Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jankai valentin

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az est dupla meglepetése a Sodom volt. Először mikor kijött a színpadra két hosszúhajú, elhanyagolt ötvenes, másodszor mikor elkezdtek zenélni. Kicsit filozófálok is de nem kell megijedni, hamar át lehet ugrani azt a pár mondatot.        …..
A váci/miskolci Haelo zenekar a németországi Münchenben tette tiszteletét az ausztrál Karnivool közönsége előtt. Egy kis utazós videó, interjúk és koncertek! Így is van!   ..
Hát kedveseim!!Ez gyönyörű, isteni, vadállati, varázslatos... az egyik legzseniálisabb koncert, amit eddig láttam, sőt talán ez a legjobb.. stúdióminőségű ének, gitározás, dobolás, bőgőzés... szóval minden a helyén van úgy ahogy kell.... szinte nincs üresjárat, és sok…..
Megint kegyetlenre sikeredett az előadók névsora Svédország legnagyobb rockfesztiválján. Azt hiszem, fájhat a szívünk rendesen, ugyanis ez must see kategória..lenne... Csak egy pár húzónév:WHITESNAKE (UK), DEF LEPPARD (UK), JUDAS PRIEST (UK), JOE SATRIANI (US), BLUE ÖYSTER CULT (US),…..
Ismét egy rossz hír... Nem is részletezem saját szavaimmal, itt van a közlemény, íme:"Elmarad a december 13-ra, csütörtökre, a Budapest Sportarénába meghirdetett FOREIGNER koncert az együttes alapítójaként ismertté vált Mick Jones gitáros-dalszerző betegsége miatt. Jones…..
Nos szeretném bemutatni a szerkesztőséget, szerintem érdemes.Steew basszusgitározik, a Candy Shop, a Pura Vida és az Ablak zenekar éles pengéit élezi, emellett szövegíró és session zenész, rengeteg okosságot meg tud osztani mindenkivel. Dandó Ádi, akinek a nevéhez fűződik…..
Nohát!! Ez aztán nem piskóta kérem, új Europe, új nóták, kicsit más felfogás, de a régi Norum...szóval..hallgassuk, mert jó....nagyon...(vagy csak én kattantam rá erre a nótára indokolatlanul, így 20:30-kor??) !..
jankai valentin 2007.11.26 03:42:19
Nos, arról, hogy mi is az AOR, többféle vélemény, megközelítés létezik. Az AOR kifejezés, vagyis az “Adult Oriented Rock" rövidítése számomra 2 műfjat jelöl. Elég sok az átfedés a kettő között, így nyilván rokonműfajokról beszélünk, azonban mégis…..
jankai valentin 2007.11.18 19:24:31
Idén már a második Winger DVD jelenik meg a dallamos rock rajongóinak nagy örömére. A Making of Winger IV után most egy koncertanyagot adtak ki a fiúk, amit a az idei Egyesült Államok-beli turnéjukon rögzítettek 10 kamerával. A 105 perces dvd a következő számokat tartalmazza:…..
jankai valentin 2007.11.17 13:12:44
jankai valentin 2007.11.17 22:43:40
A nagyszerű lengyel SBB zenekar új lemezével mutatkozik, ami a "The Rock" címet kapta.A kelet-európa stílusalkotó együttese európai turnéjukon természetesen hazánkat is érinti és hatalmas sikert aratnak majd. Külön érdekessége a lemeznek, hogy Somló Tamás…..