Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mheadwe

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallottál már a mindössze öt hektár nagyságú szigetről az East Riveren? Az aprócska North Brother Island az egyik legelhagyatottabb, legkísértetiesebb helye napjaink New York-jának. Története a 19. század közepéig nyúlik vissza. Volt a világ legfertőzőbb betegeinek,…..
Óriási tetőkertjével és hatalmas termeivel Manhattan tán legszebb loft jellegű penthouse lakása ez, a Chelsea mélyén rejtőző Éden. Bármely városban ritka kincs a nagy tetőkerttel bíró penthouse. Ez a Sotheby's ingatlankereskedő honlapján 3 millió 995 ezer dollárért, azaz 870…..
Először is szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki az elmúlt hetekben beszámolókra éhesen látogatott el oldalunkra. Remélem sokan követtetek facebook-on, twitteren, és sikerült kicsit visszaadnunk a kinti élményeikből. Egy lényeges momentumról azonban még nem tettem…..
Mheadwe 2012.08.31 02:12:27
@Pakos: csak köv nyáron, az időt úgy értettem, hogy rövid a repülés, washington pedig egész napos elfoglaltság.

Tényleg autóbérléssel kapcsolatos infoitok nincsenek? igazából a kaució mértéke érdekelne meg annak menete mert azt írták hogy hitelkártyáról zárolják addig az összeget, de nem tudom mennyit meg hogy pl. magyar bankkártyát elfogadnak e, ilyesmik?
Mheadwe 2012.08.31 20:43:15
@Pakos: Rendben mindenképpen, legalább tudom viszonozni azt a sok segítséget amit én kaptam itt a blogon :)

Azt tervezem hogy egy napot arra szánnék hogy NYC-ből bérelt kocsival lemenni Washingtonba kicsit körülnézni és éjjel visszamenni. Meglátjuk mi jön belőle majd össze :)
New Yorkban szinte bárhova el lehet jutni metróval. A sárga taxik mellett ez a fő tömegközlekedési eszköz a városban. Több mint 5 millió ember használja nap, mint nap, a nap 24 órájában. Oldalakat lehetne arról írni, hogyan is jutott el mai állapotáig, most azonban egy másféle…..
Mheadwe 2012.08.30 16:27:49
@Pakos: Szia!

Sajnos még nagyon messze :) 2013 nyarán előreláthatólag julius v. augusztus 10-20 nap még függ hogy itt mennyi szabadnapot tudod kérni :) .
Én is Brooklyn-ba fogok lakni egyik barátomnál így külön jók voltak a bejegyzések :)
De hosszútávó terveim között szerepel a kiköltözés is, a kintlétem alatt is akarok informálódni mennyi esélyem van kint elhelyezkedni.
Mheadwe 2012.08.30 21:54:55
@Pakos: jelenleg mentőápoló vagyok az Országos Mentőszolgálatnál de mentőtiszti fősikolán már megvan az abszolutoriumom már csak az államvizsga van hátra így ha minden jól megy mire kimegyek már meg lesz az is!