Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabadság elvtársak!

0 bejegyzést írt és 421 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a huzat, úgy söpörte le a Nemzeti Választási Bizottság (értsd: Nemzeti = fideszes) az LMP népszavazási kezdeményezéseit, melyek a paksi atomberuházásra vonatkoztak. Az ökopárt azt szerette volna elérni, hogy a magyar nép dönthessen arról, szeretné-e, hogy Vladimir Putyin építsen új atomerőművet…..
szabadság elvtársak! 2017.03.23 09:43:56
@Tibi !:
Bakker, ha nem titkosítják akkor többet tudsz róla max. Nem miattad titkosítanak vagy miattam, hanem nemzetközi háttere van. Mondj nekem egy beruházást ami kijött abból amit terveztek! Tudsz? Na! Akkumulátorok? Még a szar autó akkumulátorok is neccesek, akkor szerinted váltóáramú aksik mikor lesznek, és ha lesznek mikor tudnak ennyi energiát tárolni? Értesz ezekhez egyáltalán? Árak? Van egyáltalán garancia akár egy paprika áráéra is? Amúgy, na, oké, elmagyarázzák minden egyes faluban ezt a Paks dolgot. Mi a biztosíték arra, hogy Mari néni megérti? És akkor népszavaztatsz Mari nénivel! Szerinted? Miről szavaz?
szabadság elvtársak! 2017.03.23 09:46:50
@Tibi !:
Na! A titkosítással kapcsolatos kétellyel egyetértek. Ezt én is így látom.
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
E hét azzal kezdődött, hogy az országgyűlésben Vona Gábor ellenzéki politikus, a Jobbik nevű párt elnöke tetemre hívta a miniszterelnököt. Régi vádat melegített föl: Orbán Viktor állítólag kapcsolatban volt a Kádár-rendszer titkosszolgálatával. Feltételezését a miniszterelnök visszautasította, ám a…..
Egyre kínosabban érinti a miniszterelnököt a múltja. Hiába próbálta ráfogni a Momentumra, hogy "álomgyilkos" és ők az "új SZDSZ". Könnyen belátható: ennél jobban mellé se lőhetett volna. Orbán arra számít, hogy a magyaroknak rövid az eszük és nem emlékeznek a politikai kaméleon múltjára. ..
szabadság elvtársak! 2017.02.28 15:05:36
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Csakhogy ez nem a választásról szólt! Úgy látom fogalmad nincs arról ami t írtam! Ég és föld! Az aláírás gyűjtést beharangozta a média, mint egy hírt! A választás már más műfaj öcsi! Ez nem agitáció, hanem a valóvilág. Mond csak te hol élsz? És gondolom fiatal is vagy. Ami nem baj, majd beletanulsz!
szabadság elvtársak! 2017.02.28 16:53:43
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nos apuci! Tegyük fel, hogy 20 éves voltál amikor engem gyártottál. Akkor most 90 kell hogy legyél, mivel én éppen 70 éves vagyok. Na? Nyilatkozol hülye apám?
szabadság elvtársak! 2017.02.28 18:13:50
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nos ami azt illeti, teveled se büszkélkedhet szegény apád! És én csatlakozom hümhüm elhatározásához, miszerint egy billentyűleütést sem érdemes irányodba tenni a továbbiakban.
Ilyeneket mondott Matolcsy a múlt héten: "egy nagy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységhez illeszkedik, ami 2014 őszén indult el”, meg ilyet, hogy "sokkszerű volt az, hogy egy titkosszolgálati és katonai forgatókönyv alapján a…..
  Siker, siker siker – a magyar gazdaság akkora siker, hogy még Brüsszel is elismeri. Lényegében így áradozott az Európai Bizottság országjelentéséről Varga Mihály gazdasági miniszter. Minthogy a kormány képtelen igazat mondani – főleg, ha Brüsszel is érintett – természetesen a győzelmi jelentés…..
szabadság elvtársak! 2017.02.26 08:18:17
Csak pár sor azoknak akik nem tudják mire célzott Orbán, nyugattal kapcsolatban, a kommunizmust illetően. Vagyis a kételkedőknek! Idézet 1945 február 15 Jalta!
"Roosevelt rábólintott Sztálin kívánságára, mivel szerette volna, ha a Szovjetunió támogatná az ENSZ megalakítását. Később sok amerikai úgy ítélte, hogy a jaltai konferencia kiárusította a nyugati érdekeket, felbátorította a szovjet terjeszkedést Japán és Ázsia irányába és lehetővé tették a megállapodások Sztálin számára a szocialista tábor megalakítását. A szovjet fél elfogadta az ENSZ-hez való csatlakozást azzal a titkos záradékkal, hogy a Biztonsági Tanács állandó tagjainak vétójoga lesz, vagyis megakadályozhatja a nem kívánt határozatok meghozatalát.

