Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andorra

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötéves a Magyar Gárda. Amit amúgy betiltottak. Majd újjáalakult, illetve elkezdett osztódni. Ezzel hülyének nézte a magyar bíróságokat, semmibe vette a törvényeket és aláásta a jogbiztonságot, amit amúgy meg akarna védeni. Ja bocs- az a közbiztonság. Normális országban a…..
andorra 2012.09.01 01:11:23
@Kopó:
"Anno Moammer-el Kadhafinak volt legfőbb érve az ellene küzdők ellen, hogy be vannak drogozva. Őt sem vették sokan komolyan..."

Hogy jön ez ide? :-))))))))) Én nem küzdök ellenetek, hanem próbálok fényt gyújtani a drogos fejetekben!
Hiába no, ahol gyalulnak, ott hull a forgács is, vannak már elveszett emberek....

A jövő a Jobbiké, ez ami vigasztaló, s ezt minden statisztikai felmérés alátámasztja! Nem pár DK-s szipuson múlnak a dolgok...
andorra 2012.09.08 16:16:19
@Hutyibetyár:

Sötét vagy te fiacskám, mint a bika hónalja! :) Nem akartam válaszolni a tengernyi hülyeségedre, amit összehordtál, de feljöttem, mert kíváncsi vagyok, itt van-e az a hős 9 ember egyike, akik lenácizták a Jobbik menetét Veszprémben. :))))) Gondolom, azok is DK, meg LMP szimpatizánsok, és a 9 hulladék szervezetében kilónyi kábítószer lehetett. :)

Mint írtam már: ha az ember elolvas közületek egyet, akkor már ismeri a többi biorobot "véleményét" is. Úgy náciztok, nyilasoztok, mint ahogy más ember a kötőszót használja a beszédében, de olyan hülyék vagytok, hogy a Gárda ruháját a néhai nyilaskeresztes párt egyenruhájához hasonlítjátok. Holott csak rá kellene keresni a neten, hogy nézett ki egy nyilas egyenruha!

A baj az, hogy fogalmatok sincs arról, mit tesztek! A rendszeres droghasználat, meg az a családi miliő, ahonnan ti jöttök, (budai úrinegyed) alkalmatlanokká tesz titeket ara, hogy ezt az országot Európába vezessétek. Itt őrjöngsz egy óráig, nácizva, de egy félmondat nem esett ki belőled, hogy akkor melyik alakulatra kellene belehelyezni a bizalmunkat!

Mit vitatkozzam veletek kisfiam? Amikor láthatóan nem vagytok tudatában a titeket körbevevő világnak. Annyira nem 'fussa' a mérhetetlen antifasiszta agyatokból, hogy felismerjétek: a ti apáitok, meg talán közületek az idősebbek vitték az országot a szakadék szélére. Nektek alaposan be kellene fogni az orcátokat! Vagy kérdőre vonni Gyurcsányt, Kókát, Verest, meg a többi gazembert! Mert ezek a "nácik", szerencsétlen!

Na, menj, lőjj fel magadnak egy adag herkát és képzeld azt, hogy te vagy Efraim Zuroff, és majd te elkapod a rohadt nácikat!

Szerencsétlen.....
andorra 2012.09.08 22:59:09
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

" a Gárda ruháját a néhai nyilaskeresztes párt egyenruhájához hasonlítjátok. Holott csak rá kellene keresni a neten, hogy nézett ki egy nyilas egyenruha!"
- Rákerestem, megszólalásig hasonlít a nyilas egyenruhára.

Legközelebb akkor próbálkozzál kisfiam, amikor nem vagy telilőve herkával. :)
Ha viszont látáskárosult vagy, akkor a szemészeti recept ellenében elfogadható áron jutsz szemüveghez! :) Bár szerintem már van neked, ez esetben talán meg kellene tisztítanod, hogy ki is láss alóla!

"- Senki sem vonható felelősségre a szülei vétkeiért. Ha ezt felfognátok végre, akkor vonulás és magyarkodás helyett lehetne országot építenünk. "

No fiacskám, ezt akkor hangoztasd, amikor a zsidók verik az asztalt a rendes, évi, folyamatos kárpótlásukért! Ugye, akkor mélyen be van fogva az orcád! Az jogos, annak ellenére, hogy én speciel egyetlen egyet sem lőttem közülük a Dunába! Akkor én miért fizetek a befizetett adómon keresztül a háború után 72 évvel?

Zűrös és kusza gondolkodású emberke vagy te is. Én kizártnak tartom, hogy a te, ti garnitúrátokkal el tudunk jutni Európába. Bedrogozva, szellemileg elkábítva egy Gyurcsány-féle DK-tól, egy lepadlózott szdsz-től, egy zavaros LMP-től, meg egy liberális szülő agymosásától, akinek a szeme se rebben, amikor hazaviszel kézenfogva egy bajuszos, kinyúlt pulóverű szerencsétlent, s bemutatod, mint a menyasszonyod, azt se tudjátok, hogy mit cselekedtek. Hogy az olyan 5 meg 9 emberes kiállással csak röhejt keltetek, meg sajnálatot, lenézést. Hogy miért? Mert gondolkodás nélkül támadtok rá a saját hazátokra! Nem véleten, hogy a vidéki emberek megvetnek benneteket, s annak idején Magyar Bálintkát is elzavarták Erdélyből.

Szégyen vagytok Magyarország testén!

Az a szerencse, hogy a normális fiatalság elsöprő többsége a Jobbikkal szimpatizál! Ez azt jelenti, hogy amikor ezek a fiatalok pozícióba kerülnek, lejár a ti 5 fős, meg 9 fős ellentüntetgetőiteknek a korszaka! Negatív figurák vagytok, mert mindig valaminek a lerombolásáért, megszüntetéséért sompolyogtok a Jobbik közelébe, de én még egy kreatív ötletet, hogy miképp kellene a tengernyi problémát megoldani, nem hallottam tőletek! Mert azt a többségetek fel sem éri ésszel, ami el van tompulva a fű, meg speed, meg Technokol használatától!

A régi kérdésem: te ott voltál az öreg Csatáry lakása előtt üsszeszigetelőszalagozott csuklóval vonaglani, nem törődve azzal, hogy súlyosan belegázoltok egy idős ember személyiséghez fűződő jogaiba? Egy elfogulatlan országban a fogdában aludtatok volna, s azóta a főkolomposaitok már ülnének, a kisebbek meg közmunkában szednék a kutyagumit az utcán! Hogy megtanuljátok: nem csak nektek vannak jogaitok!