Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mail Undelivered

0 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Kövér László deklarálta, hogy nem vagyok a magyar nemzet része.  Hülye-e vagy Lacikám? Az elődeitek már 1938-ban kizártak engem a magyar nemzetből, pedig még nem is éltem. Aztán kiraboltatok minket,  kinyírtátok a családom, és most kezdesz ugrálni, édesöcsém? Honnan akarsz te engem még…..
        "  A Katona József Zaklatószínház ma sem a Csobony vezér álma című szakrális oratóriumot mutatta be. Hanem egy bizonyos Moliére (eredeti nevén  Gutmann Bernát) egyházgyalázó művét a Tartuffe-öt.  Az ún. színdarab kezdetén a zsidóbolsevik közönség demonstratív módon nem állt fel a…..
Mail Undelivered 2019.12.21 06:37:09
Mail Undelivered 2019.12.21 12:11:29
@William Blake: ne mondd, kérlek, had izguljak! Most gyúrok a Bánk bánra!
        Nem lehet ezt ide most nem felrakni.....     Nyakkendő  Az érthetetlennek tűnő okokból elpusztultMagyarország egyik legutolsóminiszterelnökéről beszélik, hogyfiatal szabadságharcos korában,fiatal szabadságharcos-csapatával– tüzes, vidéki és egyenlő fiúk közt is első –szakállasan és…..
Mail Undelivered 2018.04.06 20:38:08
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
        "...kutya nehéz, felség, úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot....  "     (Esterházy Péter,  Harmonia cælestis)             Egy normális diktatúrában a polgártól azt várják el, hogy kussoljon. Nem kell aktív módon kussolni, nem kell kiragyogni a kussoló tömegből, nem kell…..
Mail Undelivered 2017.05.18 08:55:05
      A rettenetesen buta Jeszenszky Géza abból csinált karriert, hogy elvette Antall József unokahúgát, Jeszenszky Zsolt pedig abból, hogy a rettenetesen buta Jeszenszky Géza fia. Százmilliókat jelenthet az ilyesmi a Balkán északi részén,     Ma valamiért minden tehetségtelen, korrupt szarházi…..
Mail Undelivered 2017.03.27 20:50:39
       Az orbánista 888.hu szerint      "A New York Times nemrégiben oknyomozó riportot jelentetett meg arról, hogy az amerikai muszlimok egy része örömünnepet tartott 9/11 után."            Sajnos nem sikerült megtalálnom ezt az oknyomozó riportot a New York Timesban.           Találtam…..
Mail Undelivered 2017.03.02 10:44:25
         Kleinheisler László 6-szor játszott a Werder Bremen-ben, és 12-szer a Darmstadtban. Összesen egy gólt rúgott a Bundesligában. Most hazajött a Fradiba és rajta köszörülik a nyelvüket az újságírók. Kleinheisler huszonkét éves, elég jól játszott az EB-n, ezért igazolták le. Igen, talán sok…..
Mail Undelivered 2017.02.01 10:41:07
@DrGehaeuse: Processzorok Nyomtatottáram Köre.
Szerinted nem lett volna jobb bővíteni azt a publistát, mint demensen csiszolni a nyelvet egy barnás vájaton? Úgy gondolod, hogy az a lista amit citálsz, felmentést ad utána egyéb hülyeségre? (Dönisz Hardnak is megbocsátjuk, ha adja magát egy őrült hülyeségéhez, csak mert...stb)
Tisztelt Címzett! B. Andrásné vagyok és a férjem helyett szeretnék tanácsot, segítséget kérni. A férjem 61 éves.33 éve dolgozik a cégnél. Az utóbbi időben egy kicsit felgyorsultak az események, az új vezetés elküldi, áthelyezi a dolgozókat. Lassan már senki nem lesz…..
Mail Undelivered 2016.10.19 15:58:26
Érdekes interaktív tévéfimet vetített le az ARD a napokban: egy bírósági tárgyalásról szólt, aminek végén a nézőknek kellett eldönteniük, hogy mi legyen az ítélet. A történet szerint egy Al-Kaida-sejt a levegőben eltéríti a Lufhthansa egyik Airbus A320-as gépét (164 fővel a fedélzeten), majd a gépet…..
A politika nehéz mesterség. De a politikát felelősséggel, becsülettel megítélni sem könnyű. Egy szóban, egy cselekedetben, egy szavazatban összesűríteni mindazt, amit a szándékokról, az eszközökről és az eredményekről gondolunk. Elválasztani, megkülönböztetni az igazat a hamistól, a természeteset a…..
Örülünk, Vincent? Dal 1956-ról 2016.08.17 00:13:19
         Vezérmotívum:  Orbán Viktor alaptörvényileg tette lehetetlenné a melegházasságot Magyarországon.             Orbán Viktor a melegházasságban élő Desmond Child-ot kérte fel arra, hogy írja meg az ötvenhatos évforduló hivatalos dalát.        "A krumplileves, az legyen, hát mondjuk…..