A konferencia idején a Vörös hadsereg Kelet Európa nagy részét már elfoglalta és megszállva tartotta, háromszor nagyobb területet mint a nyugati szövetségesek. A felszabadított Európa deklarációja csak kismértékben tért el a fegyverszüneti szerződésekben később rögzített befolyási övezetektől."
Szóval az én véleményem, hogy van amit jól csinált a kormány, vannak dolgok, amiket szarul. De ez jellemző a 25 évünkre általánosságban. Csak közben szeretünk felejteni. Itt mindig valakiknek szar az aktuális kormány. De ez mindenütt a világban így működik. Akik szeretnének újra a húsos fazék mellé ülni, azok minden lehető felhasználható érvet bevetnek a rivális ellen. De kormányon ugyan azt fogják csinálni, max egy kicsit más trükkel. És jót röhögnek rajtunk!
Reflektor Népszavazást Paksról! 2017.02.24 14:50:58
    Az olimpia megrendezése becslések szerint mintegy 3000 milliárd forintba került volna, nagyságrendileg annyiba, mint amennyibe a paksi atombővítés fog fájni. A két projektet abból a megközelítésben is párhuzamba lehet állítani, hogy mindkettő évtizedekre határozza meg Magyarország sorsát. Sőt,…..
szabadság elvtársak! 2017.02.25 08:31:26
@Versenycsiga:
Ez itt a lényeg! Nem Paks, hanem műszaki analfabéták, Orbán fóbiájuk kinyilatkoztatásának lehetősége. Az egész energia témáról halvány lila pótfingjuk sincs, csak okádnak bele a nagyvilágba. Az eszem megáll, amikor valakik a folyamatok átlátásának teljes hiányában nyilatkoznak.Ha nem értek az asztalos munkájába, nem pofázok bele! Ugyan ezek a pofázók lennének először felháborodva, ha pár napig nem lenne áram.
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Köszönöm! Jó ha van aki ért hozzá! Amúgy nehezen tudod az olyannak elmagyarázni, aki még azt sem érti mire jó a faék!
szabadság elvtársak! 2017.02.25 08:55:49
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Az biztos, hogy az atom hulladék tárolása eléggé nehéz eset, mert a leomlási folyam gyakorlatilag 100 évekkel mérhető. A cézium felezési ideje 50 év. Csernobiltól ezt kaptuk a harmadik napon a csapadékkal.Láttam már sok ötletet az energia problémák megoldására, csak az a gyanúm, mint az autók esetében is, hogy az uralkodó energia birtoklóknak egyenlőre az érdekeik gátolnak minden konkurens feljövetelét.
szabadság elvtársak! 2017.02.25 09:14:30
Csak mint érdekesség! Hogy ez lehetséges e, nem tudom megítélni. Részlet!:

"A feltaláló azt mondja: az erőmű egyik legnagyobb előnye, hogy kilowattóránként egy-két forintba kerülne az áram előállítása, míg az atomerőműben termelt áramot 7-8 forintnál nem lehet olcsóbban megtermelni.
– A gravitációs erő mindenhol megtalálható, nem kerül pénzbe, a gravitációs erőmű pedig nem szennyezi a környezetet – érvel Foris Gábor.

– A teljesítmény csak az erőmű nagyságától függ, így elláthat egy tanyát, de minden különösebb probléma nélkül kiválthatná a paksi atomerőművet is. Mivel nem termel szennyezőanyagot, nincs szükség különleges hulladéktárolóra, mint az atomerőmű esetében. Az áramellátás szükség szerint szabályozható, nem kell az olyan primerenergiahordozót importálni, mint például a szén, a gáz vagy az urán. Ráadásul nem függ éghajlati vagy területi adottságoktól, mint a szél- vagy a vízierőművek, vagy minden eddig ismert lehetőségnél előnyösebb. Foris Gábor állítja: a paksi atomerőmű kiváltása esetén csak a reaktorokat kellene kiiktatni és egy nagyméretű gravitációs erőművel helyettesíteni. Minden más - az elosztóberendezések és a távvezetékek - maradhatnának.
- Ezzel a magyar gazdaság ugrásszerűen fejlődhetne, köszönhetően az olcsó és biztonságos energiaforrásnak. Ráadásul egyértelműen csökkenne az áram ára hazánkban, külföldre is lehetne exportálni és ezzel együtt az állam adójövedelme is lényegesen növekedne."
Semmit? Na jó, ez talán túlzás volna állítani (hiszen mennyi-mennyi milliárdot lehetne vagy lehetett volna), de tisztességes versenyt, fair küzdelmet biztosan nem. A népszavazás arról szólhatott volna, hogy megkérdezik az embereket (demokrácia), ahogyan ezt normálisabb helyeken teszik, szeretnék…..
