Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brancaleone

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor Mit művel az LMP? 2018.03.21 11:58:23
Most akarnak együttműködni, vagy nem? Akarnak, de tanultak a 2014-es összefogás hibáiból. Az MSZP/DK meg nem. Összefogás, koordináció ellenzéki együttműködés – hívjuk akárhogyan – nem vagy van, vagy nincs. Annak számtalan módja lehet, katasztrofális kimenetelű éppen úgy, mint olyan, ami beteljesíti…..
Digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti '91-es magyar szinkronnal tér vissza a mozikba a Terminator 2 - Az ítélet napja szeptember 14-től. Ennek örömére a forgalmazó Pannonia Entertainmenttel közösen játékot hirdetünk: a film premier előtti vetítésére (aug. 28. 19:00, Corvin Mozi) 3 db…..
Reflektor Erika néni visszavág 2017.03.15 18:32:18
A Mindenki című, nemrég Oscarral kitüntetett magyar kisfilm kapcsán heves vita bontakozott ki itthon nézők és kritikusok között egyaránt. Tökéletes alkotás vagy épp rettentően kevés? Fanyalgók VS. azok, akik még tudnak őszintén örülni? A vita keretében mi is helyet kívánunk biztosítani a különböző…..
Reflektor Mire jó a provokáció? 2017.01.07 10:58:30
  Ritkán borítja el úgy az agyam a pasztell-lila (értsd: kék- fehér-piros) szárazgőz, mint ahogy az Gottmayer Lea, ’A Putyin fan klub magyarországi tipológiája’ című 2016. december 23.-i írása után történt. Nem mintha nem futnék bele nap, mint nap olyan cikkekbe, melyekkel ennyire nem értek egyet.…..
Brancaleone 2017.01.09 10:38:36
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Adsz pár példát, hogy mi fájt? Vagy hogy ide vonatkoztatva mi volt a Salvor Hardin féle szűrésed elve?
Mi élni szeretünk. Ti ölni szerettek. Mi békében akarunk létezni. Ti háborút akartok. Mi az alkotást díjazzuk. Ti a pusztítást. Mi a szabadságban élünk. Ti az alávetettségben. Mi este éttermekbe járunk, koncertekre, bárokba − vagy templomba, szabadba, önképzőkörbe…..
Brancaleone 2015.11.15 02:18:27
@-JzK-:
Ha rajtam múlna.... Miközben egyet értek azzal, hogy meg kellene Európának védenie a határait, és egyet értek azzal is, hogy ez a tömeges bevándorlás egy tudatosan szervezett merénylet a kontinensellen, amit le kell állítan - .... Szóval. ha rajtam múlna, akkor te nem fehér és nem keresztényekre vonatkozó kijelentésedet ugyanúgy gyűlöletkeltő letöltendő bűncselekménynek minősíteném, mint ahogy a másik szélsőséges Gyurcsány nemzetálam elleni kijelentéseit hazaárulásnak ítélném, és akként is kezelném (a gyengébbek kedvéért: a nemzetállam attól, hogy nemzetállam, még lehet befogadó, lehet, sokszínű, lehet toleráns, rendelkezhet multiukulti vonásokkal, vendéglátóként udvariasan bánni a vendégekkel, sose éreztetve velük, hogy ők idegenek,... ez még nem jelenti azt, hogy azt a vendéget, aki visszaél a vendégjogal, azonnal ki kell dobni a birtokról, és azt is, ki ez ilyen felforgatót védi ... Szóval a két szélsőség között létezik józan ész is)
Ha arról beszélünk, kinek mi a kedvenc filmje, akkor a régi értelemben vett mozi élményről beszélünk, amikor egy filmtörténet annyira megfogott, hogy nemcsak hetek, hanem akár évek múlva is hatással volt ránk, és kifejezetten lelkesen ajánlottuk, ajánljuk a mai napig…..
Istenes Bence diákcsínyes kisfilmjével kezdtük és egy sírva búcsúzó csángó lánnyal zártuk az X-Faktor legutóbbi adását, a kettő között meg volt minden, mint a búcsúban. Ez volt egyébként az előadásokat és a hangokat tekintve ez eddigi legerősebb élő műsor, a Spoon…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Brancaleone 2014.04.09 14:37:36
@turista a saját országában:
Igen, ez az emlékműnek az üzenete a bűnök elkendőzése, viszont azt mondani rá, hogy ez náci emlékmű, az egy olyan arrogáns, intoleráns, és kirekesztő gondolkodásmód eredménye, aminek hatására a baloldali értelmiség Magyarországon annyira elszakadt a valóságtól, hogy nem vette észre: a saját viselkedése is keményen hozzájárult a Jobbik előretöréséhez.
Brancaleone 2014.04.09 14:53:22
@dr kíváncsivagyok: Ha te Trianont jobboldali kérdésnek titulálod, akkor sajnos demonstrálod azt, amit a Jobbik eddig csak azt gondoltam, hazudik. Ráadásul Schiffer VILÁGOSAN és 6x elmondta, hogy nem ért egyet a szoborral. Akinek ez nem elég az intoleráns, demagóg és arrogáns. Ami még érthető lenne, mert a holokauszt olyan döbbenetes múlt, ami érthető, hogy még ennyi év után is irracionális viselkedést vált ki, csak az a baj, hogy itt van ez a 20% feletti jobbik. Azt belátni, hogy ez az intolerancia provokálta ki ezeknek a valóban náciknak az előretörését, az már szuicid hozzáállás.