és indulatokkal teli körlevelet kapott több ismerősöm is az utóbbi időben. Bár néhány motívum (háttérbe szorított magyar feltaláló, gonosz gyógyszerlobbi stb.) már ismerős lehet a hazai összeesküvés-elméleteket követőknek, Horváth István története és…..
kam2 2012.08.27 13:17:11
"Ma is sok hatásos koleszterinszint-csökkentő van a piacon, mégis sokan halnak meg infarktusban"-alacsony koleszterin szint mellett is bekövetkezhet az infarktus,és ha gyengék az ereink,akkor a koleszterin csökkentő gyógyszerek ellenére is elzáródhatnak(sosem az indító okot kezeljük:a máj miért termel vajon koleszterint?A koleszterin vajon miért ül bele az erekbe,ahelyett,hogy pusztán a nemi hormonokkal meg a D-vitaminnal foglalkozna?)

Egy 80 körüli ismerősömet(számtalan beültetett stenttel)a kardiológusa "útjára bocsátotta",mondván,ő többet már nem tud tenni. Az úr viszont nem akart még meghalni,ezért elkezdett természetes módszerek után kutatni(addig nem foglalkozott kiegészítő terápiákkal)Egy kínai gyógyász elvállalta,táplálékkiegészítőkkel és akupunktúrával kezelte,amivel jobban is lett az úr.Végül beadatta a professzor oltássorozatát,amitől látványosan változott külsőre is(fiatalosabb és fürgébb),belsőleg pedig:nem kell megállnia séta közben és az emeletre felkaptatva sem,akármilyen súlyt cipel(azelőtt bevásárlótáskák nélkül is csak többszöri pihenővel,teljesen kimerülve,fájdalmaktól szenvedve ért fel.)Szívfájdalmai elmúltak,olykor bizsereg még a mellkasa(ez eddig is volt)amire az orvosok azt mondják,a műtétek közben megsértett idegek "játéka".Tehát most minden rendben van,visszanyerte az életörömét:jó ránézni.Én bízom benne,hogy ez tartós marad.
A sokak által kedvelt mákról eddig is tudni lehetett, hogy fontos gyógynövény, hiszen a mai napig az egyik legerősebb fájdalomcsillapító, a morfin forrása, és más, fontos gyógyszereket, pl. a köhögéscsillapító kodeint is a terméséből vagy szalmájából állítják elő. Azt…..