LMP-s képviselő szólt vissza Deutsch Tamásnak   Deutsch Tamás alaposan kiakadt az olimpiai népszavazás kezdeményezés sikerére. Személy szerint azon nyomban vissza is vonná az olimpiai pályázatot.   Többek között a következőeket írta:   A pályázatot a lehető leghamarabb vissza kell vonni.…..
szabadság elvtársak! 2017.02.22 09:24:12
@Leylandi:
Bakker! akkor végig aludtam két évet? Szerintem nem sokat foglalkozhattak akkor ezzel, hogy ennyire nem emlékszem! Mindegy! Úgysem kapnánk meg, ami jobb is!
szabadság elvtársak! 2017.02.22 13:03:35
@Dr. Trejo:
"Miért?" Ismered a közmondást!: Nincs az a kár amiből, valakinek valamennyi haszna ne volna! Már vonogatják a vállukat, szerintem erre vártak, hogy legyen indok a lelépésre.Így bármi történne rá lehet fogni, hogy hiszen ti nem akartátok. Mindegy jobb ez így, nem lesz annyi felesleges kiadás. Ámbár , meg fogják találni a módját, hogyan vegyék le a tejfölt!
Mint két lábbal a földön járó műszaki beállítottságú ember, örökké irigyelni fogom a művészeket, ugyanakkor csak a legőszintébb hálával a szívemben tudok rájuk gondolni. Áldassék hát a nevük örökre!, mert olyan sokat hozzátesznek ők a mi életünkhöz, olyan felemelőt adnak, legyen szó irodalomról,…..
szabadság elvtársak! 2017.02.20 07:34:32
@Hidvégi Mihály:
Rákosi elvtárs, én is a tied vaaaagyok! Ismerős a nóta? És természetesen a zorbán a kirekesztő, árokásó, stb stb! Meg a szavazói. Ez ugye nem gyűlöletszítás amit itt műveltek? Gratulálok! Fel sem merül bennetek, hogy ilyen szöveggel ártotok legtöbbet az ellenzéknek? Nem hinném, hogy ilyen nyilatkozatokkal tisztességes jóérzésű ember támogatna benneteket. Kivéve az anarchista gyilkosokat!Ez lenne a ti demokráciátok? Kösz. De ilyen nem kell!!!
Október 9-án minden előzmény nélkül fel lett függesztve a Népszabadság, illetve a nol.hu is. A lap dolgozói puccsot sejtenek a háttérben, többezres tömeg tüntetett a Kossuth téren még aznap este, gyertyát gyújtottak a meggyilkolt sajtószabadságnak, náci haláltáborokat, majd az 1929 és 1933 közötti…..
Élesítve: 2015. 10.08. 15.15.   Óráról órára tudunk meg egyre többet a Népszabadság ma reggeli bezárásának részleteiről. A futárokkal kikézbesített értesítések híre, a költözésnek álcázott manőver, a letiltott intranet és telefonok, a vezetőváltás, majd a reggel még elérhetetlen nol.hu -n…..
szabadság elvtársak! 2016.10.09 11:32:21
@Pop40:
Hát nem tudom megállni! Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy szedsz rá valamit? Osztrák üzletember kezében volt a lap.A haverjaid eladták. Mi a faxom köze ehhez a kormánynak? 5,. ÖT, érted? Öt milliárdos vesztesége volt a lapnak. Ezért szüntették meg. Miért nem vettetek napi 100 darabot naponta b...d meg, akkor nem lenne veszteséges. Vagy van olyan hülye kormány a világban aki az őt becsmérlő lapnak milliókat ad? De én vagyok a hülye, hogy beleolvasok ilyen baromságokba!
Soha nem látott mélységekbe süllyedt a közszolgálatot még mindig névleg képviselő közmédia a kvótanépszavazás kampányában. Többször megírtuk már, hogy ebben a műfajban is mindig van lejjebb, ám nehéz elképzelni mondjuk az M1 hírcsatornáról, hogy ennél is jobban kerülje a köz szolgálatát. Az MTVA-hoz…..
szabadság elvtársak! 2016.10.08 19:10:29
@kvadrillio:
Na és mesélj már arról a nagyon fájó "NÉPKÖZTÁRSASÁG-l Benne volt a nép!? Na ne röhögtess. Diktatúrában csak kamu volt benne a "NÉP"..Na ez egy orbitális hazugság! Egyébként lassan kihal az a nemzedék aki egyáltalán olvasott újságot.. Akkor kinek? Amúgy ők ugyanúgy ferdítenek meg hazudnak, mint a többi.