Nem akartam Tusványosról írni. Publicisztikát végképp nem. Én vezettem ugyanis azt az elhíresült beszélgetést, amely eredetileg a frakcióvezetők vitája lett volna, a valóságban viszont Szél Bernadett, Kósa Lajos és Harrach Péter vett rajta részt. Na most, elég hülyén néz ki, ha az, aki kérdezett,…..
Mail Undelivered 2016.07.28 13:55:22
Ochsenfurt: itt élt a baltás ámokfutó afgán migráns  Párizs szabadszájú fórumai, no meg az esti éttermi és vigalmi élete... Brüsszel multikulturális csomópontjai... A nizzai promenád, az európai elit évszázados sétatere... München, Európa egyik leggazdagabb metropoliszának nyüzsgő…..
„Vigyázz, el ne császárosodj!” − jutott eszembe Marcus Aurelius római császár kétezer éves figyelmeztetése a mindenkori hatalmasoknak két éve, amikor felavatták a felcsúti, makovecziánus csodastadiont, természetesen Orbán Viktor, annak családja, no meg Mága Zoltán hegedűmaestro, ejtőernyősök,…..
   "  Ha egy ember egy másikkal él együtt és nem akarnak gyerekeket, nem ápolja a több ezer éves magyar hagyományt, amelynek értelmében a férfi és a nő házasodik." (Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke a huszonegyedik század elején)      A Magyar Tudományos Akadémia Filozófiai és…..
         Magyarországon egy morális pánik alakult ki, amelynek része, hogy a mára teljesen megbolondult X.Y lepatkányozta azokat, akik Kiss Lászlót támadták, hogy Z.W gyakorlatilag lekurvázta az ügy azóta elhunyt sértettjét, ahogy az is, hogy Kisst Jack the Ripper és Ilse Koch szerelemgyerekeként…..
Mail Undelivered 2016.04.08 19:09:15
@tyto: ahogy írod, kilóg a lóláb. Ugyanezen szavak jutottak eszembe tegnap.
Az ember magába néz, és saját fájdalmát, meghurcoltatását - pl. koncepciós per - enyhíteni szeretné, ha van rá módja.
        2014-ben Schmidt Mária udvari majdnemtörténész kapott Széchenyi-díjat, 2015-ben pedig az érdekes gondolkodású miniszterelnöki tanácsadó Tellér Gyula.        Március 13.-án éjjel tizenkét óráig várjuk a tippeket. Kizárólag szakmailag sajátos hírű figurákkal lehet indulni a versenyben, ez…..
      ( A posztban nem lesz szó a 888.hu-ról és G.Fodor Gábor mai különös bocsánatkéréséről. Egy árva szó nem lesz az egész ügyről, és nem fogom semmiféle közepesnél valamivel kisebb termetű, nem túl gusztusos lényhez hasonlítani. Ez most egy ilyen szöveg lesz.) "... értetlenül állok azelőtt, hogy…..
Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta. /Kínai bölcsesség/ Illyés Tibor  -eredeti foglalkozása szerint fotóriporter- egy igazi műalkotással nyert a hír, eseményfotó (egyedi) kategória első helyén. Tanuljuk el tőle azt, hogyan lehet műalkotás készítésével újságírói műfajban mégis nyerni. Illyés…..
         A terrorvészhelyzettel kapcsolatos alaptörvény-módosításról szóló vita nem alkotmányjogi vita. Ha alkotmányjogi vita lenne, akkor nyugati államok hasonló alkotmányos passzusai és a velük kapcsolatos jogtudományi publikációk képeznék a diszkusszió gerincét, megszólalna a volt köztársasági…..
„Az ősz folyamán számos olyan törvényt tárgyal majd a parlament, amik olyan nagy területeket alakítanak át, amik az államadósságot folyamatosan újratermelték. Ilyen például a nemzeti felsőoktatás vagy nemzeti közoktatás rendszere, amelyekre vonatkozó előterjesztéseket az oktatási államtitkár a…..
Düsseldorfi koncertlátogatók willkommenskultúrája, még ősszel A Kölnben és más városokban, európai országokban történt, migránsok általi erőszakoskodások kapcsán valláskritikus szekuláris mozgalmárok és idegenellenes jobboldali radikálisok is keresik a választ, no meg a felelősöket, hogy miért is…..
           Az Európai Akkreditációs Együttműködés Tanácsa  (EA MLA Council) 2016. január 1.-i hatállyal megszüntette a magyar Nemzeti Akkreditációs Testület (NAT) tagságát (lásd még ezt a júniusi újságcikket) és közölte, hogy az Európai Akkreditációs Szerződés…..
Mail Undelivered 2016.01.05 13:15:33
Mail Undelivered 2016.01.05 13:17:49