Eredetileg arra készültem, hogy a népszavazás után egy német sajtószemlét fogok megjelentetni az oldalamon. Azonban a cikkek, írások összeállítása közben azt tapasztaltam, hogy a meghatározó német nyelvű lapok mind elég egyoldalúan, egy kaptafára írnak az eredményekről. Így jobbnak láttam, ha inkább…..
szabadság elvtársak! 2016.10.05 08:13:31
Erről az újságról van egy kis videóm, amit egy volt újságírójuk mesél el, de az egész német sajtót érinti. Ennyit a hitelességükről!
www.youtube.com/watch?v=sy9KFOVf8Ro
"A hírek hamisítása. Egy volt újságíró vallomása" (Allgemeine Zeitung)
Persze tény, hogy sokan leszarják a szavazásokat, és csak akkor kezdenek rinyálni ha beüt a bajság.
szabadság elvtársak! 2016.10.05 09:52:16
@hidroponi:
És mi a különbség? Úgy látszik mindenhol egyformán működik a megtévesztő manipuláció! És akkor kinek hiszel? A világon abszolút teret nyert a hamisítás. Akkor most ki a fasza gyerek?
  Döntsd el, hogy az alábbi állítások közül melyik hamis: Ha több a párizsi mint a papír, akkor az rendben van, hogy 10 dkg helyett csak nyolcat kapsz. Ha valamit 3 millió ember támogat, azt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de figyelmen kívül lehet hagyni, ha 5 millió ember nem támogat…..
szabadság elvtársak! 2016.10.04 16:51:13
szabadság elvtársak! 2016.10.04 16:52:10
mindazonáltal Eldöntött kérdés 2016.07.25 08:16:46
Népszavazás lesz. És én mint felelősségteljes állampolgár elgondolkoztam, hogy igen vagy nem. Persze, tudom, van még harmadik lehetőségként a bojkott, és azt mondják, az is egyfajta szavazás, de mégis csak furcsa, hogy magukat demokratikusnak tartó pártok egy ilyen demokratikus intézmény mint a…..
Orbán Viktor ismét magasra tette a lécet azzal, hogy Tusványoson tartott beszédében keményen nekiment Brüsszelnek, eltemetve az Európai Uniót és annak intézményrendszerét. A miniszterelnöknek nem ez volt az első emlékezetes beszéde Tusványoson. Két évvel ezelőtt már nagy…..
Azzal, hogy Szél Bernadett beült Kósa Lajos és Harrach Péter közé Tusványoson, néhány kérdés eldőlt. Az LMP társelnöke Orbánnal ért egyet menekültek és népszavazás ügyében, ráadásul sorosozott egy jóízűt. Az egykori ökoizé tizenkilencre kért lapot. Vagy kizúgnak a Parlamentből 2018-ban, vagy…..
szabadság elvtársak! 2016.07.24 08:51:01
@Afrika steht an der Elbe:
:DDDD! Kíváncsi vagyok erre mit reagálnak az "(i)gazság" bajnokai? Épp erre készültem, hogy ugyanezt felvezetem:DD Szerintem kussolni fognak, vagy megmagyarázzák, hogy "ez így ebben a formában, nem igaz" (Markos).
A cél a Keresztény Európa 2.0 kiépítése lenne, de ez mit is jelent a gyakorlatban? Politikusok és újságírók vitáztak Tusványoson. Szerző: Kézdi Beáta Milyen Európát akarunk? Van-e közép-európai keresztény vízió Európa számára? címmel tartottak előadást Tusnádfürdőn, a 27. nyári egyetemen. A…..
szabadság elvtársak! 2016.07.23 13:15:30
@$pi$:
"Hogy kinek van igaza?" Egyszer az is kiderül!
szabadság elvtársak! 2016.07.23 13:39:37
@$pi$:
"Az amerikai katonák jelentős része azt hiszi, hogy Jézusért gyilkolnak és amit tesznek a legnemesebb áldozat, amiért a menyországba jutnak"
:DDDDD. Öreganyád kínja! Tudod mit? Mond a szemébe ezt egy amerikai katonának! Aztán meglátjuk:DDDDD
szabadság elvtársak! 2016.07.23 13:45:43
@steery:
ÓÓÓÓ! Te csak tudod! Ott voltál mikor írták!:DDDDD A fordításokkal van a probléma barátom. Egyébként annyi kis igazság van a dologban, hogy ezeket is emberek írták, és lehet benne személyes motiváció.
Nnna! Nekem még van dolgom délutánra! Ennyi időm volt az elmélkedésre. Majd estére belenézek mire jutottatok a vallások megszüntetésében:DDDDD
Milyen könnyű szép hazánk országos politikusainak! Annyi pénzük van már, hogy külön szólni kell az offshore számláikat kezelő svájci, szingapúri, Öböl-menti országok bankjainak, hogy szélesítsenek egy csöppet a számlájukon, mert lecsorog róla a közbeszerzések közbeiktatásával oda surrant EU-s meg…..